Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinkica
    13. Listopad 2018. 16:07

Luca95 čestitam ti ne bebaču  i želim brzi oporavak! 
    Ja u pon. imam tamo prvi pregled ...
    Garavusa hvala na savjetima  

• Anđeo_
    13. Listopad 2018. 16:23

Garavusa005- hvala ti na detaljnom osvrtu na porod ❤
    Podsjetila si me da moram naručit Diantal gel već sam  prije odlučila da ću ga kupit i sad skroz zaboravila 😱🤦🏻‍♀️, čaj planiram počet pit u toku 36. tjedna

• Rorry
    13. Listopad 2018. 17:02

Hej cure,  samo da vas pozdravim!  Onima koje su rodile cestitam,  a ostalima saljem pozitivne vibracije i sto laksi i ljepsi porod!  jos malo i sve cemo biti sa svojim bebicama 

• mery1911
    13. Listopad 2018. 17:07

Jelennnna

Merry jos je mali Ivan, s vremenom ce stec neku rutinu. Svima je pocetak bas tezak. Sta se moze.
    Endzrue vjerujem da ces sigurno dogurat do 40 tjedna, ipak nisi jos uopce otvorena, cekat ce cura tatu.
    Garavusa bas super osvrt na cijeli tvoj porod. Lijepo je procitat da nekome i cijeli porod bude ugodno iskustvo.
    Ja popratim i na bebama sta ex trudnice pisu, bas mi je zanimljivo za procitati.
    E zene moje ja sam od jucer kad sam se to isplakala toliko nekako bolje, ka sta je Kike S pisala, smatram da je sav moj strah glup, samo zelim da je s mojim malim bicom sve u redu te sam bas zahvalna na svim ljudima koji nas okruzuju i bas su nam podrska.

Daaa. Nego,steznik dali ga moram nosit vec ili uopce ne?? Kada sam ga obukla ajmeee sta sam zgodna vauuu😂🤣🤣🤣🤣

• Tinkica
    13. Listopad 2018. 17:08

Anđeo_

Garavusa005- hvala ti na detaljnom osvrtu na porod ❤
    Podsjetila si me da moram naručit Diantal gel već sam prije odlučila da ću ga kupit i sad skroz zaboravila 😱🤦🏻‍♀️, čaj planiram počet pit u toku 36. tjedna

Tu ti je bio na akciji, ne znam dal je još ... 
    Nama je na tečaju patronažna u vezi tog gela rekla da nam je pametnije da za te novce kupimo 6 paketa pelena. Cure su ju baš pitale za njega. A sad, ne znam koliko je stručna ... 

Dea_Rene
    13. Listopad 2018. 18:01

Najprije čestitke svim novim mamicama na njihovim bebicama :)
    Ja čitam stalno al nekako slabo pišem. Meni je u ponedjeljak termin i prvi pregled u bolnici, do sada sam sve preglede imala kod svog ginekologa. Kod nas je lijepo sunčano i toplo pa sam iskoristila za sunčanje i točanje nogica.

Jelennnna
    13. Listopad 2018. 18:19

Merry ja sam bas isto s nekoliko ih pricala o steznicima, neke su koristile, neke ne. Znam za priju koja je imala carski da joj je njena rekla bolje ne dok to sami misici ne sjednu na misto. A sad za vaginalni porod ne znam jel drukcije. 
    Apropo toga ja spremila za malog sve za izlazak iz bolnice, za sebe jos nista. Imala par stvari u izboru za izac, al noge su mi balvani teski tako da bi najradije u tuti izasla. Hahhha. Mislim da famozna slika s izlaznih vrata ispred rodilista nece past. XD

Sta se tice Dianatala ja sam ga namjeravala kupit dok nisam naletila negdi na recenziju di ih je neko napa ka zar stvarno imaju u sastavu neku supstancu sta je dio antifriza. Onda jos nesto je bilo ka da nije bas za neke bebe dobro ni kad te babica masira baby uljem jer neke bebe i na to reagiraju, tako da sam odustala od tog. 

Baby.nb1
    13. Listopad 2018. 20:15

Curke drzite se, jos malo! 😊
    Sto se tice steznika, nama je poslije poroda, nisam sigurna koji dan, dosla fizijatrica i pregledala trbuhe. Meni i jos jednoj je rekla da si uzmemo one pojaseve za trbuh za poslije poroda i da ih nosimo iskljucivo kad smo aktivne, kad mirujemo ne, jer su se neki misici razdvojili. Ova druga curka ne mora. Sve smo vaginalno rodile

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    13. Listopad 2018. 20:24

Joj Jele tako sam si i ja zamisljala Kate Middleton scenu i slikanje. Mos mislit. Do zivota mi nije bilo. Uslikali se ispred vrata od rodilista jer mi je tata bio tako sladak, dosao je u odijelu i s velikim buketom cvijeca. Dosli muz, tata, moja sestra i sogica. I malac odvalio plakat iz petnih zila, ja od savova jedva uspjela sjest u auto 😂😂😂 kate my ass 😂 prije spasavajuci vojnika rayana🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com]

• mery1911
    13. Listopad 2018. 20:34

Jelennnna

Merry ja sam bas isto s nekoliko ih pricala o steznicima, neke su koristile, neke ne. Znam za priju koja je imala carski da joj je njena rekla bolje ne dok to sami misici ne sjednu na misto. A sad za vaginalni porod ne znam jel drukcije.
    Apropo toga ja spremila za malog sve za izlazak iz bolnice, za sebe jos nista. Imala par stvari u izboru za izac, al noge su mi balvani teski tako da bi najradije u tuti izasla. Hahhha. Mislim da famozna slika s izlaznih vrata ispred rodilista nece past. XD

Sta se tice Dianatala ja sam ga namjeravala kupit dok nisam naletila negdi na recenziju di ih je neko napa ka zar stvarno imaju u sastavu neku supstancu sta je dio antifriza. Onda jos nesto je bilo ka da nije bas za neke bebe dobro ni kad te babica masira baby uljem jer neke bebe i na to reagiraju, tako da sam odustala od tog.

A da vidis mojeee slikee🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. Hororrr
    Cek kada izlazi ova voda iz tila??? Ja sam jos natecena😞😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.