Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinkica
    10. Listopad 2018. 17:20

Luca95

Bok cure, mene ostavili u bolnici…plodna voda je curila, sad ide gel i epiduralna…iskustva?

Sretno, nek bude brzo i lako!

• mery1911
    10. Listopad 2018. 17:35

Jelennnna

mery1911

Jelennnna

Luca sretno!
    Dijota njihova mjerenja krajnje su nepouzdana.Meni je bilo izmedju 33-35 da se nadeblja 800 grama , a 35-37 200 grama. Tako da veze s vezom nema. Tri razlicita doktora vjerojatno tri razlicite mjere bi dali. Eventualno kad je jako velika ili bas jako mala beba to sigurno vide.

Ja ne mogu ovo sve popratit od bebaca🤣🤣. Jele sta je s tobom? Kakvo je stanje?

Evo doma sam u sacekusi. :-) Bila na pregled za taj hemeroid, kaze ka za mene tim bolje sta prije rodim da jos koji tromb ne nastane, al da ne ocekuje prevelika krvarenja. Sad krvari polagano. No eto, kaze da ne bi ju cudilo ni da se skroz povuce taj tromb nakon trudnoce.
    Super da ste doma izasli.

Vidis ja imala problema sa hemeroidima velikiiii i u porodu osta isti cak ni ne boli niti ista,a ocekivala sam raspad totalni.

• mery1911
    10. Listopad 2018. 17:36

KikeS

Mery, sutra NAPOKON 🎊🎉💪🍼

Lipoooo super neka napokon.

• Anđeo_
    10. Listopad 2018. 18:03

Luca95- iskustva još nemam pa ti tu pomoć ne mogu al želim da ti bude što brže i bezbolnije 

• Anđeo_
    10. Listopad 2018. 18:03

I javi seee 🤞🤞❤❤

Elza
    10. Listopad 2018. 18:12

Sretno Luca! 😊

Jelennnna
    10. Listopad 2018. 20:14

Imas Merry na Hrt3 epizodu od malog mista kako je nasta Hajduk. Hahhhha, koji likovi. Prejake su mi nase stare serije. 

Baby.nb1
    10. Listopad 2018. 20:42

Cestitke na bebicama! Ne mogu vas vise popratiti 😁😁
    Vidjela sam da su neke curke pitale za Vinogradsku. Napisala sam detaljno vam par stranica unazad.
    Uglavnom, ja sam zadovoljna svojim iskustvom. Za doktore i sestre stvarno samo rijeci hvale. Ni na hranu nemam prituzbe, bila je u redu. Ne mogu reci da sam bila gladna, ali mi je i apetit bio izrazito los od iscrpljenosti. Imala sam i hrpu svoke hrane, skoro sve sam vratila doma. Sokove sam jedino popila. Sto se tice wc-a bila sam u novoj sobi koja ima wc koji dijeli sa sobom do i to mi je stvarno puno znacilo jer mi je bas bilo tesko hodat radi savova. Inace su wc-i u stvarno losem stanju. Ali ne zato jer se ne cisti nego je to jednostavno toliko derutno i vapi za novim. I moram priznat da nikog nisam nasla da pusi u wc-u, ali doduse ako se to odvija na odjelu babinjaca tamo nisam ni ulazila u wc 😂 uglavnom pozitivno iskustvo i opet bih tamo isla 

url=https://lilypie.com]

• mery1911
    10. Listopad 2018. 21:54

Jelennnna

Imas Merry na Hrt3 epizodu od malog mista kako je nasta Hajduk. Hahhhha, koji likovi. Prejake su mi nase stare serije.

Najjaca serija ikada... Ali moja serija je u sobi,mali mi nece zaspe nikakoo..oce cicu non stop. Uf

Baby.k
    10. Listopad 2018. 22:24

Luca, javi seeeee 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.