Goldylocks kako vam ide s papicom?
Amelie dobrodosla 😊 moj mozak razmislja samo o hrani i porodu. Kad sam ti nick procitala, prvo sam na slasticarnu pomislila 😂😂😂
Ja isla stavit posteljinu u krevetic, mozda ga udobrovolji 😀
Danas sam bas cijeli dan u muvingu, kuhala, prala podove, ves, sve da se izmorim da nesto odspavam nocas jer znam da ce me nervoza sisnut radi sutra
url=https://lilypie.com]
A kako su vam bebice danas? Vidim KikeS piše da je njena aktivna . Moja baš mirna cijeli dan. Malo se ujutro javila i sad kasnije sam tresla trbuh da je probudim, malo se protegla i očito nastavila spavati. Jel do punog mjeseca ili se nešto sprema, hm hm, pitanje je sad.....
Hvala! 🙂
Aaa pa super… ja se nadam da ce maleni požuriti. 😬 Danas sam imala jake bolove u križima i donjem dijelu trbuha. No sve nepravilno i evo potpuno je stalo. Kakva je kod tebe situacija? Ima li naznaka?
Imam neka probadanja u desnoj preponi i memstrualne uvecer, ali mislim da je to za ove tjedne nesto ocekivano.
Prve veceri kad su pocela ta probadanja i ja sam mislila da se ko zna sta pokrenilo.
Koskica i moj je tih danas...tj.otkada je zahladilo. Javi se ali ono cisto reda radi👶.
A jaa bila u ducanu uuu jedva do kuce dosla,leda drob ajmee😞😞. Jos patike zuljaju ajme,Isuse moj. Meni nije jasno zasto ja jos uvik imam ovoliku kiselinu i zgaravicu??🤔
Ej nas bebac,
Tako ti je i meni od jučerašnjeg pregleda. Isto sam imala blago krvavi iscjedak i tolike grčeve da sam isto mislila da je krenulo. Danas tu i tamo, puno slabije. A otvorena sam 3 cm isto kao i ti, još tamo od prošlog tjedna
Koskicai moj je tih danas…tj.otkada je zahladilo. Javi se ali ono cisto reda radi👶.
A jaa bila u ducanu uuu jedva do kuce dosla,leda drob ajmee😞😞. Jos patike zuljaju ajme,Isuse moj. Meni nije jasno zasto ja jos uvik imam ovoliku kiselinu i zgaravicu??🤔
I mene zgaravica jos uvijek muci, a u nedjelju mi sluzbeni termin 😂😂😂
Ej nas bebac,
Tako ti je i meni od jučerašnjeg pregleda. Isto sam imala blago krvavi iscjedak i tolike grčeve da sam isto mislila da je krenulo. Danas tu i tamo, puno slabije. A otvorena sam 3 cm isto kao i ti, još tamo od prošlog tjedna
Auu ja se nadam da ako dođem do petka da ce me ostavit i da cu rodit hahah 😁 i moj bebo je miran danas sada sam ga mjerila trebalo mu je 50 min za 10 pokreta a menstrualni su mi bas bolni i to svako toliko, a i na wc moram cesto ako nocas nista ne krene vidit cemo kako ce biti sa grcevima sutra kad se malo smiri od pregleda
Amelie dobrodošla 🙂🙂
KikeS mozda tvoj plese i skace da se brze otvoris 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ajmo bebiceeee 😊😊😊
Mene je sad zvao ginekolog, bris na streptokok b pozitivan, prepisao mi je antibiotike ☹ Ne sjećam se da li je još koja cura u grupi bila pozitivna, jeste se riješile toga?
Nas bebac, i ja imam kontrolu u petak :) držim fige da su barem tvoji grčevi oni pravi!
Baby.k znam da su neke cure pisale da su pozitivne na streptokok. Ali nije opasno ako znaš da imaš, dobiješ antibiotik, i beba isto i bude sve ok.
Amelie bokić!
Endzrue ako ces za pocetak samo tetrati onda ti je malo velikih 80*80 ali ako ces kombinirati onda nije ili ako uopce neces tetrati, to ti je onda sasvim dovoljno.
Evo moje druge narudzbe koja je gotova i putuje prema nama.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji