Evo drage cure da vam javim da je danas u 21.39 h na svijet došla naša Luna. U Petrovoj bolnici, dugačka 50 cm, teška 3420 gr.
Počelo je tako da sam bila u TA na ctg-u i to je trebalo biti to, ali bila je nemirna i doktorica odlučila da me ipak gleda, iako sam jučer bila. Hvala Bogu da je, vidjela mekonijsku plodnu vodu i pravac rađaona. To je sve bilo od 9h, nešto prije 12h sam dobila drip, prokinuli vodenjak i ajmo. Bolilo je ko sam vrag, ponudili mi epiduralnu. Pristala sam, iako sam isključivo rekla ne! Trajale su dvije doze do nekih 5h i nakon toga nisam više dobila jer su mislili da će se beba spustiti brzo, ali nije sve do 21.30h. Tako da pritisak na mjehur i guzu doma po mom iskustvu nije baš da se beba spušta jer to toliko boli i ne staje😁
Sad čekam da popusti anestezija jer sam šivana na sto strana....
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Aurora čestitkeee dobro došla Luna 🎈🎈🎉🎉
Uzivaj u svom malom smotuljku
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Aurora čestitkeee dobro došla Luna 🎈🎈🎉🎉Uzivaj u svom malom smotuljku
Hvala❤😍😉
Aurora- čestitam, LUNA DOBRODOŠLA ❤❤❤, tebi želim brz oporavak baš si se namučila Al sad je to iza vas uživaj u svom smotuljku 😍
Aurora- čestitam, LUNA DOBRODOŠLA ❤❤❤, tebi želim brz oporavak baš si se namučila Al sad je to iza vas uživaj u svom smotuljku 😍
❤💕❤hvala punoa! Sve se isplati 🎉
Aurota, iskrene cestitke!!!! ❤
Evo cure, kod mene nista novo... 37-i tjedan... pocelo mi je bit svega dosta... umara me ovo dvoje mojih harambasa skroz... nekad imam energije na hektolitre a nekad zelim samo leci i nestati i da me nitko nista ne pita... u ponedjeljak imam kontrolu kod svog ginica (tu kod nas ides kod svog ginekologa skroz do kraja pa tek na termin u TA... ja cu roditi u Rijeci... salju tamo prije termina samo ako ima nekih problema ili naznaka da bi moglo krenuti)...
Beba se dosta spustila i osjecam cesto jak pritisak na mjehur i sve dole nisko 😁
Nadam se da bi moglo krenuti i koliko prije a ne da cekam termin kad i do sad 😂
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Tipfeler!!!!
Aurora, iskrene cestitke!!!
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Curke, imam jos jedno pitanje mozda glupo al nisam se uopce sjetila pitati sestru kad mi je dala uputnicu. Znaci sad kad dodjem u TA u Vinogradsku ostavim uputnicu (dobila sam onu neku D koja je za sve ak sam dobro skuzila), a sto je onda sa iducim pregledom? Odmah me naruce, moram li opet po uputnicu..
#šmemil
Sortiraj odgovore
Najstariji