Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    09. Ožujak 2018. 13:17

Looda_vila

evo me💓 bas smo se nasmijali kako pokazuje prsticom 😊

Ajmeee kako se lijepo vidi😊😊

Looda_vila
    09. Ožujak 2018. 13:38

Jelena M

Looda_vila

Prelijepa je slika! Stvarno cudo zivota sta se sve promijeni u par tjedana.

Daa, ogromna razlika izmedu prvog i drugog pregleda:) inace sam jako opustena bila, al zadnjih par dana prije pregleda me pocela lovit panika da li je sve u redu, jer nisam imala nikakvih simptoma trudnoce.

Looda_vila
    09. Ožujak 2018. 13:42

Isssa

Looda_vila

Ajmeeee, kako slatko 😍, čudo malo 😊, jel' ste saznali spol možda?

Haha joj...doktor je rekao sa on ima praksu govorit spol kad je 100% sigurno sta je. Da bar mogu uploadat snimku da vidite sto to malo cudo od 6 cm radi i kako je pokazalo nesto izmedu nogu 🤣meni je to odmah izgledalo ko mali pimpac al veli doktor da au ovom periodu zenski i muski spolni organi iste velicine..iako se bas lijepo to nesto vidjelo izmedu nogu hahah😁

Isssa
    09. Ožujak 2018. 13:46

Looda_vila

Isssa

Looda_vila

Ajmeeee, kako slatko 😍, čudo malo 😊, jel' ste saznali spol možda?

Haha joj…doktor je rekao sa on ima praksu govorit spol kad je 100% sigurno sta je. Da bar mogu uploadat snimku da vidite sto to malo cudo od 6 cm radi i kako je pokazalo nesto izmedu nogu 🤣meni je to odmah izgledalo ko mali pimpac al veli doktor da au ovom periodu zenski i muski spolni organi iste velicine..iako se bas lijepo to nesto vidjelo izmedu nogu hahah😁

Ja se nadam u utorak da ću saznati spol 😀, baš sam nestrpljiva 😊, bit ću u 15 tjednu 😀, valjda će se do onda formirati spol 😂😂😂😂

Looda_vila
    09. Ožujak 2018. 13:47

Luca95

Looda_vila

Ajmeeeee, ovo me oborilo :)))) Mi smo u desetom tjednu, pocela sam previse citati po forumima opcenito I vec briga za dijete; hoce li biti dobro, da li se razvija itd itd…a nikad nisam bila od brige nikakve, uvijek lako cemo 😎☺ da prodjemo tu trecu kontrolu I da se uvjerim da je moje malo cudo dobro I srce ko kuca!

Znam kako ti je. Istog sam razmisljanja...kao sam rekla, bas sam bila opustena cijelo vrijeme, cak dok sam i mucnine imala, a i prehladu...nekako sam si stalno govorila "ma sve je to okej..bit ce to dobro", al bas ono pocetkom ovog tjedna me takva panika ulovila...sto ako nesto nije u redu, 100 crnih scenarija mi se odvrtilo u glavi...
    Tako da samo pozitivno draga, sve ce bit uredu, a kad ugledas to malo cudo na iducem pregledu kako mice rukicama i nogicama...emocije samo takve❤💓🤗

09. Ožujak 2018. 15:24

Hej curke! 
    Lemon hvala što si se sjetila na današnji pregled 😁 
    Pregled prošao i polovično vađenje krvi..bebica je super, po ultrazvuku 12+2..i baš je aktivna  ..
    Rekao muž da je na tatu

09. Ožujak 2018. 16:04

Bravo Tinci! Sta tjedan dana ti je veca beba? :)

09. Ožujak 2018. 16:52

Bok cure,  drago mi je zbog pregleda i da je sve ok.  I ja sma danas bila,  beba se okrece,  duga 5 cm  i sve je ok..  Uvz odg veličini bebe i tjednima  trudnoće..  BOŽE HVALA TI!!!  Jedva čekam sljedeći  uvz 😍😍😍

09. Ožujak 2018. 16:54

Teta55

Bravo Tinci! Sta tjedan dana ti je veca beba? :)

Po mjerama je 57mm..u nalazu je doktorica napisala da je 12+2, a po ZM sam 11+3

09. Ožujak 2018. 16:55

nestrpljiva25

Bok cure, drago mi je zbog pregleda i da je sve ok. I ja sma danas bila, beba se okrece, duga 5 cm i sve je ok.. Uvz odg veličini bebe i tjednima trudnoće.. BOŽE HVALA TI!!! Jedva čekam sljedeći uvz 😍😍😍

Koliko tjedana si trudna? Sigurno si napisala, ali da se ne vraćam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.