Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palcica12
    14. Studeni 2018. 08:44

Sve ti ovisi, na mene je dolantin djelovao uzasno ali mozda ce tebi biti ok. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Endzrue
    14. Studeni 2018. 12:58

Meni je bio top jer sam poslije svima zahvaljivala.. Hvala hvala baš ste drage... I smanjio je jačinu trudova od dripa jedino što si omamljen i nadrogiran al meni je bio super.. Epiduralna mi ni na kraj pameti nije bila

• LadyDi19
    14. Studeni 2018. 15:27

Hello curke prvo cestitam novim mamama i bebicama, cekalice sad ce to brzo.. Inace mi smo ok sto se tice papnja i spavanja,samo kaj smo sonoc zavrsili u bolnici..zaradile stafilakoknu infekciju.. Lorena dobiva antibiotik venski, ja kremu i cekamo poboljsanje.. 😞

Nas_bebac
    14. Studeni 2018. 16:22

LadyDi19

Hello curke prvo cestitam novim mamama i bebicama, cekalice sad ce to brzo.. Inace mi smo ok sto se tice papnja i spavanja,samo kaj smo sonoc zavrsili u bolnici..zaradile stafilakoknu infekciju.. Lorena dobiva antibiotik venski, ja kremu i cekamo poboljsanje.. 😞

Ajme nadam se da ce vam bit brzo bolje, kako zte je pokupile? 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• hortensia
    14. Studeni 2018. 17:44

Dakle ako mi bude ocajno onda nemam valjda sto izgubit nego daj bar dolantin haha
    Bebici zelim brz oporavak od stafilokoka

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• LadyDi19
    14. Studeni 2018. 18:05

Nas bebac ona je preko mene, a ja izgleda u rodilištu.. Neznam kako.. 

• hortensia
    14. Studeni 2018. 23:40

A mozes bilo kako ..bolnice su pune stafilokoka, posebno rezistentnih ali sve se na vrijeme da rijesiti

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Jelennnna
    15. Studeni 2018. 09:51

Cestitke svim novim mamama. Jos je malo cekalica. 
    Sta se tice dolantina ja bi ga preporucila. Meni od njeg nije bila muka ikakva, a nije me ni smantalo. Jos se od njega brze otvorite, tako ja bi ga sigurno ponovo uzela. 
    A i od tolike hajke protiv dripa, ja sam cili porod bila na dripu i mislim da je to odlicno za me bilo. Nisam se previse umorila za prvorotkinju, sve je bilo gotovo za 8 sati. Po meni taj drip vas samo dovede brze do finisha,  preskocite taj pocetni dio s laganijim trudovima.
    Sretno svima

Nas_bebac
    15. Studeni 2018. 18:51

LadyDi19

Nas bebac ona je preko mene, a ja izgleda u rodilištu.. Neznam kako..

Uhh jao jao nadam se da ce sve bit uredu da cete se brzo riješiti bakterije 🤞🤞
    Cekalicee sve manjeni manje vas je ubrzo zatvaramo temu, bas me zanima koja ce biti zadnja 😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Tinkica
    16. Studeni 2018. 07:36

Čestitam curama koje su rodile nakon mene. Ja sam rodila 4.11. i još sam jako loše. Sve me užasno boli dolje, i više nego prošli tjedan.
    Bio je inducirani zbog zelene plodne vode koju sam primjetila ujutro oko 3, trudovi slabi na svakih 10 min., oko 6 smo krenuli u Vinogradsku, moji trudovi su prestali, tamo pregled, otvorena 1 cm, amnioskopija kojom su potvrdili zelenu vodu, pa u boks na ctg bez klizme, oko pola 9 drip, bušenje vodenjaka. Moji trudovi do 100 su bili duplo manje bolni u odnosu na one pod dripom koji su išli do 60. Oko 12 epiduralna, koju su mi sami nudili. Oko 13:30 tek nešto otvaranje počelo. Oko 15 druga doza epi., injekcije spazmeksa, i  negdje oko 16 bila otvorena, onda smo čekali da se beba spusti i dođe pritisak na guzu. Obzirom da to i nije išlo mislim da su iza 17 odlučili "pomoći" oko izlaska bebe. Nešto prije 17:30 beba, 3420 i 50 cm, izašla uz tri nalijeganja na trbuh. Rebra su me od toga boljela nekoliko dana baš gadno. I još sad lagano. Posteljica nije izašla sva, pa opća i čišćenje, i šivanje, 6 unutarnjih i 6 vanjskih. Sreća u nesreći pa nisam to osjetila pod općom. (A patronažna veli da se i nisu nešto potrudili oko šivanja.) Idući dan mi je bilo loše pa dvije transfuzije. Izgleda da mi nisu ništa pomogle ni tri doze Dianatala ni pijenje čaja od maline.
    A u bolnicu sam došla u vrijeme kad nije bilo ni jedne žene za rodit, pa su povremeno oko mene bile tri primalje. Dale su mi da popijem malo vode i rekle da mogu pojest malo čokolade ako imam sa sobom. Sestre na babinjačama ... kako koja. ..
    Obzirom da sam ja bila loše prvu noć beba je bila u sobi kod sestara a isto i veći dio drugog dana, tako da imamo problema sa dojenjem. Ona ne želi baš sisati a ja u tri izdajanja svaka tri sata napumpam jedva 60 ml. mlijeka, pa je ona na dohrani.
    Uglavnom nije nam baš dobro krenulo ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.