Nigdje nikoga danas... koliko nas je uopće aktivnih ostalo za roditi?
Garavusa005- ocemo se preko maila dogovorit za gel? Samo mi napisi svoj mail...
Dija85- meni je prijateljica bila zatvorena i nakon 3 dana rodila 🤞🤞🤞 da ti što prije krene bit će sve u redu ❤
Ivymicek- hvala ti , kod nje idem u ponedjeljak idući prvi put TA pa me zanimalo kakva je 😊
Slažem se s Amelie moguće da će biti malo pažljiviji dok je sve to pod povećalom ali brzo će to "otic u zaborav" to je kod nas normalno da nešto bude u prvom planu par dana i gotovo…
Christy- 😱👏 za kg koliko si se udebljala u trudnoći? (Nisam pitala koliko kila imaš nego kolko si dobila znam da se ženu za kile ne pita 😂 nadam se da se nećeš uvrijediti)
👏👏👏 za mlijeko, dojenje i dobru bebicu nek tako i ostane ❤
Ja sam isto tu, sve po starom, čitam sve samo ne stižem bas odgovarati.. Nema niš novo osim nesanica, idući tjedan pregled pa xemo vidjeti 😊
Andeo Aksamija je divna doktorica, jako je njezna kod pregleda i jedna od rijetkih kod koje me pregled nije bolio u trudnoci (u prvoj, jer ona vec dugo ne drzi TA), jako je pristupacna zena i sve ce ti rado objasniti. Meni je jako simpaticna bila
Dija85 ja sam imala 2017 spontani tj missed abortion, tzv zadrzani pobacaj, kad bebi stane srce, al ne krvaris, tj ne ode nista van samo od sebe i zavrsila na kiretazi u Vinogradskoj. DOBILA OPCU ANESTEZIJU i ne samo ja nego i sve 4 zene koje su u sobi sa mnom cekale kiretazu, 3 starije zene koje su imale druge razloge za zahvat i 1 mlada cura sa spontanim. Noge vezu za takav zahvat jer je ostar instrument u tebi, a ne zato jer oni vole to raditi. Htjela sam samo reci da nisu sva iskustva s tim negativna (izuzev gubitka djeteta, ali mislim na postupak kiretaze sad). Isto je kao i s porodom, neke zene imaju divna iskustva, neke uzasna i naravno da jace odjeknu ova losa.
Andeo dobila sam 7 kg. Isla roditi sa 60 i sad sam na 52. Fascinantno mi je kako se zensko tijelo nakon poroda vrati na staro ( ovo mi je bila prva trudnoca i mislila sam da ce trebati puuno duze vremena da se sve unormali)
I ja sam još tu i još nisam rodila :) i ne planiram još.. Lagano se osluškujem pa kako bude.. Uzbuđena sam jer je blizu a cijelo tijelo joj je ocrtano na mom stomaku pa ne mogu vjerovat koliko je mala i kako lupa.. Izgleda kad sam sad sredila komplet sobu i sve da mi lagano dolazi u glavu da je uskoro tu sa mnom
Andeo dobila sam 7 kg. Isla roditi sa 60 i sad sam na 52. Fascinantno mi je kako se zensko tijelo nakon poroda vrati na staro ( ovo mi je bila prva trudnoca i mislila sam da ce trebati puuno duze vremena da se sve unormali)
I ja sam isto fascinirana kojom brzinom sam se vratila na početnu kilazu! ☺️
Stomak mi se vratio u roku od tri dana, a po izlasku iz bolnice sam se izvagala , odmah sam bila lakša za 8 kg, u narednih par dana sam smršala još tri, znači ukupno 11 kg a udebljala sam se u trudnoći 12 kg. ...
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Curke pa vi ste vec super fit 😁 ja sam pocela malo krupnija, a i dobil sam dosta pa imam jos za izgubit 😂 zamisli, do 9 mj dobila 9 kg, prestala radit i u tih 5 tjedana dobila 6 kg 😭 sad mi je jos ostalo njih izgubit 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji