Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinkica
    11. Listopad 2018. 20:06

Lenchy77

I ja danas bila na pregledu, sad sam 37+2,naručila me za 2 tj na pregled, prst prohodna. Sam je rekla "super", tak da je valjda super :) Al bome ti pregledi nisu nimalo ugodni..

A joooj ... Mene su naručili u ponedjeljak ... 
    Molim te za par informacija.  
    U koliko sati si bila u bolnici i koliko to sve traje, što sve gledaju? Kad je najbolje doći? Napisali su mi da dođem od 7:30 do 11. 
    Jel ima i neki raspored doktora po danima? 

Maggie85
    11. Listopad 2018. 20:06

Isssa

Maggie85

Christy i Issa, znači i vi ste preležale sve od dolaska do izgona? Pa to mi je baš nehumano, već sad se sva pokočim ako ležim duže od 2h, a kako će tek biti za par tjedana, većeg trbuha i pod trudovima.

Ja sam došla u Petrovu u 23:30 6 cm otvorena, u 23:50 9 cm otvorena, trudovi pravilni na 4 minute razmak a svaki trud je trajao 3 min ( nije normalno), bušili su vodenjak i u 00:10 su skužili da je došlo do abrupcije posteljice i hitan carski, u 00:37 sam rodila.

Hahaha, Isssa, znala sam da si imala carski, ali nisam zapamtila da je ovako brzo išlo. Pa ti nisi stigla ni leći ni hodati okolo 😃

• LaFemme
    11. Listopad 2018. 20:07

justme123

LaFemme cestitam i dobrodosla Ema! Brz oporavak ti zelim, nadam se da ce se bol smanjiti uskoro. Kako se uopce dogodilo da je pukla, radi polozaja pri porodu ili?

Kod izgona doktor je nesto dolje pomagao i kako je ona krenila prema dolje samo se culo krc. Nisam imala pojma da se to moze dogoditi. Zbog polozaja bebe i kad krene izgon to se zna dogoditi. 

• LaFemme
    11. Listopad 2018. 20:08

Cure hvala svima na cestitkama 😘

Elza
    11. Listopad 2018. 20:26

Ja sam bila jučer na pregledu, zatvorena, sad imam opet idući tjedan ☺️ Imam osjećaj kao da su mi hormoni podivljali, jako lako se rasplačem na svaku glupost i prepone su me počele boliti ako napravim neke pokrete. I tijekom dana mi se desi kao da me nešto iglom probode po vratu maternice. Spavanje po noći 0 bodova jer moja draga bebica najviše voli ludovati od 23-3. Pišanje milijun puta, naravno haha ❤️❤️❤️😊

Nas_bebac
    11. Listopad 2018. 20:55

I htjela sam napisati Teta drago mi je da imate mlijeka i da ste uspjeli sve pohvatat 😁😁 tablica izgleda zakonn sve manje i manje je onih 2u 1 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Endzrue
    11. Listopad 2018. 21:04

Tinkica

Lenchy77

I ja danas bila na pregledu, sad sam 37+2,naručila me za 2 tj na pregled, prst prohodna. Sam je rekla "super", tak da je valjda super :) Al bome ti pregledi nisu nimalo ugodni..

A joooj … Mene su naručili u ponedjeljak …
    U koliko sati si bila u bolnici i koliko to sve traje, što sve gledaju? Kad je najbolje doći? Napisali su mi da dođem od 7:30 do 11.

Ja sam recimo još uvijek kod svoje ginekologinje i na 38+3 ću bit kod nje tj za tjedan dana.. U Splitu očito do termina ne šalju u ambulantu. Lenchy ti si bar prst  prohodna ja neću do kraja sigurno uopće bit.. Al neka kad dođe trud nek otvara koliko hoće 

Endzrue
    11. Listopad 2018. 21:09

Kalanhoja

Ja sam bila jučer na pregledu, zatvorena, sad imam opet idući tjedan ☺️ Imam osjećaj kao da su mi hormoni podivljali, jako lako se rasplačem na svaku glupost i prepone su me počele boliti ako napravim neke pokrete. I tijekom dana mi se desi kao da me nešto iglom probode po vratu maternice. Spavanje po noći 0 bodova jer moja draga bebica najviše voli ludovati od 23-3. Pišanje milijun puta, naravno haha ❤️❤️❤️😊

Evo i mene tako.. Ko iglice i prepone zadnja 4 dana.. Samo što ja prespavam noć.. Eventualno 1 se probudim i to je to :D pratimo se.. I ne peru me hormoni baš..cijelu trudnoću nisam osjetila neku razliku.. Bolje 😂

Lenchy77
    11. Listopad 2018. 21:34

Tinkica

Lenchy77

A joooj … Mene su naručili u ponedjeljak …

Došla sam oko 7:30, oko 8:40 došla na red. U principu predaš papire (zadnji nalaz i uputnicu), pomokriš se u čašicu i onda se čeka da dr. dođe s vizite. Ja sam bila kod dr. Gall, nju sam i tražila pri naručivanju pa su me poslali na dan kad ima ambulantu,tako da vjerujem da svaki dan netko drugi ima ambulantu, takva je inače procedura.
    Ona mi je unutra uzela kratku anamnezu,pogledala nalaze, napravila vaginalni pregled (mene je bolilo jakooo, al mi je dole inače sve naotečeno od 3eg mj trudnoće pa me je moja ginićka upozorila da će mi biti sve gore i gore), i prislonila nekih minutu ultrazvuk da čuje bebine otkucaje srca i to je to. Idem opet 25.10.

Lenchy77
    11. Listopad 2018. 21:38

Kalanhoja

oooo i ja sam sva cendrava i raznježena što mi inače nije nalik :D I feel you :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.