Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinkica
    12. Listopad 2018. 09:22

Crna super si to sredila  Sretan rođendan malom dečku 
    Ja još muku mučim po sušilici. Sušila sam robu za bebicu na programu za sintetiku kako mi je Isssa preporucila. Taj program mi traje oko sat vremena i nije mi robica bila suha na dijelovima di su gumbici i na ramenima gdje su bodici u dva sloja. Pa sam ju ukljucivala na jos 20 pa onda na jos 30 min. Ni program za mix mi nije osusio do kraja. 
    Ne znam gdje grijesim ... 
    Kolegica ima neku Gorenje. Veli da njena osuši za sat vremena. 

Nas_bebac
    12. Listopad 2018. 11:14

Crna191 svaka cast na organizaciji 🙂cure na pregledima sretnoo 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Elza
    12. Listopad 2018. 11:16

Trudnasam

Kalanhoja nemoj me krivo shvatiti. Nije nepovoljno, zato sam stavila pod navodnike nije dobro iz mog ugla. Ni jedan horoskop nije samo los ili samo dobar. Bitno je biti svjestan izazovnih aspekata da se znas prema njima tako i postaviti ili raditi na njima. Konkretno su venere i mars u kvadratu + venera i merkur u opoziciji sa uranom +mars u kvadratu sa uranom. Previse nepomirenih razlika, teba puno rada da se prevazidje…A pogledah ipak je aspekt aktivan do 22 mislim samo na veneru kvadrat mars sto se meni ne svidja. Kad god da se rodi uvijek ce biti neki aspekt 🙂poslije ce biti kvadrat marsa i merkuru.. Itd. treba ih znati prepoznati i radiit na njima. nema smisla da govorimo samo o jednom aspektu jer se uvijek gleda cjelokupan horoskop. Samo sam htjela skrenuti paznju nestrpljivicama koje jedva cekaju i poozuruju porodjaj, nema smisla Samo se stresaju. Doci ce kad je vrijeme. Na nama je da budemo sa sobom i u sada. 🌻

Nenene, volim čituckati taj horoskop, nekad sam bila u štosu, sad jako puno toga zaboravila. Vjerujem da horoskop prema natalnim kartama ima smisla, samo što više to pročitam onako informativno, ne bih nikad planirala vazne životne odluke i događaje po tome. Ono što sam primjetila da trenutno uopće nema planeta u vatrenim znacima (i neće biti još neko vrijeme) pa sam malo tužna zbog toga haha jer ja ih imam dosta i super su mi 😁
    Ispričavam se svim curama koje ne vjeruju u horoskop što su morale ovo citati .😊

Elza
    12. Listopad 2018. 11:25

Što se tiče sušilica, možda već i znate, imate one dvije vrste kondenzacijske i ventilacijske. Ventilacijske ispuhuju vlažan zrak vani kroz zid izvan kuće i suše jako jako dobro ali to nije izvedivo ako se živi u stanu. Ove druge, kondenzacijske, nemaju cijev kroz zid van nego vrte vlažan zrak u sebi i skupljaju vodu iz robe u jednu kadicu koja se mora prazniti. Za njih nisam čula baš dobre kritike, pogotovo ne za one 2u1. Naravno, pretpostavljam da kvaliteta ovisi i o cijeni. Možda sam nekome pomogla...

Jelennnna
    12. Listopad 2018. 12:01

Meni taman pregked gotov, i dalje samo prst otvorena. Ne rodim li do srijede pocinjem otad ici na tu plodnu vodu preglede. Jos ne mogu virovat da sam za par dana punih 40 

Baby.k
    12. Listopad 2018. 12:16

To si i ja razmišljam, ne mogu vjerovati da za max 2 tjedna će moja beba biti kraj mene😍😍😊 

Jelennnna
    12. Listopad 2018. 12:28

Baby.k

To si i ja razmišljam, ne mogu vjerovati da za max 2 tjedna će moja beba biti kraj mene😍😍😊

Ja ko da kom drugom govori, slusam ju danas, kaze ako ne rodite do sride dodjite u sridu na plodnu vodu. 
    Bome me sokiralo. 

Tonka185
    12. Listopad 2018. 12:31

mery1911

Cure
    Pitam za priju,isteka joj je ugovor 10.10.kod poslodavca ona je na porodiljnome i una da u roku 30dana mora otic u Hzzo no dali njoj poslodavac treba slat kakve papire ili ne?? Dali joj se treba javit u svezi isteka ugovora?

Je li na porodiljnom ili na komplikacijama? Papiri nakon isteka ugovoa(odjava , porezna,itd) dodje na kucnu adresu. A oni na hzz doslovno drugi dan vec vide odjavu tako da ce trebat cini mi se na mirovinsko otici isto. I kupiti neke papire u narodnim novinama to ce reci na hzz sta sve triba.

joNNa
    12. Listopad 2018. 12:46

Kalanhoja

Trudnasam

Kalanhoja nemoj me krivo shvatiti. Nije nepovoljno, zato sam stavila pod navodnike nije dobro iz mog ugla. Ni jedan horoskop nije samo los ili samo dobar. Bitno je biti svjestan izazovnih aspekata da se znas prema njima tako i postaviti ili raditi na njima. Konkretno su venere i mars u kvadratu + venera i merkur u opoziciji sa uranom +mars u kvadratu sa uranom. Previse nepomirenih razlika, teba puno rada da se prevazidje…A pogledah ipak je aspekt aktivan do 22 mislim samo na veneru kvadrat mars sto se meni ne svidja. Kad god da se rodi uvijek ce biti neki aspekt 🙂poslije ce biti kvadrat marsa i merkuru.. Itd. treba ih znati prepoznati i radiit na njima. nema smisla da govorimo samo o jednom aspektu jer se uvijek gleda cjelokupan horoskop. Samo sam htjela skrenuti paznju nestrpljivicama koje jedva cekaju i poozuruju porodjaj, nema smisla Samo se stresaju. Doci ce kad je vrijeme. Na nama je da budemo sa sobom i u sada. 🌻

Nenene, volim čituckati taj horoskop, nekad sam bila u štosu, sad jako puno toga zaboravila. Vjerujem da horoskop prema natalnim kartama ima smisla, samo što više to pročitam onako informativno, ne bih nikad planirala vazne životne odluke i događaje po tome. Ono što sam primjetila da trenutno uopće nema planeta u vatrenim znacima (i neće biti još neko vrijeme) pa sam malo tužna zbog toga haha jer ja ih imam dosta i super su mi 😁
    Ispričavam se svim curama koje ne vjeruju u horoskop što su morale ovo citati .😊

Ma zasto ne. Znas li da "veliki" pjevaci, glumci, politicari koriste usluge astrolog i na temelju povoljnih razdoblja otvaaraju poslove iyd. Kad su vece sanse da uspiju. Ima logike i te kako. Prije su usluge astrologa koristili samo imucni , kraljevi  itd. danas je dostupno svima hvala Bogu😂 I ja imam 3 planete u vatri i 4u zemlji sto mi daje dosta akcije da sve svoje ideje materijaliziram sto je jako dobro. Dok mi je muz sama voda, od njega niikad nista.😂Tesko ostvaruje. Dok on ima neke druge kvalitete, dubinu  Koja meni nekad fali. I vrlo je pronicljiv. 6 planeta u skorpionu. Sve ima svoje xasto, jako sam sretna sto sam otkrila astrologiju koja mi je pomogla da upoznam sebe i svijet oko sebe. Gledam drugim ocima. Zena koju jako cijenim je rekla da je astrologija njena ljubav i hobi i od tada je sve pocelo. Mora da ima tamo nesto cim se njoj svidja 🙂 

okozeleno
    12. Listopad 2018. 13:30

Hej cure... evo mene napokon... nikako se ulogirat 😂😂
    Iskrene cestitke svim clanicama koje su docekale svoje smotuljke… zelim brz oporavak i da sve pohvatate u roku keks…
    Meni ovo vrijeme leti... evo na pragu punog 35-og tjedna... jos samo mjesec dana... krenula sam sa pripremama pa imam pune ruke posla... sredila sobu za bebu, ocistila ormare, iskopala svu opremu i robicu i to... sad laganini sve perem i slazem... kolica su napokon doma... krevetic ceka da ga slozimo... kupila sam i sve za u rodiliste samo sad to treba spakirat...
    Uglavnom, punom parom napred, jos uz ostalu dvojicu, veselo veselo...
    U ponedjeljak imam kontrolu pa da vidimo sta ima novog... ja se u zadnje vrijeme super osjecam, imam visak energije i stalno sam u pokretu. Dok sam prije imala period kad mi se nista nije dalo i najradije bi bila samo lezala i camila... heh...
    Hvala bogu ne muci me nesanica nit moram piskit svaki tren, pa spavam kao beba... jedino me zgaravica zezucka, ali tako mi je bilo i u prijasnjim trudnocama... bude proslo i to...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.