Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bruncili
    08. Ožujak 2018. 19:08

Cure moje, veselim se zbog svake vase dobre vijesti, a zao mi je procitati lose. Meni su se mucnine smanjile sa prestankom Duphastona, a vec lagano postajem nervozna zbog pregleda u pon i harmony testa. Nego znate sto mi nedostaje u ovoj trudnoci? Jedan ludjacki pms da oribam stan jer je ova kilavost prestrasna...cim dodjem s posla samo se prevalim i lezim cijelo popodne 😂😂😂

Nina ❤
    08. Ožujak 2018. 19:19

riri5 sretno i javi nam se s lijepim vijestima! 😘

Elza
    08. Ožujak 2018. 19:23

Bruncili

Cure moje, veselim se zbog svake vase dobre vijesti, a zao mi je procitati lose. Meni su se mucnine smanjile sa prestankom Duphastona, a vec lagano postajem nervozna zbog pregleda u pon i harmony testa. Nego znate sto mi nedostaje u ovoj trudnoci? Jedan ludjacki pms da oribam stan jer je ova kilavost prestrasna…cim dodjem s posla samo se prevalim i lezim cijelo popodne 😂😂😂

Meni se isto stan pretvara u štalicu 
    Sta ce tek biti kasnije jao...

08. Ožujak 2018. 20:25

Netko je pitao.. Ja pijem duphastone 3x2 i mislim da sam od njega uzasno napuhana, nadam se da ce proci nakon 12. tjedna :)
    Meni je kuca isto kaos jer ne smijem cistiti nista i iskreno, boli me briga, stvaram novi zivot i borim se za njega svaki dan, prasina ne pobjegne ;) Cure, ne brinite, sad imamo drugi, vazniji posao :)

• pandica1805
    09. Ožujak 2018. 07:21

Jutro cure :)
    Ovdje u njemackoj se anomaly scan radi tek oko 20tt. 
    Bolove takoder imam svaki dan sto je normalno. Nekad me tak probode da moram lec heh
    Gledam dnevnik trudnoce jucer  od provog djeteta i vidiim da sam mucnine imala do 18tt ajmee meni majko..
    Apetit i dalje nemam. Nista mi se ne jede uzas..samo nesto malo grickam ili tu i tamo koje voce.. 
    Riri jako mi je zao.. ssmo hrabro naprijed i javi nam se sto prije sa sretnim vijestima :*

• pandica1805
    09. Ožujak 2018. 07:22

Kako ste danas? :)

09. Ožujak 2018. 07:36

Dobro jutro!
    Jucer sam izasla na pizzu s mamom, sestrom i necakinjom, bas smo uzivale! Pojela sam cijelu pizzu i popila colu i nije mi zao :D Nije mi napravilo slabo, pa sam sretna :)
    Evo jos sam u krevetu, sinoc me malo zatezalo u trbuhu, sad isto osjecam pa mi se neda ustati :)
    Sto cete danas raditi? Sto se kuha?

Lemon
    09. Ožujak 2018. 08:36

Jutro, vi ste se jučer baš raspisale. Što se tiče kombiniranog i kod mene se može obaviti na uputnicu besplatno. Ja ću svakako prvo otići na mini anomaly da mi vidi sve organe i nuhalni izmjeri a onda ovisno o tome još ići izvaditi krv. 

Ja pijem folacin već par mjeseci i nije mi slabo od njega, to kako kome sjednu koje tablete. 
    Iako se čuvam i ne radim ništa teško, imam volje za čišćenje i spremanje, je da za ono što sam prije napravila u jednom danu sada mi treba više, ali stalno nešto spremam jer ne mogu samo sjediti i ležati. 
    Tinci sretno na pregledu!

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

09. Ožujak 2018. 09:13

Lemon, ni ja ne mogu lezati, ali moram! Da vidis kako mozes kad moras, haha ;)
    Ja se jos nisam raspitivala za miny anomaly ni nista, idem korak po korak, sve u svoje vrijeme :)

Jelennnna
    09. Ožujak 2018. 09:45

Jutro zene, ja sam se napokon nesto naspavala (cca od 2-6 h). 
    Ic cu radi kaslja danas u doktorice opce prakse, vec par dana se proteze a kad krene jedva stane.
    Ja sam isto prilično umorna i iscrpljena, mislim da najmanje 3 dana nisam usisavala. Ovaj tjedan me bas dotuka , 3 dana nespavanja pa taj umor. 
    No eto, ovdi je posteno zatoplilo pa sam malo energicnija, lako se dignut ujutro i ic na posa kad je tako toplo.
    Uzivajte u danu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.