Jutro cure,
Evo mene iz TA-radili mi amnioskopiju-ne boli apsolutno ništa, plodna voda mliječna, prst prohodna, ctg super, naručena sam opet 31.10. na termin poroda.
Ovo je iz Vinogradske-nekome sam obećala javit kako je bilo, znači skupa sa ctgom oko 2.5 h
Meni :) super...to nije strašno, u koliko sati si bila tamo? Ajde kad već gnjavim gdje je TA u Vinogradskoj.. Nisam nikad bila tamo :D
#šmemil
Anđeo, tak je meni vec 2-3 dana. I danas bili na kontroli u TA i doktorica mi je rekla da ne brinem, da necu ja jos neko vrijeme. A danas smo 38 +5. Tak da mislim da nemas frke 😊
Hvala cure još jednom baš je lijepo imat ovako ako već ne uživo bar preko foruma nekoga tko te razumije i u sličnim je situacijama ne znam jel sam luda il šta al bome mi je lakše kad mi vi tu napišete ❤❤❤
Lana- Ja sam u petak bila 2 prsta otvorena u ponedjeljak idem u trudnicku ambulantu prvi put pa ćemo vidit 😄
Jutro cure,
Evo mene iz TA-radili mi amnioskopiju-ne boli apsolutno ništa, plodna voda mliječna, prst prohodna, ctg super, naručena sam opet 31.10. na termin poroda.
Ovo je iz Vinogradske-nekome sam obećala javit kako je bilo, znači skupa sa ctgom oko 2.5 h
Jel ti bila ista doktorica na pregledu kao i prvi puta? Na ctg si išla tamo na drugom ulazu na 3.kat? Jel ti beba jako ritala tokom mjerenja? Do koliko su bili otkucaji? Pitam jer mojoj kad rita budu oko 180.
I jesi li već odabrala pedijatra?
Nije bila ista-prošli put mi bila Gall, danas neka mlada smeđe duge kose mislim da se sa Dju nešto preziva.
Ctg mi je išao od 130-170 max kad me izlupa, al se u principu vrtio oko 140. Pedijatra nisam obavila, zar to ne biramo nakon kaj se beba rodi? Da li ti možda znaš na ctg-u one kontrakcije maternice, meni je to bilo oko 20,to je nadam se okey, nisam imala koga pitat tamo.
Jutro cure,
Meni :) super…to nije strašno, u koliko sati si bila tamo? Ajde kad već gnjavim gdje je TA u Vinogradskoj.. Nisam nikad bila tamo :D
Anđeo, da su barem meni ta tvoja 2 prsta.😁
Ja sam prohodna za jagodicu prsta. Jel zna netko tocno znacenje toga ili? 🤔
Cureee molim vas moze mala pomoc....danas san isla provjerit urin i krv zbog peckanja doli..nalazi superrr...ja kazem sestri kako me u zadnje dane kad me beba lupi u mjehur jakoooooo zapece i zaboli tocno tamo di piskimo..pitala me da li mi pobigne..reko nije josss ali doslovno stisce...ok dslje nisam pitala nalazi su uredni to je bitnooo..ali sestra kaze beba ti se spustila na mjehur ocito i pritisce ga..Meni tek kasnije pod pitanja pa zar VECCC spustila...cureee jel to znaci da mi se bebica vec spustila za vanka??nije li to malo isto jos rano ako je to tako...tek ulazim u 31tt??molim vass bar neku rijec nesto sad san malo i i strahu..😣😣
url=https://lilypie.com]
Cureee molim vas moze mala pomoc….danas san isla provjerit urin i krv zbog peckanja doli..nalazi superrr…ja kazem sestri kako me u zadnje dane kad me beba lupi u mjehur jakoooooo zapece i zaboli tocno tamo di piskimo..pitala me da li mi pobigne..reko nije josss ali doslovno stisce…ok dslje nisam pitala nalazi su uredni to je bitnooo..ali sestra kaze beba ti se spustila na mjehur ocito i pritisce ga..Meni tek kasnije pod pitanja pa zar VECCC spustila…cureee jel to znaci da mi se bebica vec spustila za vanka??nije li to malo isto jos rano ako je to tako…tek ulazim u 31tt??molim vass bar neku rijec nesto sad san malo i i strahu..😣😣
Meni je beba spuštena već zadnjih 3 mj, glavom prema dole, i dr mi je rekla da je to super i da više nemre promjenit položaj, da tako treba biti za porod.
Isto kao i tebi-leži mi na mjehuru, u nekim trenutcima me presječe oštra bol kao da me s nožem neko dole, odletim na wc, a ono 3 kapi urina. Mene ništa ne peče, al je osjećaj jako sličan upali mjehura. Tako da bez panike, ipak par kilica leži na mjehuru :)
I ps. Imaš u baby centru za kupiti steznik za trudnice-meni full olakša pritisak prema dole pa probaj, očigledno imamo iste trbuhe i isto su nam bebe položene
Lenchy da, kad se beba rodi trebalo bi se čim prije naručiti za prvi pregled kod pedijatra, obzirom da imaju gužvu. Mislila sam da možda već znaš kojem ćeš. Jer ja ne znam. A ctg, znači da nemaš trudova. Meni je jednom skočio do 60. Sestra je bila taman pored mene pa me pitala dal imam kontrakcije. Reko nemam, to beba tako jako udara. Ostalo mi bilo oko 0 ili 20.
Cure jel ima koja pedijatra za preporučiti na području Novog Zagreba?
Lenchy hvala ti bass si mi bar malo olaksala ....ipak znaci puno rijeci potpore i necije iskustvo iz prve ruke..eto vidos mene je dosad moj bebac lupao ali ono psjecaj upiskit cu se ali ima par dana zaprce me i zaboli...i to bass jakooo...a ono malo fali da mi i pobigne....nadam se da je sve to ok..i da po tom ne znaci nista prijevremeno..cekam kont.za dest dana..do tada cu se smirit s tvojim iskustvom..u vise navrata san misla o tom pojasa..ali nezz koliko to zaista pomaze
.eto ti imas poz.iskustvo...pa vidit cu mozda ga i uzmem ako zaista ima neki ucinak...hvala ti svakako..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji