Da čula sam se sa svojom doktoricom kaže da je to Zato šta je beba dugo bila nisko i ozljedila mi je te neke mišiće/ligamente najlakše objašnjeno.... Da bi se trebalo vratiti u normalu ali mirovat trebam.
Tinkica- prije kolko si rodila? Jel se šta smanjilo, ide na bolje?
Hortensia- to ti traje 4-5 sec radi ti pod trudom i ajmo reć skrati ono prirodno otvaranje pa je to ok opcija ako razumiješ, ne brini ja bi sad opet sve to prošla za svoju štrucu, jake smo mi ❤
Ja se danas malo igrala i napravila mali photoshooting za uspomenu… 😊
Sutra nam je termin… ovo moje dvoje djece rodeno je bas na termin, ujutro ustala s trudovima i rodila isti dan… bilo bi u redu da ovo trece ne zabusava n3go da ponovi tradiciju… jelda?! 😁😂
Ajme preslatko jeee!! Gdje si odjelce s medvjedicem kupila 😍😍😍
Cure hvala na ohrabrenju, kod nas ctg ok, a od amnioskopije nista jer sam skroz zatvorena..samo se cervix nesto skratio....i dalje cekamo!!!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Oko zeleno, onda sutra, ne valja kvariti tradiciju:-)) sretnoo
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Da čula sam se sa svojom doktoricom kaže da je to Zato šta je beba dugo bila nisko i ozljedila mi je te neke mišiće/ligamente najlakše objašnjeno…. Da bi se trebalo vratiti u normalu ali mirovat trebam.
Tinkica- prije kolko si rodila? Jel se šta smanjilo, ide na bolje?
Hortensia- to ti traje 4-5 sec radi ti pod trudom i ajmo reć skrati ono prirodno otvaranje pa je to ok opcija ako razumiješ, ne brini ja bi sad opet sve to prošla za svoju štrucu, jake smo mi ❤
4.11. sam rodila, prije 16 dana. Jos mi konci nisu ispali. A imam 6 unutra 6 vanjskih. Malo manje me boli sve to dolje u odnosu na prosli tjedan. Ja nisam u mogucnosti mirovati jer sam od jucer sama s bebom. Nece sisat, moram iizdajat a nemam sto.
Jesi na fejsu ili imas mail da ti se javim.
Cure kakav vam je apetit nakon poroda? Ja jako slabo jedem, ništa me ne traži niš mi nije fino. Osim vode, traži me jako puno vode valjda zbog dojenja, al baš me brine apetit
Cure kakav vam je apetit nakon poroda? Ja jako slabo jedem, ništa me ne traži niš mi nije fino. Osim vode, traži me jako puno vode valjda zbog dojenja, al baš me brine apetit
Meni je veci nego u trudnoci. Jos da imam nekog da mi kuha ...
I mene trazi vode ali i trebas piti i jedi punoo juhica 😁😁 natjeraj se svako toliko i meso iz juhice pojest malo pomalo ce ti se apetit vratit barem meni je nakon sta me moj malac iscijedi 😂😂
Okozeleno nadam se da je krenulo nesto i da zi ubrzo sa svojim smotuljkom 😁😁
Tinkica samo be odustaj vidjet ces malo po malo ce ti krenut mlijeko ali svakako stavljaj bebicu na cicu makar i ne posisala nista pa joj morala davat al neka se navikne na cicu vidit ces kako bude ojacala ce ti i pocet cicat 😊 tako je i moj
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure imam pitanje..znam da nakon vaginalnog i smnioskopije moze biti sukrvice a kuzim i da moze bit sluzni cep.......medjutim ja jucer nakon pregleda nisam imala sukrvicu a zatvorena sam bila toliko da nista od amnioskopije....medjutim jutros smeckasti iscjedak ali vodenast bez sluzi, a evo sad rozi isto vodenast ne sluzav?? Jel kojoj bilo tako??
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Justme… odjelce kupila u Kik-u! Jedva nasla nesto skroz neutralno s obzirom da ne znamo spol... izludilo me trazenje!
Hortensia i Nas_bebac… izgleda da ovo ipak nece bit tocno ko seka i braco... heh... zabusava nesto...
Uglavnom bila ja na kontroli jutros... otvorena 3 cm, plodna voda bistra... imam neke lazne kontrakcije svako toliko... ali bas pravih nema... kaze ginic koji me pregledao da moze krenut svaki tren a moze se oduzit na jos koji dan... uglavnom ako ne krene prije, u cetvrtak ujutro sam opet u TA...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji