evo me💓 bas smo se nasmijali kako pokazuje prsticom 😊
Ajmeee kako se lijepo vidi😊😊
Prelijepa je slika! Stvarno cudo zivota sta se sve promijeni u par tjedana.
Daa, ogromna razlika izmedu prvog i drugog pregleda:) inace sam jako opustena bila, al zadnjih par dana prije pregleda me pocela lovit panika da li je sve u redu, jer nisam imala nikakvih simptoma trudnoce.
Ajmeeee, kako slatko 😍, čudo malo 😊, jel' ste saznali spol možda?
Haha joj...doktor je rekao sa on ima praksu govorit spol kad je 100% sigurno sta je. Da bar mogu uploadat snimku da vidite sto to malo cudo od 6 cm radi i kako je pokazalo nesto izmedu nogu 🤣meni je to odmah izgledalo ko mali pimpac al veli doktor da au ovom periodu zenski i muski spolni organi iste velicine..iako se bas lijepo to nesto vidjelo izmedu nogu hahah😁
Ajmeeee, kako slatko 😍, čudo malo 😊, jel' ste saznali spol možda?
Haha joj…doktor je rekao sa on ima praksu govorit spol kad je 100% sigurno sta je. Da bar mogu uploadat snimku da vidite sto to malo cudo od 6 cm radi i kako je pokazalo nesto izmedu nogu 🤣meni je to odmah izgledalo ko mali pimpac al veli doktor da au ovom periodu zenski i muski spolni organi iste velicine..iako se bas lijepo to nesto vidjelo izmedu nogu hahah😁
Ja se nadam u utorak da ću saznati spol 😀, baš sam nestrpljiva 😊, bit ću u 15 tjednu 😀, valjda će se do onda formirati spol 😂😂😂😂
Ajmeeeee, ovo me oborilo :)))) Mi smo u desetom tjednu, pocela sam previse citati po forumima opcenito I vec briga za dijete; hoce li biti dobro, da li se razvija itd itd…a nikad nisam bila od brige nikakve, uvijek lako cemo 😎☺ da prodjemo tu trecu kontrolu I da se uvjerim da je moje malo cudo dobro I srce ko kuca!
Znam kako ti je. Istog sam razmisljanja...kao sam rekla, bas sam bila opustena cijelo vrijeme, cak dok sam i mucnine imala, a i prehladu...nekako sam si stalno govorila "ma sve je to okej..bit ce to dobro", al bas ono pocetkom ovog tjedna me takva panika ulovila...sto ako nesto nije u redu, 100 crnih scenarija mi se odvrtilo u glavi...
Tako da samo pozitivno draga, sve ce bit uredu, a kad ugledas to malo cudo na iducem pregledu kako mice rukicama i nogicama...emocije samo takve❤💓🤗
Hej curke!
Lemon hvala što si se sjetila na današnji pregled 😁
Pregled prošao i polovično vađenje krvi..bebica je super, po ultrazvuku 12+2..i baš je aktivna ..
Rekao muž da je na tatu
Bok cure, drago mi je zbog pregleda i da je sve ok. I ja sma danas bila, beba se okrece, duga 5 cm i sve je ok.. Uvz odg veličini bebe i tjednima trudnoće.. BOŽE HVALA TI!!! Jedva čekam sljedeći uvz 😍😍😍
Bravo Tinci! Sta tjedan dana ti je veca beba? :)
Po mjerama je 57mm..u nalazu je doktorica napisala da je 12+2, a po ZM sam 11+3
Bok cure, drago mi je zbog pregleda i da je sve ok. I ja sma danas bila, beba se okrece, duga 5 cm i sve je ok.. Uvz odg veličini bebe i tjednima trudnoće.. BOŽE HVALA TI!!! Jedva čekam sljedeći uvz 😍😍😍
Koliko tjedana si trudna? Sigurno si napisala, ali da se ne vraćam..
Sortiraj odgovore
Najstariji