Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    17. Ožujak 2018. 19:05

Odi na svoj profil i tamo pod potpis ga zalijepi 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• BitCuOpetMama
    17. Ožujak 2018. 19:17

Lemon

Jesam i ne stavi mi naljepnicu nego samo kod 😕 il sam ja presmotana za to

17. Ožujak 2018. 19:17

Cure, kako provodite vikend?
    Ja na kraju nisam isla na onaj rostilj, imam uzasne mucnine i bas se osjecam slabo i nikakvo, a i trbuh me malo zateze. 
    Danas nista nisam jela, ujutro je cak bilo ok pa sam jela malo kuhane zobene kase i fetu kruha s trokuticem sira, a poslije samo juhu i sad sam uspjela malo paste sa sunkom i bijelim umakom. Meso mi uopce ne ide, valjda mi nece nista faliti..

Lemon
    17. Ožujak 2018. 19:31

BitCuOpetMama

Lemon

Kada ga spremiš, moraš otići pod forums i onaj Pseudo HTML...i taj link kopiraš. I ako nisi logirana na Lilypie moraš se i tamo logirati. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    17. Ožujak 2018. 19:33

Ja se zadnja dva, tri dana uopće ne osjećam trudno. Osim što mi se ništa ne jede, isto samo juhe i variva i ovako nešto što pojedem za doručak. Mislim kada odemo na ručak ili večeru van mogu ja jesti ali ne mogu baš stalno ići po restoranima

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• BitCuOpetMama
    17. Ožujak 2018. 19:47

Lemon

BitCuOpetMama

Lemon

Kada ga spremiš, moraš otići pod forums i onaj Pseudo HTML…i taj link kopiraš. I ako nisi logirana na Lilypie moraš se i tamo logirati.

Hvalaaa puno :-*

petrapp2605
    17. Ožujak 2018. 22:05

Ja bih pak pojela sve što su mi zabranili, grozno je biti bez mlijeka i mliječnih proizvoda, mesa i jaja. Mučnine su mi prestale, ali jako sam umorna zbog cijele situacije s tom alergijom...nadam se da će se sve smiriti, jer taj stres sigurno nije dobar za bebu. 

joNNa
    18. Ožujak 2018. 08:59

Cure dali se vama kosa brže masti? Ja inače perem kosu dva puta tjedno nekada tri . Sada kada je operem već drugi dan izgleda za pranje . Grozno. Još šta sam primjetila nakon depilacije nogu, dva tri dana me bole noge kada oblacim hlače ,i nakon depilacije noge su krvave iako ih depiliram niz dlaku . 
    Ja još uvijek nemam želju za hranom. Bzv . Dosta sam živčana treba mi neka aktivnost fizička ,bila sam redovita u teretani prije ivf . Sad odem jednom tjedno. Osjećam da trebam više. Počinju me boliti kosti od ležanja . Imam posao gdje sam na nogama ,šetam pse 1,5 sat dnevno ali opet sam živčana . Aktivnost bi me trebala smiriti ali ne. 

Dija85
    18. Ožujak 2018. 09:31

Trudnasam

Cure dali se vama kosa brže masti? Ja inače perem kosu dva puta tjedno nekada tri . Sada kada je operem već drugi dan izgleda za pranje . Grozno. 

Meni baš suprotno. Prije trudnoće sam ju prala svaki dan. Jer je bila grozna. Sad evo tri dana zna biti kao da sam ju tek oprala. I bujnija je nekako.

• pandica1805
    18. Ožujak 2018. 11:10

Bokic
    Garavusa sad sam 14tt. Termin mi je sredinom rujna :)
    Kako ste cure danas? Kod mene danima bilo suncano i +15. Danas se probudim dignem roletne ono snijeg napado 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.