Evo gotova sam. Sve je savrseno i odlicno napreduje! Beba je par dana manja, ali sve ok. Presretna sam! Popodne idem otvoriti trudnicku kod svog gina i uzeti uputnice. Za dva tjedna kontrola i kombirani. Jeeeej!
Cestitam! Neka sam tako i ostane!! Jesu ti i dalje odredili mirovanje?
Evo gotova sam. Sve je savrseno i odlicno napreduje! Beba je par dana manja, ali sve ok. Presretna sam! Popodne idem otvoriti trudnicku kod svog gina i uzeti uputnice. Za dva tjedna kontrola i kombirani. Jeeeej!
Odlično!!! Baš mi je drago da sve napreduje kako treba.
Mene je sad sve više strah. Cijelo jutro me trbuh boli s lijeve strane i sad ne znam jel to od nadutosti ili... Jer osjećam da mi je cijeli trbuh tvrd i pod pritiskom. Jel imao itko ovdje takve bolove?
Looda_vila, da, i dalje mirovanje. Smanjili su mi duphastone sa 3x2 na 3x1.
Ja nisam ništa na pregledu saznala, bila je neka zamjena i jedva da me pogledao, ići ću drugi tjedan privatno da vidim jel je sve ok
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Baš mi je drago da je sve super
Ja nisam ništa na pregledu saznala, bila je neka zamjena i jedva da me pogledao, ići ću drugi tjedan privatno da vidim jel je sve ok
Uf pa kako to? Nije te ni uzv-om pogledao?
Ma tako je i meni bilo na prvom pregledu, ja ostala razočarana. Samo beba izmjerena, potvrđena trudnoća i to je to. Čak mi ni papu nije uzeo a rekla sam da ju 4g nisam radila. Na idućem pregledu smo dobili trudničku, uputnice i papa test i sad čekamo treći pregled 28.3.
Ali kad malo razmislim ovako sa distance, možda nekako i bolje da nisam nikud okolo hodala po laboratorijima jer je bila i sezona gripe i općenito bolje da mirujem dok nisu prošla tih 8 tjedana (nakon 8 tjedna šanse za spontani se počinju smanjivati). Za moju mrvicu mi nije imao što puno reći jer je bila svega 6mm, a sad na drugom pregledu je bio/bila 3,14cm
Vidim da ste se raspisali o nesanici - legnem oko 23h, probudim se prvi put oko 2h na wc, legnem, ne mogu zaspati, upalim TV, pogledam neki dokumentarac (Sinoć je bio jedan dobar o dobrim bakterijama u našem tijelu i našoj uništenoj simbiozi sa glistama), skoro sam ga uspjela pogledati do kraja pa sam zaspala. Pa sam ružno i konfuzno sanjala, probudila se oko 5 (inače bude tako između 4 i 5), ponovno TV, napola sam vidjela nešto, nemam pojma ni što sam gledala, zapravo probudila sam se gladna pa sam si namazala nekoliko kriški kruha i meda uspjela zaspati ponovo i sad do 11h :-)
Ja sam više LUUUUUUUUUDA sa tim navalama gladi! Ja to ne mogu nikome opisati. Ima li još netko da se ustaje noću jesti?
Ma meni je ovo već 5.pregled bio ali nema mog ginekologa pa zato.
Ja isto baš ne spavam, manje se dizem na wc nego u prvoj trudnoći ali kada se probudim teško zaspem
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Kalanhoja, bravo za pregled!
Lemon, pa te pregledao, je izmjerio plod, je sve ok?
Christyy, nemam iskustva s takvom boli, ali napomeni danas na pregledu. Sretno!
Bili smo na prvom pregledu, srčeko kuca, veliki smo 1cm, 7+1. :)
Cestitam! I ja sam imala prvi pregled na 7+1 sa istim mjerama!🤗 kad imas iduci pregled?
I hvala :)
Kada je tebi iduci?
Ja sam vec imala drugi pregled, isto tako sa 12+1. Detaljni ultrazvuk, mjerenja bebice. Prije toga sam vadila nalaze krvi, urina, rh, krvnu grupu. Sve je bilo super. Bebica super napreduje i prema mjerenjima spadamo u niskorizicnu skupinu za down. Ona ostala ispitivanja nisam htjela.
Danas sam 13+2 , a iduci pregled imam 5.4 - o da cu bit 16+1 :)
Ahaa, nisam skuzila.. vi ste vec daleko odmakli :)
Neka je i dalje sve tako super! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji