Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    14. Ožujak 2018. 13:56

Ooo jedva čekam sezonu jagoda,malina, borovnica, lubenica, nektarina. Delilah ova moja krema ima kamilice i beta glukana tak da nije ni to prevelika kemija. Da li se kojoj od vas čini da od multivitamina ima još veću želju za jelom? Ja sam za sad dobila 1 kg, mislim da je većina otišla u cicke, al mogla bih jesti svakih pola sata 

Lemon
    14. Ožujak 2018. 14:01

Meni se baš i ne jede,  a nemam mučnine.. Moram se doslovno siliti, ali me uhvati zelja za odredenom namirnicom ali to je slabo 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

14. Ožujak 2018. 14:18

Meni su se mucnine kao malo smirile zadnjih par dana, pa mi je odmah apetit porastao, jucer sam se bas lijepo najela! Najvise mi ipak pase hrana na zlicu, povrce i pasta, a meso mi nikako ne ide. 

christyy
    14. Ožujak 2018. 14:57

Meni isto tako meso nikako, ali apetit mi se baš otvorio. Inače ne jedem puno a sad vidim na sebi da sam dobila koju kilu :(

christyy
    14. Ožujak 2018. 14:58

Mislim s obzirom da smo tek na početku... Očekivala sam da ću par prva 3 mj biti na staroj kilaži 

14. Ožujak 2018. 15:22

Ja sam jos uvijek na istoj kilazi, nadam se da ce tako ostati jos ova 3 tjedna do 2. tromjesecja :)

christyy
    14. Ožujak 2018. 15:42

Ma meni moji kažu da umišljam al vidjet ćemo sutra. Rekao mi je na sljedećem pregledu mjerit tlak, kilažu, vidjet krvnu sliku i sve ostalo. Ništa od toga nismo na 1.pregledu... 

• BitCuOpetMama
    14. Ožujak 2018. 16:46

Pozdrav svim sadašnjim i budućim mamicama!
    Evo i ja se prikljucujem, dosad sam vas samo citala, sad sam 13+6, mucnine se napokon smirile pa sam zivnila malo, inace sve ok zasad i nadam se da ce tako i ostati :) 
    P.S ovo mi je druga trudnoca i imam 30 god.

14. Ožujak 2018. 16:56

Christyy, mene je na prvom pregledu dr slala vaditi krv (krvna slika, koagulogram i urin), sad će me vjerojatno opet slati, jer onda ni neznam zašto me slala, bila sam tek u 5. tjednu, ali sam bila bolesna, pa je možda htjela vidjeti je li sve ok. 
    Budući da uvijek idem na preglede u bolnicu, neznam ni imaju li tamo vagu, a dosad su mi uvijek mjerili tlak i proteine u urinu.
    Neznam kako ti, ali ja ne mogu dočekati pregled sutra!
    BitCuOpetMama, dobrodošla!

petrapp2605
    14. Ožujak 2018. 17:31

Ja sam prvi puta bila jako rano, sa svega 2.tj kad sam imala neku virozu pa smo u dogovoru s općom praksom vadili kompletnu krvnu sliku, i ponovili da provjerimo dal se sve smirio nakon antibiotika. Onda sam u 7.tj ponovo vadila kompletnu krvnu sliku i tsh-a. Nešto mi je šećer bio povišen pa me slala na ogtt al je ispalo ok na kraju. Vagala me još uvijek nije, a na sljedeću kontrolu idemo 28.3.jedva čekam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.