Dobro dosle nove cure!
Nasim mama koje su rodile sretno sa bebicama i novim izazovima.
Vidim da vecina cura jedva ceka porod, ja sam suprotnog misljenja, meni se ne zuri, mogu ja jos ovako...🤣
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Koskicai moj je tih danas…tj.otkada je zahladilo. Javi se ali ono cisto reda radi👶.
A jaa bila u ducanu uuu jedva do kuce dosla,leda drob ajmee😞😞. Jos patike zuljaju ajme,Isuse moj. Meni nije jasno zasto ja jos uvik imam ovoliku kiselinu i zgaravicu??🤔
Jaooo žgaravica i ja se borim s njom. U subotu mi termin a ja je još poneki dan pijem 4-5 puta. To mi sve smrdi da je porod daleko, al tko zna. Evo mće ovu trudnoću popila 1 kg soda bikarbone, koma. Sa prvom curom sam popila možda 4-5 puta kroz cijelu trudnoću
url=https://lilypie.com]
Palcice pitat cemo te u 39. Ili 40.tj jel ti se zuri 😂
Novim curama zelim dobrodoslicu!😊
Mene isto zgaravica ubija danas od jutra, bas odvratno.
Baby.k ja bila pozitivna na steptokok, kod mene je uzrokovao prijevremeni porod.. al na bebu nije proslo jer sam bila na antibioticima i ona je preventivno dobila jednu ampulicu i nije proslo na nju..
Daaa sto je to sa zgaravicom? .. ja sam se nadala da se to smanji kako termin dolazi.. moj dosao i prosao a zgaravica gora nego ikad.. jucer sam spavala mozda 2 ure.. da nema rennie ne bi ni toliko...
Hvala na dobrodošlici! 🙂
Hahaha Baby.nb1 😂 ja sam ovih dana mislima stalno u čokoladi i kolačima tako da me ne čudi asocijacija.
Jelennnna, ja te menstrualne imam uglavnom noću i pred jutro. U srijedu imam ctg pa me bas zanima hoce li zabiljeziti kakve trudove (zadnji put nije).
Vidim nisam jedina koju muči žgaravica, a danas cijeli dan da oprostite podrigujem na sumpor, kao kod povraćanja🤢🤢🤢 i plinovi, katastrofa. Baš jedva čekam da rodim, više mi nije zabavno😁
A sutra ću podignuti antibiotike za streptokok pa ćemo vidjeti.
Danas nije bila nijedna bebica, zato sutra mora, koja će😁😁
BabyK a ja hodam po stanu i raspravljam sama sa sobom od cega prdim ko konj 😂😂😂😂
Depilacija obavljena, daj Boze da je posljednja trudnicka 😂
Bravoooo za Lukuuuu! 🎉 Ja vicem bravo, a moj Toma udara nogicom 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
BabyK a ja hodam po stanu i raspravljam sama sa sobom od cega prdim ko konj 😂😂😂😂
Depilacija obavljena, daj Boze da je posljednja trudnicka 😂
Bravoooo za Lukuuuu! 🎉 Ja vicem bravo, a moj Toma udara nogicom 😂😂😂
Hahaha užas, tako i sama. Ležim u kadi, a balončići samo iskaču😂😂 ali žgaravica i ovo podrigivanje me ubi.
Briljiraju naši nogometaši ove godine⚽️😊
Nisam ja pitala nego jedna druga cura. Ja imam 25 komada tetri 80 x80 i toliko mpp-a.. Probat ću tetranje prvo.. u kombinaciji malih pamučnih mpp-a..
Sortiraj odgovore
Najstariji