Odi na svoj profil i tamo pod potpis ga zalijepi
Jesam i ne stavi mi naljepnicu nego samo kod 😕 il sam ja presmotana za to
Cure, kako provodite vikend?
Ja na kraju nisam isla na onaj rostilj, imam uzasne mucnine i bas se osjecam slabo i nikakvo, a i trbuh me malo zateze.
Danas nista nisam jela, ujutro je cak bilo ok pa sam jela malo kuhane zobene kase i fetu kruha s trokuticem sira, a poslije samo juhu i sad sam uspjela malo paste sa sunkom i bijelim umakom. Meso mi uopce ne ide, valjda mi nece nista faliti..
Kada ga spremiš, moraš otići pod forums i onaj Pseudo HTML...i taj link kopiraš. I ako nisi logirana na Lilypie moraš se i tamo logirati.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja se zadnja dva, tri dana uopće ne osjećam trudno. Osim što mi se ništa ne jede, isto samo juhe i variva i ovako nešto što pojedem za doručak. Mislim kada odemo na ručak ili večeru van mogu ja jesti ali ne mogu baš stalno ići po restoranima
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Kada ga spremiš, moraš otići pod forums i onaj Pseudo HTML…i taj link kopiraš. I ako nisi logirana na Lilypie moraš se i tamo logirati.
Hvalaaa puno :-*
Ja bih pak pojela sve što su mi zabranili, grozno je biti bez mlijeka i mliječnih proizvoda, mesa i jaja. Mučnine su mi prestale, ali jako sam umorna zbog cijele situacije s tom alergijom...nadam se da će se sve smiriti, jer taj stres sigurno nije dobar za bebu.
Cure dali se vama kosa brže masti? Ja inače perem kosu dva puta tjedno nekada tri . Sada kada je operem već drugi dan izgleda za pranje . Grozno. Još šta sam primjetila nakon depilacije nogu, dva tri dana me bole noge kada oblacim hlače ,i nakon depilacije noge su krvave iako ih depiliram niz dlaku .
Ja još uvijek nemam želju za hranom. Bzv . Dosta sam živčana treba mi neka aktivnost fizička ,bila sam redovita u teretani prije ivf . Sad odem jednom tjedno. Osjećam da trebam više. Počinju me boliti kosti od ležanja . Imam posao gdje sam na nogama ,šetam pse 1,5 sat dnevno ali opet sam živčana . Aktivnost bi me trebala smiriti ali ne.
Cure dali se vama kosa brže masti? Ja inače perem kosu dva puta tjedno nekada tri . Sada kada je operem već drugi dan izgleda za pranje . Grozno.
Meni baš suprotno. Prije trudnoće sam ju prala svaki dan. Jer je bila grozna. Sad evo tri dana zna biti kao da sam ju tek oprala. I bujnija je nekako.
Bokic
Garavusa sad sam 14tt. Termin mi je sredinom rujna :)
Kako ste cure danas? Kod mene danima bilo suncano i +15. Danas se probudim dignem roletne ono snijeg napado 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji