Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mery1911
    27. Rujan 2018. 07:06

Jutro😶🙄🙄🙄
    I ja sam bila cilu noc budna radi zgaravice,pa nista mi ne djeluje nista😢.
    Koskice sto je s tebom,jesi isla?
    Garavusa tiii??
    Anđeo_ ja sam strasno slabokrvna,ali ciklu ne mogu nikako. Povracam ju🤢🤢🤮🤮🤮. A prvu trudnocu sam transvuziju dobila nakon poroda jer sam bila lose lose od te slabokrvnosti. Ali tu domacu medicinu ne mogu. 😢

koskica
    27. Rujan 2018. 07:08

Kod mene se sve smirilo. Nisam se išla tuširati, bacila sam na sebe još jednu deku, ugrijalaa se i tako zaspala. Bila sam uvjerena da će to preći u prave trudove. Tako mi je bilo i sa starijom kćerkom. Al evo ništa. Ćekamo i dalje.....
    Di su nam trudnice/mame iz bolnice baby. Nb1 i maslacak? 

url=https://lilypie.com]

27. Rujan 2018. 07:11

i ja prijavljujem zgaravicu 🙄samo kako ja tu sodu ne podnosim mene spasi casa hladnog, ali jako hladnog mlijeka. ja sam mislila da nema zgaravice u 41tt, al kako me prije nije satrala eto nje sad. 
    ja jedem svoje kifle i pijem kavu i cekam vrijeme za kampiranje u trudnickoj, amnioskopija here I come 5.put! mene pocelo nesto boluckat, nisam pametna jel samo moram na wc ili se nesto krece...oprostite na izrazu totalno sam s marsa pala s tim bolovima kad me nije bolilo nista cijelu trudnoću 😱
    koskica, jel krenulo sta? 

Dea_Rene
    27. Rujan 2018. 07:12

kikica  čestitke na curici :)
    Ekipica sa žgaravicom i ja sam isto nočas bauljala po stanu al nije bilo tako jaka pa sam ju uspjela smiriti sa mineralnom i spavanjem u povišenom položaju.

Endzrue
    27. Rujan 2018. 07:15

Meni za žgaravicu pomaže orbit žvaka...ili orvit bombon.. To uhvatim po ustima kad krene i navečer iz kreveta par pravih gutljaja vode i glava povišenom i to je to.. A sad odoh na pregled.. Sretno svima sa kontrakcijama

Baby.k
    27. Rujan 2018. 07:47

Sretno cure na pregledima danas! 😊
    Kikica čestitam na pišolinki 😊😊 želim ti brz oporavak!
    Gdje su nam cure iz bolnice? Nadam se da se već maze sa svojim anđelima❤

koskica
    27. Rujan 2018. 08:25

Cure sretno na pregledima. Spavala sam nikako probudila se kao da me provozao tenk. Trudovi su se potpuno smirili oko 3.30. Al zato danas ujutro proljev na najjače. Bila već 3 puta u wc. Od kud sad proljev???
    😫😫😫😫😫😫😫

Nas_bebac
    27. Rujan 2018. 08:29

Koskica da nije to ono čišćenje ja sam imala dan prije nego sam isla rodit proljev a jela rizu za rucak znacii nikakoo od rize trebalo bi bit normalno pa sam drugi dan u noci isla rodit 🙂 mozda je tako i kod tebe 😁
    Curee sretno u TA i nadam se supee vjestim a i novim bebicama 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Amy2018
    27. Rujan 2018. 08:45

Jutro cure, kod mene je noc dobro prosla, samo prva dva sata jaki bolovi, opet zdjelica, u krstima.. Pored trudova i kontrakcija koja spominjete da li koju jos i to boli kao mene il sam izuzetak.? Ne znam zasto me te kosti uvijek bole a a ni k od kontrakcija nemam dosad. Otvaranje nije jer sam dvije sedmice isto otvorena, prst jedan. Sretno svima u ta, drzim fige da se barem jedna javi bebicom. Ide polako, svima se nesto pokrece 😁

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

koskica
    27. Rujan 2018. 08:56

Nas_bebac

Koskica da nije to ono čišćenje ja sam imala dan prije nego sam isla rodit proljev a jela rizu za rucak znacii nikakoo od rize trebalo bi bit normalno pa sam drugi dan u noci isla rodit 🙂 mozda je tako i kod tebe 😁
    Curee sretno u TA i nadam se supee vjestim a i novim bebicama 🙂

Ja se nadam da je to čišćenje, evo sad sam se najela, pijem kavu. Nemam nikakvih bolova u trbuhu da bi bio proljev povezan sa želucem i hranom. Vidjeti ćemo hoće li se kod mene danas što intenzivnije pokrenuti. Sad čekam da se beba javi. Kako ste ti i tvoja malena mrvica? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.