Christyy, slazem se! Lakse je zbog odjece i obuce :) Obozavam ljeto, more, suncanje i kupanje! A lubenice, tresnje i ostalo ljetno voce, omnomnom! 😁
Tinci, ma u istri nista nije daleko 🙂😘
Teta55 aaaaaa zašto si spomenula lubenice?? Zaštooooo
Pa trešnje, breskvice, dinje.... Sad sam gladna
Petrapp2605 ja sam mazem 2 dana s masti od propolisa i mogu rec isto da mi je pomoglo, a na prirodnoj bazi je 😀
Zdravo drage mame. Takodjer sam mlada majka,imam sina od 19 mjeseci. Sada mi je druga trudnoca i u 15-tom tjednu sam. Prije dva dana pojavio mi se smeckast iscjedak i bol u ledjima.. brinem se😐kakva su vaša iskustva 🙄
Ja danas na poslu ugledala jabuku ,Reko moram je pojesti inače ih ni naslikane ne mogu . Ne pasu mi. Danas sam pojela dvije sa gustom 🙂
Eto promjena. Blago vam se cure koje ste na moru 😭
Im yealous! Prošle godine nisam bila na moru a bome ću ove godine ,jedva čekam 🌻😊
Christyy, i ja bi sad ubila malo lubenice!
#kadceljeto 😁
EmiNa, dobrodosla! Koliko ti je obilan taj iscjedak? Traje samo 2 dana? Samo na papiru ili stalno? Ovisi kako se osjecas, moze biti svasta i nista, ja bi otisla doktoru.
Meni su u prošloj trudnoći rekli za spol tek oko 20 tt i mislim da je to nekako realno da očekujemo da nam doktor veli, nama koje smo kod ginekologa koji nemaju suvremeniju opremu ili da ne radimo neki od testova koji bi to pokazali. Iako se nekad ni do samog kraja ne može sa sigurnošću tvrditi ako se radi o 2d uzv-u kakve koristi većina ginekologa u RH koji nemaju privatnu ordinaciju. (ovo pišem da se cure koje su oko 12 tt ne nadaju previše za saznanje spola ovako rano ako ne idu privat)
url=https://lilypie.com]
Hvala Teta55 😊iscjedak nije obilan. Vidim trag na papiru i ponekad na higijenskom ulosku trag 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji