Dobro jutro mamice.. vidim da nisam jedina koju muči nesanica..
Ne znam da li mi je gore što moram piškiti 3 puta tijekom noći ili što satima nakon toga ne mogu zaspati 😂
Dobro jutro mamice.. vidim da nisam jedina koju muči nesanica..
Ne znam da li mi je gore što moram piškiti 3 puta tijekom noći ili što satima nakon toga ne mogu zaspati 😂
Baby blue ali ja uvijek uvijek se probudim u isto vrijeme. Oko 4-5. I onda do pol 7 borba pa onda zaspem do pol 8-8. Bas me ubije taj isprekidani san. I da bar onda mogu ostat lezat nego odma moram na wc i jos vise se razbudim..
Tak ti je i sa mnom... 😁 Buđenje oko 4 i dočekam muževu budilicu u 20 do 6 😂
Ali znam kako ti je... 😊
Ja uopce po noci ne ustajem za na wc, ali zato cim otvorim oci moram odmah jer me mjehur boli od pritiska.
Nocas sam jako slabo spavala, imala sam plitak i isprekidan san, valjda od nervoze prije pregleda. Sad sam u bolnici, cekam.
Lemon, sretno, javi se! 😘
Teta, imam sina od 3 god.,ide u vrtić. Sutra idem na mjerenje nuhalnog nabora. Ostale pretrage sam odbila, jedino ako ne daj boze nuhalni bude van okvira mislim ici na to.. Sretno svima na pregledima :)
Mame kojima ovo nije prva beba, dali piskite cesto kao i u prethodnim trudnocama ili ne? Ja piskim malo cesce nego inace, ali opet ne toliko cesto kao s prvom. Jos mi se svi cude kako ne trcim stalno na wc 😊
Sretno na pregledima cure, javite se 😘
Sretno cure danas na pregledima!
Mene ulovila prehlada. Taman kad sam mislila da super sto nije proslo sa muza na mene..eto ti na.
Jucer buknula temp, grlobolja i zacepljen nos, cak sam sinoc i povratila navecer. Nocas ako sam 3 h odspavala ..puno sam rekla. ☹😑
Najgore mi je taj zacepljen nos i sto ne mogu disati. Nista ne pomoze, probala inhalirat sa svim i svacim, pa probala onaj rog...aquamaris, nula bodova...
Nadam se da je ovo ona dvodnevna viroza.
Dobrodosle nove cure!🎉
BitCuOpetMama, sta se moze ici samo mjeriti nuhalni, a ne ici na cijeli kombinirani probir? Ja isto razmisljam da nebi na nista od toga, jer cu se onda samo izivcirati ako dodje visoki postotak, a na nifty/harmony nebi isla.
Sortiraj odgovore
Najstariji