Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2018. 12:49

garavusa005

Lemon

Ja nisam ništa na pregledu saznala, bila je neka zamjena i jedva da me pogledao, ići ću drugi tjedan privatno da vidim jel je sve ok

Ma tako je i meni bilo na prvom pregledu, ja ostala razočarana. Samo beba izmjerena, potvrđena trudnoća i to je to. Čak mi ni papu nije uzeo a rekla sam da ju 4g nisam radila. Na idućem pregledu smo dobili trudničku, uputnice i papa test i sad čekamo treći pregled 28.3.
    Ali kad malo razmislim ovako sa distance, možda nekako i bolje da nisam nikud okolo hodala po laboratorijima jer je bila i sezona gripe i općenito bolje da mirujem dok nisu prošla tih 8 tjedana (nakon 8 tjedna šanse za spontani se počinju smanjivati). Za moju mrvicu mi nije imao što puno reći jer je bila svega 6mm, a sad na drugom pregledu je bio/bila 3,14cm

Vidim da ste se raspisali o nesanici - legnem oko 23h, probudim se prvi put oko 2h na wc, legnem, ne mogu zaspati, upalim TV, pogledam neki dokumentarac (Sinoć je bio jedan dobar o dobrim bakterijama u našem tijelu i našoj uništenoj simbiozi sa glistama), skoro sam ga uspjela pogledati do kraja pa sam zaspala. Pa sam ružno i konfuzno sanjala, probudila se oko 5 (inače bude tako između 4 i 5), ponovno TV, napola sam vidjela nešto, nemam pojma ni što sam gledala, zapravo probudila sam se gladna pa sam si namazala nekoliko kriški kruha i meda uspjela zaspati ponovo i sad do 11h :-)
    Ja sam više LUUUUUUUUUDA sa tim navalama gladi! Ja to ne mogu nikome opisati. Ima li još netko da se ustaje noću jesti?

Ja sam ti do prije tjedan dana bila luda kad me uvati glad,  pa ja bi ubila za komad hrane,  tresla bi se..  Uzas hahaha..  Al evo hvala Bogu sad sam 12+3.. Još uvik gladna al nemam bas napadaje... 😂
    Nove cure dobrodošle i sretno  😀😀

Elza
    15. Ožujak 2018. 12:53

Netko je napisao navale gladi...
    Ja vise uopce ne toleriram glad... Napravi mi se ko čvor u zeludcu, sva se unervozim i ruke mi se počnu tresti... Ono kao kad popijes kavu na prazan zeludac (samo sto sada uopce ne pijem kavu).
    Po noci mi se zna desiti da ne mogu zaspati od gladi ali do sad nisam nikad ustala jesti

Elza
    15. Ožujak 2018. 12:55

Hvala Teta 55 :)
    Christy, kada si zadnji put imala stolicu? Trbuh s lijeve strane moze boliti ako imas zatvor, pogotovo ako je tvrda stolica

15. Ožujak 2018. 12:56

Ja jako rijetko imam napadaje gladi, al ako me uhvati, jedem :)

Nina ❤
    15. Ožujak 2018. 13:17

Kalanhoja, Teta bravo za vase bebice! 😘
    Ja sam gladna non stop i po noci se probudim gladna 😄 Najvise me privlace kruh i peciva, nekako mi najbolje odgovaraju iako ne bih smjela... I pase mi hladno, sladoled obavezno moram imat kod kuce ili si zblendam smrznuto sumsko voce 😉

Lemon
    15. Ožujak 2018. 13:19

Teta55

Kalanhoja, bravo za pregled!
    Lemon, pa te pregledao, je izmjerio plod, je sve ok?
    Christyy, nemam iskustva s takvom boli, ali napomeni danas na pregledu. Sretno!

Pogledao je, kao sve je ok ali nije izmjerio niti mi dao sliku, idem privatno dok se ne  vrati moj, početak je trdunoce i treba mi netko detaljan 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

15. Ožujak 2018. 13:30

Lemon, tako je i meni prije 2 tjedna, samo je provjerio srcanu akciju i to je to. Rekao je da u normalnoj zdravoj trudnoci nema potrebe ici na pregled prije 10. tjedna.

15. Ožujak 2018. 14:25

Cure, uspjela sam promijeniti nick, zivciralo me onih 55 😁 Ali samo da znate da sam to i dalje ja 🙂

• BitCuOpetMama
    15. Ožujak 2018. 14:37

Vezano za bol u trbuhu..ja inace imam redovitu stolicu i tako i sad u trudnoći,al me gotovo uvijek malo boli po lijevoj strani prije.nije jako al je nelagodno.cim obavim sve prođe,tako da je vjerojatno to

Looda_vila
    15. Ožujak 2018. 14:53

Cure, jel ima koja problema sa pristicima na ledima? Meni to buknulo prije 2-3 dana, osipala se cijela...nikad nisam imala problema s tim. Cime da to mazem? Jel mogu one kremice za isusivanje pristica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.