Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2018. 09:16

Dobro jutro mamice.. vidim da nisam jedina koju muči nesanica..
    Ne znam da li mi je gore što moram piškiti 3 puta tijekom noći ili što satima nakon toga ne mogu zaspati 😂

• pandica1805
    15. Ožujak 2018. 09:18

BabyBlue

Dobro jutro mamice.. vidim da nisam jedina koju muči nesanica..
    Ne znam da li mi je gore što moram piškiti 3 puta tijekom noći ili što satima nakon toga ne mogu zaspati 😂

Baby blue ali ja uvijek uvijek se probudim u isto vrijeme. Oko 4-5. I onda do pol 7 borba pa onda zaspem do pol 8-8. Bas me ubije taj isprekidani san. I da bar onda mogu ostat lezat nego odma moram na wc i jos vise se razbudim..

15. Ožujak 2018. 09:23

Tak ti je i sa mnom... 😁 Buđenje oko 4 i dočekam muževu budilicu u 20 do 6 😂 
    Ali znam kako ti je... 😊

Ja uopce po noci ne ustajem za na wc, ali zato cim otvorim oci moram odmah jer me mjehur boli od pritiska. 
    Nocas sam jako slabo spavala, imala sam plitak i isprekidan san, valjda od nervoze prije pregleda. Sad sam u bolnici, cekam. 
    Lemon, sretno, javi se! 😘

christyy

Ja sam tek nakon posla. 17.45.

christyy
    15. Ožujak 2018. 09:24

I sretno vam svima danas na pregledu. Obavezno se javite!

• BitCuOpetMama
    15. Ožujak 2018. 09:24

Teta, imam sina od 3 god.,ide u vrtić. Sutra idem na mjerenje nuhalnog nabora. Ostale pretrage sam odbila, jedino ako ne daj boze nuhalni bude van okvira mislim ici na to.. Sretno svima na pregledima :)

Jane_Doe
    15. Ožujak 2018. 09:25

Mame kojima ovo nije prva beba, dali piskite cesto kao i u prethodnim trudnocama ili ne? Ja piskim malo cesce nego inace, ali opet ne toliko cesto kao s prvom. Jos mi se svi cude kako ne trcim stalno na wc 😊

Sretno na pregledima cure, javite se 😘

Looda_vila
    15. Ožujak 2018. 09:29

Sretno cure danas na pregledima!
    Mene ulovila prehlada. Taman kad sam mislila da super sto nije proslo sa muza na mene..eto ti na.
    Jucer buknula temp, grlobolja i zacepljen nos, cak sam sinoc i povratila navecer. Nocas ako sam 3 h odspavala ..puno sam rekla. ☹😑
    Najgore mi je taj zacepljen nos i sto ne mogu disati. Nista ne pomoze, probala inhalirat sa svim i svacim, pa probala onaj rog...aquamaris, nula bodova... 
    Nadam se da je ovo ona dvodnevna viroza. 
    Dobrodosle nove cure!🎉

15. Ožujak 2018. 09:35

BitCuOpetMama, sta se moze ici samo mjeriti nuhalni, a ne ici na cijeli kombinirani probir? Ja isto razmisljam da nebi na nista od toga, jer cu se onda samo izivcirati ako dodje visoki postotak, a na nifty/harmony nebi isla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.