Da, ja idem na 4d uzv, tako sam i s malim, izmjere nabor i nosnu kost. Tad mi je dr rekla da i bolje da nisam radila te probire i testove kad se tu sve lijepo vidi da nema anomalija. To je u biti redovan uzv.
Bili smo na prvom pregledu, srčeko kuca, veliki smo 1cm, 7+1. :)
Cestitam! I ja sam imala prvi pregled na 7+1 sa istim mjerama!🤗 kad imas iduci pregled?
Cestitam! I ja sam imala prvi pregled na 7+1 sa istim mjerama!🤗 kad imas iduci pregled?
18.4., to ce biti 12.tjedan i raditi ce mi onaj detaljni ultrazvuk + vadenje krvi.
I hvala :)
Kada je tebi iduci?
Pandice
Super da su te prošle mučnine, sad napokon možeš funkcionirati normalnije i D je sigurno sdetniji što izlazite u šetnju.
I mene isto muči taj san. Ja nekako jednu noć prespavam dobro a drugu se budim po tisuću puta i onda zaspem oko pol 7 i evo moje budilice D i tad se probudim bolje slomljena nego kroz noć.
Cure koje imaju pregled sretno i javitr se.
A što se tiče pišanja ne mogu reći dal je češće ili rjeđe nego u prvoj trudnoći već da mi mjehur nije toliko jak. Npr. Kad kihnem uvijek mi pobjegne koja kapljica ne mogu zadržati. Ili kad mi se pripiški moram odmah na wc a ne onako idem kad napravim sitnicu.
url=https://lilypie.com]
Dobro došle nove cure, i sretno svima danas na pregledu 😀 i da vidite mala srćeka i akrobate u akciji 😂
Ja sam već jutros bila na vađenju krvi za štitnjaču 😀, vampirica me sredila 😂, jučer sam čuvala nećakinju, odjurila na posao i kasno došla s posla, jedva sam čekala leć u horizontalu 😀
Mene sinoć nakon večere napala alergija na hranu :( sva sam bila osipana i završila na hitnoj. Da stvar bude bolja nisam ništa novog jela. Sad me uopće strah pojest išta da se to ne vrati. Sretno svim mamicama koje su danas na kontroli, trentno nema boljeg osjećaja nego kad vidiš svoju bebicu na uzv
I hvala :)
Kada je tebi iduci?
Ja sam vec imala drugi pregled, isto tako sa 12+1. Detaljni ultrazvuk, mjerenja bebice. Prije toga sam vadila nalaze krvi, urina, rh, krvnu grupu. Sve je bilo super. Bebica super napreduje i prema mjerenjima spadamo u niskorizicnu skupinu za down. Ona ostala ispitivanja nisam htjela.
Danas sam 13+2 , a iduci pregled imam 5.4 - o da cu bit 16+1 :)
Evo gotova sam. Sve je savrseno i odlicno napreduje! Beba je par dana manja, ali sve ok. Presretna sam! Popodne idem otvoriti trudnicku kod svog gina i uzeti uputnice. Za dva tjedna kontrola i kombirani. Jeeeej!
Sortiraj odgovore
Najstariji