Cure, samo da vas pozdravim i poželim svima sto bezbolnije porode i uspješne oporavke. Nažalost, ne stignem pratiti koliko bih željela ali čestitam svim mamama koje su već rodile a pozitivnu energiju šaljem onima koje to tek čeka.
Zadranka86 - nešto slično je bilo i meni ali ispostavilo se da je lažna uzbuna. Nalaz sterilan. Isto me mjehur znao zaboliti i nakon velike nužde ne samo male
I ja dosla vidit jel Jelena rodila 😆😆
E tako ti je to u Splitu, svak svoju politiku vodi 🤷♀️🤔
Drzi se i bolje da si tamo, doma bi samo glavu razbijala bezveze
Saznala sam bar od doktorice da taj urin je zanemarivo bakterija, a potkraj trudnoce da je to skroz normalno od velicine bebe i bla bla, a i pretpostavila sam jer nikakav antibiotik nisam dobila.
Sve se meni cini da ce uletit ih jos prije mene.
Kaze mi danas da je voda super bistra, kao da je faliven termin jer je ka super bistra za 41 tjedan. Tako da malcu je unutra ok sta je najbitnije.
Ja sam trudncou vodila privatno u poliklinici Medifem kod dr. Vasilja..tako da sam kod njega i dosla u TA na sv.Duh.. ja sam imala termine od 12h oba puta i nikad nije bila guzva. Dosla bi oko 15 min prije. Kak je ujutro ne znam …no mislim da je veca guzva. Bila bi gotova kroz 1h S tim da si pol sata na ctg-u. Svi doktori su ti super koliko ssm uspjela cut od drugih cura.
Na porodu mi je bila neka Edina..ne znam prezime, mala plava…malo ovako rezervirana, no strucna i ljubazna.
Kad ti je termin?
Termin je 11.11. Iako mi se čini da bu prije. Jer mi je trbuh ogroman! Al baš OGROMAN! 😱😁 U 36. tjednu malac je imao 3009 grama! Niš, bumo ovaj tjedan vidjeli na pregledu u kojoj smo fazi!
Volim čuti iskustva drugih, jer imam dojam da bu mi lakše ak nekaj znam! Iako, porodit se moramo čak i da su nam muževi ginekolozi! 😂 Javim se kad čujemo kaj vele u bolnici!
Ljubi svoju curku! 😘
I ja dosla vidit jel Jelena rodila 😆😆
E tako ti je to u Splitu, svak svoju politiku vodi 🤷♀️🤔
Drzi se i bolje da si tamo, doma bi samo glavu razbijala bezveze
Hej, pa ne mogu virovat da ti bebach vec 3 tjedna ima!. Jos malo pa puni misec
Saznala sam bar od doktorice da taj urin je zanemarivo bakterija, a potkraj trudnoce da je to skroz normalno od velicine bebe i bla bla, a i pretpostavila sam jer nikakav antibiotik nisam dobila.
Sve se meni cini da ce uletit ih jos prije mene.
Kaze mi danas da je voda super bistra, kao da je faliven termin jer je ka super bistra za 41 tjedan. Tako da malcu je unutra ok sta je najbitnije.
Meni isto bilo jako bolno kod prve amnioskopije, malo bolje poslije. Al voda mi je mliječna od subote kad su prvi put uspjeli gledati, al svejedno se ništa ne pokreće.
Jel zna netko koliko dugo može biti mliječna pl.voda? Jel to okej?
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Izgleda da cu danas. Hvataju me trudovi. Ova me opet danas u 14 procackala da potakne moje trudove. Sad je pocelo malo jace krvarit, kaze da zovem kad pukne vodenjak.
Sad sam na dva prsta.
Izgleda da cu danas. Hvataju me trudovi. Ova me opet danas u 14 procackala da potakne moje trudove. Sad je pocelo malo jace krvarit, kaze da zovem kad pukne vodenjak.
Sad sam na dva prsta.
Jelena sretno i hrabrooo mozda jos danas budes imala svoji strucuuu
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sad sam na dva prsta.
Opa, pa zašto tako forsira? Pogotovo ak je okej plodna voda... Ma bitno da sve bude dobro i brzo! Sretnooooo!!!!!!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Sad sam na dva prsta.
Opa, pa zašto tako forsira? Pogotovo ak je okej plodna voda… Ma bitno da sve bude dobro i brzo! Sretnooooo!!!!!!
Nista mi nije jasno. Ovi ostali uopce to rucno nisu ista radili. Niti je bilo o tom govora. Mada mislim da je to bolje za me, da bar nesto krene od mene jer ocito je to doli kamen zivi. Bar sam na tih preko dva prsta dosla.
Sortiraj odgovore
Najstariji