Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    21. Ožujak 2018. 19:37

Dija85

Anusha dobrodošla! I mene strašno bole kukovi po noći. Sinoć mi to nije dalo spavati. Ali izdržat ćemo mi to. Hehe.
    Ja za ručak imala pileću juhu, tijesteninu sa bijelim pilećim mesom i gljivama u umaku i zelenu salatu. I evo boli me želudac sad… ne znam što mi je zasmetalo od toga. A zbilja sam malo pojela.
    Ali mučnine danas nema. Sva sreća.

Vjerojatno tjestenina bijela i umak ako ti je kupovni (brašno) je teško probavljiv..još ako si pojela toplije a bila gladna inače je teško za želudac. I drugima a ne samo u trudnoći i osjećaš se kao da ti je kamen u stomaku.. 

21. Ožujak 2018. 19:47

Teta90

Tinci, hvala na info :) Kako si ti?

Evo dobro sam..samo zbog pritiska u donjem dijelu trbuha moram što više odmarati.. 
    Kako si ti? Kako provodiš večer? 

Elza
    21. Ožujak 2018. 19:51

Baby.nb1

Pozdrav novim curkama I dobrodosle!
    Mi smo danas rucali sarmu, vjerovatno zadnja za ovu zimu, iako totalno pase uz ovu ledaru vani. Zvala sam telefonski, stigli su rezultati briseva, sve je u redu, osim nekakve plazme. Cula sam samo izolirana plazma I dobit cete terapiju I odmah mi zatutnjalo u usima. Uglavnom, dobila sam sumamed.
    Isla naravno malo citati po netu I odmah se zaustavila, dok panika nije uzela maha

Vjerojatno Ureaplazma... To ima jako velik broj zena i ne radi im nikakve probleme u trudnoci. Iako na internetu svasta pise, ne obaziri se previse na to. 

Endzrue
    21. Ožujak 2018. 19:54

Teta90

Ja danas (na muzevo odusevljenje 😂😂) radim prisiljeno zelje i kuhani krumpir, a njemu cu pripremiti i polpete.
    Jutros sam jela sparoge, tata ubrao :) Ih voli jos netko?

Daaaa već smo u 4 navrata brali.. Najfinije su mi s kuhanim jajima i one skuhane i prelivene s maslinovim.. Mljac 

21. Ožujak 2018. 19:57

Tinci, ja isto danas imam pritisak i bol u donjem dijelu trbuha, pa nastojim odmarati, danas sam samo skuhala rucak i stavila susiti robu.
    Sad cu gledati 321kuhaj, a muz skida serije pa onda to pogledamo, odemo pod tus i na spavanje :)
    Sutra vadim krv i ne smijem vise jesti i bas od svih dana sam sad gladna, a inace nista ne jedem po cijeli dan! Sto ti je psiha 😁😁

21. Ožujak 2018. 20:00

Endzrue, a vidis, ja ih ne volim s kuhanim jajima (na salatu), nego samo s jajima kao kajganu. Nekad ih radimo s tjesteninom i pancetom, ooooodlicno bude, probaj ako nisi! :)
    Zaboravila sam otkud si?

Endzrue
    21. Ožujak 2018. 20:17

Ja Slavonka,  al sam evo 6 god u Solinu i toliko radno u Splitu :) 

21. Ožujak 2018. 20:42

Teta90

Tinci, ja isto danas imam pritisak i bol u donjem dijelu trbuha, pa nastojim odmarati, danas sam samo skuhala rucak i stavila susiti robu.
    Sad cu gledati 321kuhaj, a muz skida serije pa onda to pogledamo, odemo pod tus i na spavanje :)
    Sutra vadim krv i ne smijem vise jesti i bas od svih dana sam sad gladna, a inace nista ne jedem po cijeli dan! Sto ti je psiha 😁😁

..i ja sam danas odmaram 😉 bila sa kćeri u Puli, pa je mama kuhala ručak☺☺ 
    Rekla sam curama i mami da ćemo dobiti novog člana obitelji, pa se ponašaju ko da sam invalid 😂😂😂😂😅😅😅😅😅 
    ..a ja čekam muža, nadam se da će doć do 23h ☺☺

21. Ožujak 2018. 21:05

Tinci, ajmeee! Sta kazu cure, se vesele? :D

21. Ožujak 2018. 21:08

Oduševljene su, pogotovo starija curica   
    I imaju milijun pitanja..da kada će mi narast onako velik trbuh  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.