Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lenchy77
    27. Rujan 2018. 11:07

Amy2018

Jutro cure, kod mene je noc dobro prosla, samo prva dva sata jaki bolovi, opet zdjelica, u krstima.. Pored trudova i kontrakcija koja spominjete da li koju jos i to boli kao mene il sam izuzetak.? Ne znam zasto me te kosti uvijek bole a a ni k od kontrakcija nemam dosad. Otvaranje nije jer sam dvije sedmice isto otvorena, prst jedan. Sretno svima u ta, drzim fige da se barem jedna javi bebicom. Ide polako, svima se nesto pokrece 😁

evo i mene noćas ubila bol u kralježnici, osjećaj kao da mi se svi kralješci poklještili..već danima imam bol u stidnoj kosti i dole ...vidim da cure pišu o žgaravici, ja je fala bogu nemam, samo mi se zna dići hrana iz želudca jer više nemogu jesti iste količine kao prije. borbu vodim sa stopalima, mene stopala ubijaju od sredine trudnoće.u ništa od stare obuće ne stanem,noge navečer ko balvani :/ a tek sam 35 +1 :D

27. Rujan 2018. 11:40

evo me s pregleda, cerviks 1/3, a i dalje prst otvorena, napokon su i oni skuzili da mi je termin po uzv pouzdaniji i da nisam prenila 7 dana nego 2. Plodna mlijecna, ctg dobar. Vidimo se za 2 dana 🙄
    nastavljam sagu #forever pregnant 

Nas_bebac
    27. Rujan 2018. 12:01

koskica

Nas_bebac

Koskica da nije to ono čišćenje ja sam imala dan prije nego sam isla rodit proljev a jela rizu za rucak znacii nikakoo od rize trebalo bi bit normalno pa sam drugi dan u noci isla rodit 🙂 mozda je tako i kod tebe 😁
    Curee sretno u TA i nadam se supee vjestim a i novim bebicama 🙂

Ja se nadam da je to čišćenje, evo sad sam se najela, pijem kavu. Nemam nikakvih bolova u trbuhu da bi bio proljev povezan sa želucem i hranom. Vidjeti ćemo hoće li se kod mene danas što intenzivnije pokrenuti. Sad čekam da se beba javi. Kako ste ti i tvoja malena mrvica?

Mi smo dobro danas cu i ja k njemu na 5 kat pa kada prestane pit antibiotik idemo doma bit ce nam too duugih 7 dana 😉😉 ali sve za moga miša samo da je kod mene 😊
    Lenchy77 sve ce proc kada rodis ja se ne sjecam kako je to vidjet vlastite noge a eto sada dva dana od poroda ja opet imam svoje zglobove i mogu cak i vjencani prsten vratit na ruku 😁😁😁
    Jaooo KikeS ajde malo po stepenicama skakat na loptu čučnjevi pokrenimo tvoju bebuškuu vann 😉

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    27. Rujan 2018. 12:20

KikeS - tvojoj bebici se ne žuri ❤ mi bi njih van kad mi hoćemo e pa neće ići 💪😂
    Ja od jutra u pokretu išla po doznake nosim to  okolo, tražim balerinke za svadbu sutra 😏 i u 13h imam pregled 😍

27. Rujan 2018. 13:03

Danas u pola 12 nam se pridruzio Antonio sa svoja 52cm i 3240g. Ja cekam smjestanje u sobu i nadam se rucku jer umirem od gladi. Porod je prosao super, 3 sata i bez pucanja i rezanja. Bio je inducirani i nema neke velike razlike od prirodnog osim sto se klistir i ostalo obave dok nisi u trudovima pa ti je lakse

Amy2018
    27. Rujan 2018. 13:31

Justme cestitam vam od srca, super da je porod prosao dobro i da si zadovoljna 🤭ipak jedna beba daanas :D Hajmo dalje baby i koja jos ono zaboravih  navijamo za jos bebica :D

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

27. Rujan 2018. 13:37

Justme123, cestitam! Stigao Antonio 💙😇🍼
    andeo, da! nece on kad sam si ja to zamislila 😆 joooj ne mogu uopce zamisliti da idem na svadbu sada, inace nisam fan tih veselica, al sad pogotovo 🙈
    maslacko, kako si?
    nije nam se ni looda vila, jos javila, nadam se da je sve ok i da su ona i Helena vec odavno doma 😊

• mery1911
    27. Rujan 2018. 13:38

Justme cestitam ti od srca,neka je sve lipo proslo.
    KikeS sada smo definitivno isto trude hahaha... Nego reci mi jeli se tebi uopce beba spustila?

Dea_Rene
    27. Rujan 2018. 13:51

Justme čestitke od <3 :)

Baby.k
    27. Rujan 2018. 14:03

Justme, čestitam ti na bebolinu 😊😊 drago mi je da je sve prošlo relativno brzo i bez rezanja, želim ti brz oporavak 😊😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.