Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    21. Listopad 2018. 15:42

Jelennnna

Aurora

Jelennnna

Aurora prereaktivan mi je bio jedno vrijeme i kasnije cijelo vrijeme ok. Moguce da mi je kao i od trudova laznih ( al ja osim menstrualne boli nista ne osjecam) ili mu unutra nesto ne pase. Vadili su mi krv, ok je bila. Iscjedak je ima ka cudan miris pa je tila provjerit jel kakva infekcija. Sad izgleda da nije. Ugl, otvoreno mi je rekla u slucaju krajnje nuzde da bi isla na indukciju (da mi je los nalaz krvi bio ili stalno ctg los) ovako da pusta prirodno jer je sve razmeksano i ima

Super je da ne žure s indukcijom, ali ako je tako najbolje za bebicu… Ja isto nisam za to, ali bi odmah pristala da se nešto događa.
    Držim fige da krene prirodno!!! Drži se❤

Evo mi cimerica stigla, kaze 3-4 prsta otvorena, ona je tu od petka, sad cekaju skroz da joj krene. Kaze neces ti tako brzo. Yaaaiiiiksss.
    Ova danas doktorica samo mi je rekla da je sve meko i puno sluzi, al i dalje prst. No kao nesto je sigurno po njoj krenilo.

Meni se čine baš okej što ne žure i daju vremena koliko mogu. Sad samo strpljenja! Bolje da si u bolnici nego doma gdje bi se samo pitala jel sve okej i brinula.... 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Jelennnna
    21. Listopad 2018. 15:56

Aurora

Jelennnna

Aurora

Jelennnna

Aurora prereaktivan mi je bio jedno vrijeme i kasnije cijelo vrijeme ok. Moguce da mi je kao i od trudova laznih ( al ja osim menstrualne boli nista ne osjecam) ili mu unutra nesto ne pase. Vadili su mi krv, ok 

Evo mi cimerica stigla, kaze 3-4 prsta otvorena, ona je tu od petka, sad cekaju skroz da joj krene. Kaze neces ti tako brzo. Yaaaiiiiksss.
    Ova danas doktorica samo mi je rekla da je sve meko i puno sluzi, al i dalje prst. No kao nesto je sigurno po njoj krenilo.

Meni se čine baš okej što ne žure i daju vremena koliko mogu. Sad samo strpljenja! Bolje da si u bolnici nego doma gdje bi se samo pitala jel sve okej i brinula….

I evo kaze mi kad su je primili u petak bila dva prsta s trudovima, smjestili je u rađaonu i ugl ispostavilo se da su bili lazni trudovi te su odustali pa sad cekaju da dobije prave trudove. Tako da izgleda da ne forsiraju uopce tj nisu je uopce na drip spajali ikako.

21. Listopad 2018. 16:22

Nisu nisu laki na dripu. Pustaju da sve krene svojim tokom koliko mogu. Doduse ja sam molila dr da mi ne daje drip dok je god moguce i rekla mi je sta zelim svojoj sestri i sebi zelim i tebi necu, ne brini dok god ide. 

Jelennnna
    21. Listopad 2018. 17:04

KikeS

Nisu nisu laki na dripu. Pustaju da sve krene svojim tokom koliko mogu. Doduse ja sam molila dr da mi ne daje drip dok je god moguce i rekla mi je sta zelim svojoj sestri i sebi zelim i tebi necu, ne brini dok god ide.

Bice se tebi sad cini kao da je bilo ima x godina kad ste u dojenju i ostalom. :-)

A sad kad pogledam i nije lose da sam tu, prate taj ctg, doktorica ocekuje da ce krenit pa bolje da sam pod nadzorom. I odjel je ovaj bas ok, imaju krevet s avim mogucim pozama, svaki krevet svoj tv. Samo sad odjednom imam sa sobom more stvari, ne znam kasnije kad se budem selila kako cu sve to za sobom teglit. 

21. Listopad 2018. 19:02

haha da! Kao da je bilo prije 100 godina 😅 Na kojem si katu? Na patologiji ili su te na 5. strpali? 

Jelennnna
    21. Listopad 2018. 19:10

KikeS

haha da! Kao da je bilo prije 100 godina 😅 Na kojem si katu? Na patologiji ili su te na 5. strpali?

Na 3 sam katu - bice to ta patologija

21. Listopad 2018. 19:36

Jelennnna

KikeS

Na 3 sam katu - bice to ta patologija

je je 😊
    kako si? ima li pomaka? 

Jelennnna
    21. Listopad 2018. 19:59

KikeS

Jelennnna

KikeS

haha da! Kao da je bilo prije 100 godina 😅 Na kojem si katu?

je je 😊
    kako si? ima li pomaka?

sad mi je ok ctg bia. Cimerica je legendarna, zenska sve vec zna valjda koliko je cura bilo s njom u sobi, di se ide nakon i tako ko je na kom katu. Bila posjetit ex cimericu koja je rodila. Tri je vec ispratila od petka. :-) 
    Jos mora rodit do sride jer ima gestacijski dijabetes. 

21. Listopad 2018. 20:39

a je, tako ti je kad si tamo duze 😂 sprijateljis se, pomazemo jedna drugoj, kukamo, placemo skupa, tjesimo se 😁 

• hortensia
    21. Listopad 2018. 21:39

Cestitam svim novim mamama!!! Malo smo zauzeti zavrsetkom radova doma i pripremama pa sam zspostavila forum ali bitno je da su sve dobre vijesti!! Mi smo isto ok, muci me sindrom nemirnih nogu i grcevi u trbuhu non stop ali nisu kontrakcije vec se sve smiri kad uspijem na wc...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.