Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palcica12
    24. Rujan 2018. 20:48

Dobro dosle nove cure!
    Nasim mama koje su rodile sretno sa bebicama i novim izazovima.
    Vidim da vecina cura jedva ceka porod, ja sam suprotnog misljenja, meni se ne zuri, mogu ja jos ovako...🤣

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

koskica
    24. Rujan 2018. 21:05

mery1911

Koskicai moj je tih danas…tj.otkada je zahladilo. Javi se ali ono cisto reda radi👶.
    A jaa bila u ducanu uuu jedva do kuce dosla,leda drob ajmee😞😞. Jos patike zuljaju ajme,Isuse moj. Meni nije jasno zasto ja jos uvik imam ovoliku kiselinu i zgaravicu??🤔

Jaooo žgaravica i ja se borim s njom. U subotu mi termin a ja je još poneki dan pijem 4-5 puta. To mi sve smrdi da je porod daleko, al tko zna. Evo mće ovu trudnoću popila 1 kg soda bikarbone, koma. Sa prvom curom sam popila  možda 4-5 puta kroz cijelu trudnoću

url=https://lilypie.com]

christyy
    24. Rujan 2018. 21:10

Palcice pitat cemo te u 39. Ili 40.tj jel ti se zuri 😂
    Novim curama zelim dobrodoslicu!😊
    Mene isto zgaravica ubija danas od jutra, bas odvratno.

Mrs.mom
    24. Rujan 2018. 21:25

Baby.k ja bila pozitivna na steptokok, kod mene je uzrokovao prijevremeni porod.. al na bebu nije proslo jer sam bila na antibioticima i ona je preventivno dobila jednu ampulicu i nije proslo na nju..

maslacko456
    24. Rujan 2018. 21:38

Daaa sto je to sa zgaravicom? .. ja sam se nadala da se to smanji kako termin dolazi.. moj dosao i prosao a zgaravica gora nego ikad.. jucer sam spavala mozda 2 ure.. da nema rennie ne bi ni toliko... 

• Amelie989
    24. Rujan 2018. 21:49

Hvala na dobrodošlici! 🙂
    Hahaha Baby.nb1 😂 ja sam ovih dana mislima stalno u čokoladi i kolačima tako da me ne čudi asocijacija. 

Jelennnna, ja te menstrualne imam uglavnom noću i pred jutro. U srijedu imam ctg pa me bas zanima hoce li zabiljeziti kakve trudove (zadnji put nije).

Baby.k
    24. Rujan 2018. 21:53

Vidim nisam jedina koju muči žgaravica, a danas cijeli dan da oprostite podrigujem na sumpor, kao kod povraćanja🤢🤢🤢 i plinovi, katastrofa. Baš jedva čekam da rodim, više mi nije zabavno😁
    A sutra ću podignuti antibiotike za streptokok pa ćemo vidjeti.
    Danas nije bila nijedna bebica, zato sutra mora, koja će😁😁

Baby.nb1
    24. Rujan 2018. 22:20

BabyK a ja hodam po stanu i raspravljam sama sa sobom od cega prdim ko konj 😂😂😂😂
    Depilacija obavljena, daj Boze da je posljednja trudnicka 😂
    Bravoooo za Lukuuuu! 🎉 Ja vicem bravo, a moj Toma udara nogicom 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Baby.k
    24. Rujan 2018. 22:30

Baby.nb1

BabyK a ja hodam po stanu i raspravljam sama sa sobom od cega prdim ko konj 😂😂😂😂
    Depilacija obavljena, daj Boze da je posljednja trudnicka 😂
    Bravoooo za Lukuuuu! 🎉 Ja vicem bravo, a moj Toma udara nogicom 😂😂😂

Hahaha užas, tako i sama. Ležim u kadi, a balončići samo iskaču😂😂 ali žgaravica i ovo podrigivanje me ubi.
    Briljiraju naši nogometaši ove godine⚽️😊

Endzrue
    24. Rujan 2018. 22:37

Nisam ja pitala nego jedna druga cura. Ja imam 25 komada tetri 80 x80 i toliko mpp-a.. Probat ću tetranje prvo.. u kombinaciji malih pamučnih mpp-a.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.