Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    11. Listopad 2018. 15:36

Cestitke Lafemme! Dobrodosla malena! ❤️🎉
    Cure jel se schinin ikako javila? Gledam tablicu, sutra joj je termin 🙁

url=https://lilypie.com]

Baby.k
    11. Listopad 2018. 15:38

LaFemme, čestitam!! Dobrodošla Ema! ❤😊

joNNa
    11. Listopad 2018. 15:56

Ja sam jos uvijek na "cekanje mode ". Nisam nestrpljiva niti razmisljam o tome. Ionako nebi volila da se rodi prije 17.10. Astroloski "nije dobro" sve iza toga je ok🙂bolucka me trbuh napred kao mensyralni i jucer me ledja ulovila u tri navrata po 1 minutu, nikako ugodno . Pritisak je uvijek dole . U drugu ruku uzbudljivo je znajuci da moze poceti bilo kada i da mozda vec sutra imas svoje dijete u rukama ❤️

Endzrue
    11. Listopad 2018. 16:50

I ja danas bila na pregledu.. Sad ćemo svaki tjedan. Zatvorena.. Glava je nisko i stalno me napada da moram leć a ne sjedit i baš mi ide na živce kao sa se to otvara kad se kaže sezame otvori se.. Ja još spremna nisam tako da mi treba još  koji dan da sve sredim :D. Kaže i posteljica nisko. Gledala je sondom i negativna sam  na streptokok. Srce je u redu jedino eto mene malo sekira što dugo miruje preko dana zadnja 2-3 mj. Valjda neće izać.. A možda je samo da joj fali mjesta

Jelennnna
    11. Listopad 2018. 17:25

La Femme cestitke na maloj Emici. 
    Endzrue mozda ti beba nije mirna koliko mislis, vec je ti slabije osjetis. Ja imam posteljicu sprijeda, al ful ga slabo osjetim zato.  Mozda jednom dvaput svako par sati malo. A kad radim Ctg savrsen je i kazu uvik kao super aktivna beba. Mislim da mi je to tako nesto poslozeno da jednostavmo ga stalno slabije osjetim, niti mene ti njegovi udarci bole. 

Endzrue
    11. Listopad 2018. 17:50

Šteta što se ovdje ne mogu videa stavljat.. Moja je preživa i kome god sam slala ili polazala nitko ne vjeruje da je to moguće.. Mamini na poslu su u šoku i ne vjeruju da se toliko ocrtava :). tako da je ovo baš preokret :D posteljica mi je iza a inače  je osjetim od 16. tog tjedna a 1.mi je trudnoća.. Javi se kad je ja taknem al sama po sebi više  ne ludira toliko kao prije . I dogodilo mi se da sam oblačila gaće i slučajno ispustila jednu  stranu. I nazad se vratile kao pračka po stomaku a ona je tako trgnila 😂 ja sam umrla kaki je to slatko bilo.. Uplašila se sirota. Prenila ju iz sna hahaah.. Bitno da smo otkrili da čuje.. Ma bit će to sve super nego sam samo htjela reć kako je smanjila aktivnost 

Jelennnna
    11. Listopad 2018. 18:04

Endzrue

Šteta što se ovdje ne mogu videa stavljat.. Moja je preživa i kome god sam slala ili polazala nitko ne vjeruje da je to moguće.. Mamini na poslu su u šoku i ne vjeruju da se toliko ocrtava :). tako da je ovo baš preokret :D posteljica mi je iza a inače je osjetim od 16. tog tjedna a 1.mi je trudnoća.. Javi se kad je ja taknem al sama po sebi više ne ludira toliko kao prije . I dogodilo mi se da sam oblačila gaće i slučajno ispustila jednu stranu. I nazad se 

Ma da, micu se oni al je drukciji osjecaj sta dulje traje trudnoca jer sve manje mista imaju. 

11. Listopad 2018. 19:34

LaFemme cestitam i dobrodosla Ema! Brz oporavak ti zelim, nadam se da ce se bol smanjiti uskoro. Kako se uopce dogodilo da je pukla, radi polozaja pri porodu ili? 

Lenchy77
    11. Listopad 2018. 19:43

I ja danas bila na pregledu, sad sam 37+2,naručila me za 2 tj na pregled, prst prohodna. Sam je rekla "super", tak da je valjda super :) Al bome ti pregledi nisu nimalo ugodni.. 

Nas_bebac
    11. Listopad 2018. 19:57

Lafeme čestitkeee dobrodošla Ema 😁😁😁
    Endzrue i moj se bio smirio morala sam ga budit čokoladom i svačime 🙂
    Cure u finišu sretno 😁😁i samo jako 💪💪

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.