Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    11. Listopad 2018. 13:00

Mi se ne mičemo s mjesta. Današnji nalaz kaže cervix 1 članak, uloživ za vršak prsta, ctg bilježi neredovita grčenja. Kontrola za tjedan dana. I opet čekamo.

Jelennnna
    11. Listopad 2018. 14:00

Teta svima si updateala tablicu, a nisi dopisala da se i tvoje malo cudo rodilo. :-)
    Tablica predobro sad izgleda. 
    Izgleda svima se zuri, osim meni. Da ima mogucnosti vukla bi se ovako do nove godine. Od pustih laznjaka i koliko vec dana sam mislila da je krenilo nesto - kazem sinoc muzu bice da je to to. Zasjeklo kroz trbuh i trajalo bas cca min. Leđa stabdardno stalno neki menstrualni. Hahhha i ugl sinoc mi je muzeva reakcija bila - Spavaj dalje, nije nista. Hahhha.

Aurora
    11. Listopad 2018. 14:06

Dija85

Aurora

Blago mamama koje su već rodile😀
    Kako se vi koje ste još s bebicama u trbuhu pripremate? Jel se može nekako sve ubrzati😂
    Dea_Rene ja sam isto razmišljala o pilates lopti, ali ne bi je poslije koristila pa otpada….
    Bar sam jučer bila otvorena za prst, napokon nešto, sigurno jer sam se opet počela voziti ZET-ovim busom🤣

😂😂😂
    Meni sutra termin a zatvorena skroz. Dok budem isla roditi procijenit ce bebu na 5 kg 😂😂

Hahahahahaha🤣

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• mery1911
    11. Listopad 2018. 14:06

Jelennnna

Teta svima si updateala tablicu, a nisi dopisala da se i tvoje malo cudo rodilo. :-)
    Izgleda svima se zuri, osim meni. Da ima mogucnosti vukla bi se ovako do nove godine. Od pustih laznjaka i koliko vec dana sam mislila da je krenilo nesto - kazem sinoc muzu bice da je to to. Zasjeklo kroz trbuh i trajalo bas cca min. Leđa stabdardno stalno neki menstrualni. Hahhha i ugl sinoc mi je muzeva reakcija bila - Spavaj dalje, nije nista. Hahhha.

Hehehehe. Meni trud u 3ujutro ono sasiklo me u leda i siri se na stomak,boll ajmeeee i ja znam daje to to i samasebi ma nijee nijeee spavat cu ja jos maloo haha🤣🤣

Aurora
    11. Listopad 2018. 14:09

Jelennnna

😂 slična situacija i kod mene! 
    Danas isto pomislim kako je to TO i reko nisam ja te sreće. Stalno nešto bolucka, čak i neka sukrvica mi jutros išla, al mislim da je od pregleda jučer, baš je bilo bolno. 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Jelennnna
    11. Listopad 2018. 14:17

Za utjehu betonjarama - jucer mi bila kuma u posjet (ima dvi male curice). I ugl meni je omeksano sve od 28 tjedna, 3/4 cerviks bija, prosli tjedan uloziva za prst. Kaze ona u svoje obe trudnoce bila zatvorena skroz sve preglede, a prvu curu je rodila 13 dana prije termina, drugu tjedan dana prije termina. 
    Tako da  ocito pravila nema. 
    Merry i ja sve racunam treba se naspavat, hahhhha. Otad pa nadalje nema bas spavanja. 

• LaFemme
    11. Listopad 2018. 14:53

Drage klokse, javljam vam se iz rodilista. Prije 2 dana rodila se mala Ema, 2920g teska i 47cm duga. 🤗🤩 U uto ujutro se probudim u lokvi vode. Pukao vodenjak. Odmah u bolnicu. Nisam nista bila otvorena i nisam imala trudove, tako da sam prvo dobila gel da krenu moji trudovi i tek onda kada sam se otvorila 3 cm sam dobila drip. Relativno brzo sam se otvarala i u 20h rodila. Bolilo je kao sam vrag ali izdrzala sam. Sve za moju malu ljepoticu. 😊
    Sada muku mucim sa ustajanjem i hodanjem jer mi je kod poroda trtica stradala. Samo sam cula krc. Rekla mi doktorica da je jedina terapija da to zaraste tablete protiv bolova. I da oporavak traje 3 tjedna. A sto se tice pucanja i rezanja nista nemam. Odlicno sam prosla. Imam samo jedan mali vanjski sav kojeg ni ne osjetim zbog prejakih bolova trtice. Ma proci ce i to. Veliki pozdrav svima od mene i male Eme 😊

• Tinkica
    11. Listopad 2018. 15:04

LaFemme čestitam! 

• mery1911
    11. Listopad 2018. 15:19

LaFemme

Drage klokse, javljam vam se iz rodilista. Prije 2 dana rodila se mala Ema, 2920g teska i 47cm duga. 🤗🤩 U uto ujutro se probudim u lokvi vode. Pukao vodenjak. Odmah u bolnicu. Nisam nista bila otvorena i nisam imala trudove, tako da sam prvo dobila gel da krenu moji trudovi i tek onda kada sam se otvorila 3 cm sam dobila drip. Relativno brzo sam se otvarala i u 20h rodila. Bolilo je kao sam vrag ali izdrzala sam. Sve za moju malu ljepoticu. 😊
    Sada muku mucim sa ustajanjem i hodanjem jer mi je kod poroda trtica stradala. Samo sam cula krc. Rekla mi doktorica da je jedina terapija da to zaraste tablete protiv bolova. I da oporavak traje 3 tjedna. A sto se tice pucanja i rezanja nista nemam. Odlicno sam prosla. Imam samo jedan mali vanjski sav kojeg ni ne osjetim zbog prejakih bolova trtice. Ma proci ce i to. Veliki pozdrav svima od mene i male Eme 😊

Cestitam ti od srca. Brz oporavak vam zelim.

• mery1911
    11. Listopad 2018. 15:21

Cure
    Pitam za priju,isteka joj je ugovor 10.10.kod poslodavca ona je na porodiljnome i una da u roku 30dana mora otic u Hzzo no dali njoj poslodavac treba slat kakve papire ili ne?? Dali joj se treba javit u svezi isteka ugovora?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.