Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • edina
    22. Listopad 2018. 22:06

Looda_vila

justme123

Cestitam svima na bebicama!
    Looda_vilaplava doktorica na B bi mogla biti Edina Berberovic, ona je plava, Alenka Akšamija je isto plavuša, ali ona ne djeluje hladno nego vrlo pristupačno pa ne odgovara tom dijelu opisa (iako je uoravo ona bila radila carski dok sam ja rađala). Ja sam morala na inducirani jer su procijenili bebu na 2 i pol kile (ne jedan doktor, vise njih u bolnici, i moja ginekologica koja ke poslala ravno s pregleda u bolnicu) i to je bila 12.centila pa su napisali moguci zastoj rasta pa da ne bi bilo nesto smo isli na porod u 38.tt. Meni je drago da jesmo iako nije bio zastoj rasta. Imam najdivniju bebu na svijetu i tako je miran i nezahtjevan za razliku od brata koji je od rodenja bio cendravac i cicoovisnik. Ti si onda rodila taman cetvrtak prije kad sam ja gore bila na ctg-u (morala sam u radaonu na provjeru radi tog zastoja u rastu) Berberovicka i Hafner su bili dezurni, a mladi doktor Tupek i sestra Anđa u rađaoni.

Da, mislim da je Edina. I da, ta ekipa je bila dezurna kad sam rodila..iako ne znam tko je tocno radio carski jer su svi bili u sali. Ja sam jako lose izgledala i jako lose se osjecala kad je poceo carski tako da mi je dosta toga u magli.
    Ja sam taj cetvrtak bila u predradaoni do cca 18h. A od 17h do 18h sam stenjala u predradaoni moleci za epiduralnu, tako da mozda si me cula hahah:))
    Evo, meni malu dr.Vasilj procijenio 2 dana prije poroda 3900, rodila se 3850😁
    Vjerujem da je tebi laknulo kad si prije rodila, znam da si pricala da bi voljela rodit prije! Cestitam ti na Antoniu! Neka samo ostane takav divan! Kaj kazu braco i seka?
    Moja mala je danas valjda u skoku, cijeli dan na sisi…10 min nije spavala 😖😖oce sisu, pa nece..pa cendra, pa kenja, i tak u krug uff🙈

• Anđeo_
    22. Listopad 2018. 23:40

Aurora

Anđeo_

Aurora

Anđeo_

Jelennna- uhhh baš te snašlo, jebemuu.. šuuu šuuu od trudnica te bakterije kako nas "vole "
    Aurora- Sveti Duh imam cca sat vremena do tamo ako se sve lijepo posloži ako ne A tako najčešće bude oko sat i 20 min.. Muž razmišlja ima 17 dana godišnjeg još ( ne računaju se subote i nedjelje naravno) pa misli možda da uzme prije termina mog ako ne rodim ranije (u petak bila 2 prsta otvorena u ponedjeljak idem u trudnicku ambulantu 1. Puta) baš zato da me može vozit, makar onda ne može prekinut pa uzet 5 dana koje mu firma daje za rođenje djetata tako da ne znamo ni sami mislim da će ipak kad se rodi beba uzet tih 5 dana na koje ima pravo pa onda godišnji taj cijeli šta mu je ostalo, žao nam je tih 5 dana da mu propadne
    Di ces ti rodit? Kolko Imaš do TA

Uh, ima do Sv. Duha dosta penjanja, bar nećeš prenijeti😂 Ja ću u Petrovu, imam busom pa tramvajem nekih 45 min kad nema gužve. Moj suprug do 1.10. nije radio i taman sad dobio posao kad su meni krenule stalne kontrole… Neće moći tražiti ništa slobodno, iako ima zakonski pravo, malo je nezgodno… Nadam se jedino da će moći biti na porodu jer smo išli na tečaj i bilo bi mi super da može!
    Ako nekako možeš hodati puno je ljepše da ste skupa kad bebica dođe, bar meni 😀

45 min kad nema gužve, a non stop su gužve 😂😂 više nema pravila i to mi nije jasno ujutro kad ljudi idu na posao kamo onolike bakice i dedice idu plus 60 god..
    Mogu hodat samo mi je koma kad legnem za 10 min kičma počne bolit nevjerojatno dok sjedim i hodam ništa 😟 legnem rastura od sredine uz kralježnicu sa svake strane prema gore uz lopatice 😭

Ja isto to ne kužim, baš kad se ide na posao i školu evo njih… Stvarno je gužva stalno! Al ajde, većinu puta sjedim pa nije tako strašno. Mene cijelu trudnoću išijas izluđuje, al najviše kad spavam. Više od pola sata nisam na jednom boku. Uskoro će nam proći sve boljke😉

Uuuu išijas mene je copio mislim negdje oko 25 tjedna trudnoće baš me u nogu udaralo (jel i tebe tako kroz but kao da žaru?) i uklješti me nekih mislim 4 dana sam samo uz nečiju pomoć mogla ustat ni na wc sama nigdje već sam van sebe bila , svekrva mi doslovno hlače skidala pred wc-om 😏 gaće sam nekako sama dok muž nije bio doma  ne želim se toga ni sjetit 😱😱 

• Anđeo_
    22. Listopad 2018. 23:40

* kolko grešaka 😂 žari ne žaru

zadranka86
    23. Listopad 2018. 00:08

Jelennnna

Evo mi sad dosli javit da imam urino infekciju da im je dosa nalaz. Uf!

Draga ja ko padobranac...sa zimskih ....bass san se zaustavila na tvojoj infekciji.jer ja od popodne ne znam jel to ok il je nesto za zabrinut..osjetim tocnooo tamo di piskimo sekundarnu bol ona prostrijelnu ali dok piskim nusta ne pecka ne boli..naj vise kad me bebonjo udara u mjehur i kad dpde ono da ces se upiskit mene tad zapecka i zaboli..daj mi reci jel si imala ikakve naznake urinarne infekcije???mene ovo sad brine a inace nemam oroblema s tim i nemam pojma o tome..pijem brusnicu od popodne???

url=https://lilypie.com]

Jelennnna
    23. Listopad 2018. 06:37

zadranka86

Jelennnna

Evo mi sad dosli javit da imam urino infekciju da im je dosa nalaz.

Draga ja ko padobranac…sa zimskih ….bass san se zaustavila na tvojoj infekciji.jer ja od popodne ne znam jel to ok il je nesto za zabrinut..osjetim tocnooo tamo di piskimo sekundarnu bol ona prostrijelnu ali dok piskim nusta ne pecka ne boli..naj vise kad me bebonjo udara u mjehur i kad dpde ono da ces se upiskit mene tad zapecka i zaboli..daj mi reci jel si imala ikakve naznake urinarne infekcije???mene ovo sad brine a inace nemam oroblema s tim i nemam pojma o tome..pijem brusnicu od popodne???

ja ti imam atipicne, ne boli me ikad a cesto se razviju. Najbolje pitaj ginekologa da ti da da radis 3 dana zaredom urinokulturu. To ti je najbolje (jer nekad zna bit pritajeno; npr ako puno pijes vode pa je razrijeđeno). 

Aurora
    23. Listopad 2018. 07:56

Anđeo Ide mi skroz iz kuka u nogu, baš boli jako. Meni je to od početka trudnoće, prvi simptom😂 Dobro mi je dok me legnem ili udobnije sjednem, onda jedva uz užasne bolove se ustanem. Najbolje kad hodam😀
    Bilo bi super da sam mogla vježbati u trudnoći, ali nažalost ništa...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Majchi511
    23. Listopad 2018. 10:01

Bok cure! Mi smo danas na punih 40tt. Odradili smo jutros pregled,ali nisam ni otvorena (uloživost za vršak prsta) i nema ni t od trudova veli doktor... tako da nam ostaje čekanje, i subotu idemo opet, ako se prije ne pokrene šta.. sretno svim čekalicama

Jelennnna
    23. Listopad 2018. 10:12

Ovdi u Splitu svak na svoj nacin radi, jucer doktor nista nije ni tija gledat da je prezatvoreno bla bla. Danas dosla doktorica, pocela nenormalno doli to rastimavat. Kaze ovo je za tvoje dobro. Jos zidovi od knaufa, cure se ostale isprepadale kad su me cule. 
    Znaci, vec sam 3 te plodne vode imala i nitko mi to  tako nije nasilno siria. No nadam se da ce sta pokrenit. 
    A kaze da je voda u super stanju kao da uopce nije 41 tjedan da je jos uvik bistra. 

Nas_bebac
    23. Listopad 2018. 10:39

Jelena samo hrabro nadam se da danas od tog rastimavanja se pokrene sta...cire cekalicee nadam se da cee se brzo nesto pokrenut i da cete imat svoje bebice ubrzoo

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• LadyDi19
    23. Listopad 2018. 11:23

Jelena ja dosla vidit jel si rodila vec, a ti se jos nisi pocela ni otvarat.. ☺️ Drzim fige da krene to sad.. Mi danas 38 tt, sutra smo na prvom pregledu u TA i nadam se bar necemu pozitivnom.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.