Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2018. 21:40

LaFemme

justme123

LaFemme cestitam i dobrodosla Ema! Brz oporavak ti zelim, nadam se da ce se bol smanjiti uskoro. Kako se uopce dogodilo da je pukla, radi polozaja pri porodu ili?

Kod izgona doktor je nesto dolje pomagao i kako je ona krenila prema dolje samo se culo krc. Nisam imala pojma da se to moze dogoditi. Zbog polozaja bebe i kad krene izgon to se zna dogoditi.

Nisam ni ja znala da moze doci do toga, bas zato i pitam. U svakom slucaju, nadam se da ce uskoro biti bolje 😊

sarajka
    11. Listopad 2018. 21:59

LaFemme

Drage klokse, javljam vam se iz rodilista. Prije 2 dana rodila se mala Ema, 2920g teska i 47cm duga. 🤗🤩 U uto ujutro se probudim u lokvi vode. Pukao vodenjak. Odmah u bolnicu. Nisam nista bila otvorena i nisam imala trudove, tako da sam prvo dobila gel da krenu moji trudovi i tek onda kada sam se otvorila 3 cm sam dobila drip. Relativno brzo sam se otvarala i u 20h rodila. Bolilo je kao sam vrag ali izdrzala sam. Sve za moju malu ljepoticu. 😊
    Sada muku mucim sa ustajanjem i hodanjem jer mi je kod poroda trtica stradala. Samo sam cula krc. Rekla mi doktorica da je jedina terapija da to zaraste tablete protiv bolova. I da oporavak traje 3 tjedna. A sto se tice pucanja i rezanja nista nemam. Odlicno sam prosla. Imam samo jedan mali vanjski sav kojeg ni ne osjetim zbog prejakih bolova trtice. Ma proci ce i to. Veliki pozdrav svima od mene i male Eme 😊

Čestitam LaFemme! 😊 Imale smo sličan tok poroda , meni vodenjak pukao oko 13.30h , a trudovi počeli oko 15h , porodila se u 21.30h . Želim ti brz oporavak! ❤️💓

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Tinkica
    11. Listopad 2018. 22:06

Lenchy77

Tinkica

Lenchy77

I ja danas bila na pregledu, sad sam 37+2,naručila me za 2 tj na pregled, prst prohodna. Sam je rekla "super", tak da je valjda super :) Al bome ti pregledi nisu nimalo ugodni..

A joooj … Mene su naručili u ponedjeljak …
    Molim te za par informacija.
    U koliko sati si bila u bolnici i koliko to sve traje, što sve gledaju? Kad je najbolje doći? Napisali su mi da dođem od 7:30 do 11.
    Jel ima i neki raspored doktora po danima?

Došla sam oko 7:30, oko 8:40 došla na red. U principu predaš papire (zadnji nalaz i uputnicu), pomokriš se u čašicu i onda se čeka da dr. dođe s vizite. Ja sam bila kod dr. Gall, nju sam i tražila pri naručivanju pa su me poslali na dan kad ima ambulantu,tako da vjerujem da svaki dan netko drugi ima ambulantu, takva je inače procedura.
    Ona mi je unutra uzela kratku anamnezu,pogledala nalaze, napravila vaginalni pregled (mene je bolilo jakooo, al mi je dole inače sve naotečeno od 3eg mj trudnoće pa me je moja ginićka upozorila da će mi biti sve gore i gore), i prislonila nekih minutu ultrazvuk da čuje bebine otkucaje srca i to je to. Idem opet 25.10.

Hvala na info. 
    Javim u pon. kako je bilo ...
    A bebicu ti nije izmjerila? 

Elza
    11. Listopad 2018. 22:31

Lenchy77, Endzrue pratimo se 😁😁😁
    LaFemme, čestitam! ❤️😊
    Trudnasam, zašto je astrološki nepovoljno prije 17.10. (ako ti se da objašnjavati hehe)? 😊

• Anđeo_
    12. Listopad 2018. 05:48

LaFemme- čestitam,  👏👏 za porod a što brži oporavak za trticu 🤞🤞
    Pregled- omekšano otvorena prst bebica na 2480 procijenjena rekla je teta doktorica u pon za 10 dana se naručit u trudničku 😍. Kolko su vaše bebice bile procijenjene u mojim tjednima ako neka zna? 

Elza
    12. Listopad 2018. 05:55

Anđeo_

LaFemme- čestitam, 👏👏 za porod a što brži oporavak za trticu 🤞🤞
    Pregled-omekšano otvorena prst bebica na 2480 procijenjena rekla je teta doktorica u pon za 10 dana se naručit u trudničku 😍. Kolko su vaše bebice bile procijenjene u mojim tjednima ako neka zna?

Lijepo, i kod tebe ima bar malo pomaka 😊
    Meni je u 33+3 bila 2230, a ako dobivaju 200-250g tjedno, znači da su nam tu negdje na istom 😊

joNNa
    12. Listopad 2018. 06:49

Kalanhoja nemoj me krivo shvatiti. Nije nepovoljno,  zato sam stavila pod navodnike nije dobro iz mog ugla. Ni jedan horoskop nije samo los ili samo dobar.  Bitno je biti svjestan izazovnih aspekata da se znas prema njima tako i postaviti ili raditi na njima. Konkretno su venere i mars u kvadratu + venera i merkur u opoziciji sa uranom +mars u kvadratu sa uranom. Previse nepomirenih razlika, teba puno rada da se prevazidje...A pogledah ipak je aspekt aktivan do 22 mislim samo na veneru kvadrat mars sto se meni ne svidja. Kad god da se rodi uvijek ce biti neki aspekt 🙂poslije ce biti kvadrat marsa i merkuru.. Itd. treba ih znati prepoznati i radiit na njima. nema smisla da govorimo samo o jednom aspektu jer se uvijek gleda cjelokupan horoskop. Samo sam htjela skrenuti paznju nestrpljivicama koje jedva cekaju i  poozuruju porodjaj, nema smisla  Samo se stresaju. Doci ce kad je vrijeme. Na nama je da budemo sa sobom i u sada. 🌻

Crna191
    12. Listopad 2018. 08:42

Izbacilo me sa foruma a zaboravila lozinku🙈 
    Cestitam svim novim mamicama i bebicama..sto brzi oporavak i bezbrižno djetinjstvo želim..
    Mi smo bili turbo zauzeti do vikenda,do danas sam se oporavljala..stavim vam sliku sto sam sve radila za rockas malome i bas sam uživala,skoro sve je home Made ali sam se satrala doslovno.. 
    Justme imam i elastičnu i tkanu maramu i nosiljku..za sad je malac u elastičnoj jer mi je brže,a uskoro će u tkanu pa u nosiljku..
    Isssa i ostale curke..muke po sušilici..ne znam koju uzeti..koja je ok..gledala sam neku gorenje sa toplinskom pumpom..na šta još moram paziti? 

Nama je danas mjesec dana,prođe kao da sam jučer rodila..super smo samo nas grčevi navecer muče..volim spavati kraj ma

Slavljenik
    Slavljenik

Jelennnna
    12. Listopad 2018. 08:55

Crna super slicica, ocito je Mickey Mouse pun pogodak. :-)
    Ja jutros na pregled, muka mi neka ajme. Sad kad se ne izvucem do podne. 

• Tinkica
    12. Listopad 2018. 09:15

Anđeo_

LaFemme- čestitam, 👏👏 za porod a što brži oporavak za trticu 🤞🤞
    Pregled-omekšano otvorena prst bebica na 2480 procijenjena rekla je teta doktorica u pon za 10 dana se naručit u trudničku 😍. Kolko su vaše bebice bile procijenjene u mojim tjednima ako neka zna?

I moja je bila približno, 2550 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.