Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    19. Listopad 2018. 18:07

Aurora virujen da necemo zavrsit na indukciju, sad par dana gore - dolje. Kako bebice odluce. 

Aurora
    19. Listopad 2018. 18:40

Jelennnna

Aurora virujen da necemo zavrsit na indukciju, sad par dana gore - dolje. Kako bebice odluce.

Ja isto😁 Samo nek je njima lijepo u trbuhu pa kad odluče👍

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Tinkica
    19. Listopad 2018. 18:54

Amelie989 čestitam! 

Baby.k
    19. Listopad 2018. 19:12

Čekalice naše, želimo vam da što prije držite svoje srećice u rukama. Ne mogu vam opisati taj osjećaj, za mene ljubav na prvi pogled 💙
    Pa kako sam vam pisala imala sam trudove svakih 7-8 minuta (do samog kraja poroda me nije boljelo iz leđa). Jako brzo se taj razmak smanjivao i trudovi postajali sve jači, pa smo se zaputili u bolnicu. Došla 5 cm otvorena, dobila klistir i u 8 su me smjestili u box. Dobila sam drip jer ga moji trudovi nisu spuštali u zdjelicu i dobila sam loptu da nam i to pomogne. Rezana jesam, popucale su mi krvne žilice dolje tako da sam šivana na 10-ak mjesta, strah me bilo pitati koliko šavova imam. U 00:48 stigao je moj mali žuti Mihael, težak 3610 g i dug 50 cm.
    Mučimo se s dojenjem, ne može izvući moje bradavice, šeširići su mu više za igru, tako da je dobio flašicu. A inače je predobra bebica, samo spavaa, kad je budan razgledava okolo. Uživamo u svakoj sekundi 💙 ali jedva čekamo doma.

Lenchy77
    19. Listopad 2018. 19:32

Jelennnna

Da Vam se pohvalim i svojim pregnancy brainom. Do ima tako par dana stvarno sam sama sobom super zadovoljna bila, em koliko sam pokretna, mogu sta ocu (setat, kucanski poslovi, spaanje bez problemai sl). Nemam problema setat ni ista. I ugl gledam jutros zene za taj pregled plodne vode, jedva se vuku. Bas ka da im je teska rana medju nogama ili nesto i skuzim koja sam budala. Pa svima njima je tijelo spremnije no moje za porod.Normalno bi bilo da i ja tako.

Vidiš ja baš imam kontra osjećaj,nekako sam sretnija sa svojom pokretnošću (jučer sam razvlačila namještaj po njezinoj sobici-muž me htio ubiti :D), još uvijek radim, vozim auto, letim, obavljam što treba, šećem pse..mislim da bi umrla da nemrem nešto od toga..na pregledu u TA sam bila jedina bez muža.. baš imam osjećaj da ćemo mi to nekak lakše jer smo u pogonu (ako je netko iskusio drugačije-samo vičite da da tako je :D)

Endzrue
    19. Listopad 2018. 20:26

Evo moje iskustvo.. Imala sam pregled  ujutro.. Uloživa vrh prsta mala nabijena kaže u 2 truda ćeš.. Tapecirala si stolice u dnevnom sama i skuhala ručak.. Sjela u 5 na kauč i pljaaaas.. Trč u wc i curi curi i zovi svekrvu jer sam sama.. Dragi na brodu.. I oko 7 smo došli u bolnicu. Otvorena 3 prsta.. Klistir u pola  9..U 10 sati 3 prsta i drip.. Krenuli u 10:45 trudovi u 11 i 10 otvorena 5cm dobila dolantin (dobra droga) za bolove i u 11 i 30 komplet otvorena.. U 12:20 se rodila curka.. Na prvo guranje sam krenula pucat tu su odmah zarezali u trudu i vani imam 5 šavova unutra puno i baš imam problem ustat i kretat se a ujutro me zavrtilo kad me digla na wc.
     Bila na boku i onda sam gurala i okrenuli me na leđa malo budili da dobijem trudove jer je stalo komplet... Gurkali po stomaku kao škakljikali i pojačali drip spojili opet ctg i dolazio trud ja čekala na najjače da zaboli i gurala i u 2 puta..Preživjet ćemo. Oni oduševljeni kako sam se tako za prvorotku otvarala a ja nakon poroda hvala vam hvala svima stvarno ste divne ahahahha.. Ugl dojili već u rađaoni.. Nju odnijeli mene zadržali jer sam curila unatoč šavovima.. Onda je bilo da mi je sluznica mljeckava i osjetljiva i stavili mi gaze i dolje na odjel.. Mala opet dojila i ugl imamo mlijeka i stalno se spajamo na sisu. Od 3 do 7 smo se borili nahranit a ja sad ode pod tuš 

Jelennnna
    19. Listopad 2018. 20:53

Endzrue pa za prvi porod to je bas ekspresno bilo, a i s obzirom da nisi puni termin jako cudno (u dobrom smislu rjeci) da odmah imas mlijeko. Vecini tek 3 dan ili cak kasnije nadođe. Ti i curka mala bit cete super tandem vec od starta. 
    Lenchy77 pa u jednu ruku stvarno meni trudnoca nije bila neki problem, da me fizicki sputavala ili tipa da nisam spavala, nego eto malo sam ljubomorna kad ih vidim tj. pari mi se da nikako da dođe moj dan. 

Endzrue
    19. Listopad 2018. 21:19

Jelennnna

Endzrue pa za prvi porod to je bas ekspresno bilo, a i s obzirom da nisi puni termin jako cudno (u dobrom smislu rjeci) da odmah imas mlijeko. Vecini tek 3 dan ili cak kasnije nadođe. Ti i curka mala bit cete super tandem vec od starta.
    Lenchy77pa u jednu ruku stvarno meni trudnoca nije bila neki problem, da me fizicki sputavala ili tipa da nisam spavala, nego eto malo sam ljubomorna kad ih vidim tj. pari mi se da nikako da dođe moj dan.

Meni ti od 26 tjedna na stisak bradavice curi kolostrum tako da sam ga ja odmah imala.. Jutros je izbacila plodnu vodu i kolostrum a popodne kolostrum obilno tako da je uspjela navuć :) još to nije mlaz al dovoljno da se čuje njeno gutanje i imala je stolicu svoju već

• ian1910
    20. Listopad 2018. 06:29

Drage cure majke čestitam svima na bebacima!!! 
    Jel se kome desilo da je mlijeko došlo tek kasnije ??? Moj bebač ima 11 dana već i ja imam ful malo mlijeka i moram sa dohranom ga hraniti. Plus neće ni ciku dugo uhvatiti. Jel ima šanse da još mlijeko dodje šta mislite???

20. Listopad 2018. 09:33

Čestitke svima mamicama na bebačima 
    ian910 mlijeko nemože doći kasnije..trebaš što više dijete stavljati na prsa..što ga češće dojiš to se više mlijeka stvara tj. prema njegovim potrebama..kako ga dojiš? U ležećem ili sjedećem položaju? Kako znaš da imaš malo lijeka?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.