Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mery1911
    21. Listopad 2018. 22:40

Jelennnna

KikeS

haha da! Kao da je bilo prije 100 godina 😅 Na kojem si katu? Na patologiji ili su te na 5. strpali?

Na 3 sam katu - bice to ta patologija

Jele drzi se. Lipo je na trecem katu😂🤣. Ja sam tu bila ali ne patologija nego rodilje. Bas me zanima tko ce ti bit na porodu. 

• Anđeo_
    21. Listopad 2018. 22:53

Jelennna- drži se, možda bolje da si tamo 🙏🙏🙏 da se nešto pokrene, javi se.
    Ja sam ljuta jakooo imamo radove ljepimo pločice majstora smo čekali cijelo ljeto stalno je odgađao nešto  zavlačio nas poljepio 20 kvadrata u 6 mj i od tada kaka sad će doć sad će i konačno dođe lijepi u kuhinji i dnevnom boravku (Koji je do sada bio beton jel smo nadogradili tu prostoriju) i radi samo od 9 ujutro do 4 vikendima ne radi kuhinja mi je u blagavaoni sve je u rasulu i cijeli dan sam proplakala hormoni su čudo 😂

• Anđeo_
    21. Listopad 2018. 22:58

Kičma me počne bolit 10 min nakon šta legnem od sredine uz kralježnicu i s jedne i druge strane i baš sam sva nikakva...
    Još mi je muž idući tjedan dobio najgore moguće smjene hvala Bogu pa imam super šogora i šogoricu koji će mi doć pomoć to sve sredit kad ovaj završi (i kad su rasprenali ja opce nisam bila doma sve su sami napravili muški nosili šogorica svo suđe baš su me iznenadili kad sam došla doma)

Jelennnna
    22. Listopad 2018. 06:48

Jutro zeneee.
    Ja spavala ista i nista,zujim cilu noc po sobi. Menga bolovi sve jaci, pritisak u guzi. Taman nesto uspila zaspat kad ovi vec poceli u 6 po sobama ctg. Jos mi se cilo vrime povraca, koma.
    Al eto, mozda krene danas. 
    Mamice uzivajte s bebama, cekalice skoro cemo i mi.
    Mislim da ce ovaj kraj gadan bit mi, dosta mi je vec sveg preko glave, a stvari se nisu ni zahuktale posteno. 

mmama2
    22. Listopad 2018. 06:58

Jelennnna

Jutro zeneee.
    Ja spavala ista i nista,zujim cilu noc po sobi. Menga bolovi sve jaci, pritisak u guzi. Taman nesto uspila zaspat kad ovi vec poceli u 6 po sobama ctg. Jos mi se cilo vrime povraca, koma.
    Mislim da ce ovaj kraj gadan bit mi, dosta mi je vec sveg preko glave, a stvari se nisu ni zahuktale posteno.

Pritisak u guzi? Kao velika nuzda? Jaki ili podnosljivo, obicno je to opis poroda😂 kada osjetis pritisak na guzu beba je hop vani, vodenjak je jos cijeli?

url=https://lilypie.com]

Jelennnna
    22. Listopad 2018. 07:56

mmama2

Jelennnna

Jutro zeneee.
    Mislim da ce ovaj kraj gadan bit mi, dosta mi je vec sveg preko glave, a stvari se nisu ni 

Nisam jos toliko daleko. Kao ocekuju da ce krenit. Sad kad ce, ja sam vec izmorena od cile noci, bas neka muka ajme. Kad prodje muvaza bacam se na spavanje bar nesto nadam se ako uspijem.

Jelennnna
    22. Listopad 2018. 08:40

Nista od mene i dalje, sad taman me pregledao. Kaze ulovili amo jedan tren kad je beba bila ultraaktivna, to se nije ponovilo tako da ne vidim u tom nikakvog zla, no tu ste radi nadzora. 
    A zatvorena i dalje skroz, samo jedan prst sta je kao nista. 

• LadyDi19
    22. Listopad 2018. 10:32

jelennnna nadam se da ce se uskoro pokrenut i neka bude brzo... ☺️
    Mi jos 15 dana, a ja bi najradije danas, ledja me bole za poludit, a o zgaravici da ne pricam, najradije nebi nis jela cijeli dan.. 

Nas_bebac
    22. Listopad 2018. 11:53

Jelena nadam se da ce tvoja mrva brzo odlucit vanka da te ne muči toliko 🙂🙂🙂 mantram za sveee čekalice

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Aurora
    22. Listopad 2018. 12:10

Ja evo s pregleda😥 Još uvijek sve isto, ništa... Svaki dan moram dolaziti u bolnicu... Tako da sam poželila da me ostave u bolnici jer ne mogu stalno javnim prijevozom, a suprug najčešće radi i jadan ne može ni on ništa... 😩 Nemrem više!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.