Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    24. Rujan 2018. 19:54

Goldylocks kako vam ide s papicom?
    Amelie dobrodosla 😊 moj mozak razmislja samo o hrani i porodu. Kad sam ti nick procitala, prvo sam na slasticarnu pomislila 😂😂😂
    Ja isla stavit posteljinu u krevetic, mozda ga udobrovolji 😀
    Danas sam bas cijeli dan u muvingu, kuhala, prala podove, ves, sve da se izmorim da nesto odspavam nocas jer znam da ce me nervoza sisnut radi sutra

url=https://lilypie.com]

koskica
    24. Rujan 2018. 19:58

A kako su vam bebice danas? Vidim KikeS piše da je njena aktivna . Moja baš mirna cijeli dan. Malo se ujutro javila i sad kasnije sam tresla trbuh da je probudim, malo se protegla i očito nastavila spavati. Jel do punog mjeseca ili se nešto sprema, hm hm, pitanje je sad..... 

Jelennnna
    24. Rujan 2018. 20:04

Amelie989

Hvala! 🙂
    Aaa pa super… ja se nadam da ce maleni požuriti. 😬 Danas sam imala jake bolove u križima i donjem dijelu trbuha. No sve nepravilno i evo potpuno je stalo. Kakva je kod tebe situacija? Ima li naznaka?

Imam neka probadanja u desnoj preponi i memstrualne uvecer, ali mislim da je to za ove tjedne nesto ocekivano. 
    Prve veceri kad su pocela ta probadanja i ja sam mislila da se ko zna sta pokrenilo. 

• mery1911
    24. Rujan 2018. 20:05

Koskica i moj je tih danas...tj.otkada je zahladilo. Javi se ali ono cisto reda radi👶. 
    A jaa bila u ducanu uuu jedva do kuce dosla,leda drob ajmee😞😞. Jos patike zuljaju ajme,Isuse moj. Meni nije jasno zasto ja jos uvik imam ovoliku kiselinu i zgaravicu??🤔

• anusha
    24. Rujan 2018. 20:08

Ej nas bebac, 
    Tako ti je i meni od jučerašnjeg pregleda. Isto sam imala blago krvavi iscjedak i tolike grčeve da sam isto mislila da je krenulo. Danas tu i tamo, puno slabije. A otvorena sam 3 cm isto kao i ti, još tamo od prošlog tjedna 

Baby.nb1
    24. Rujan 2018. 20:14

mery1911

Koskicai moj je tih danas…tj.otkada je zahladilo. Javi se ali ono cisto reda radi👶.
    A jaa bila u ducanu uuu jedva do kuce dosla,leda drob ajmee😞😞. Jos patike zuljaju ajme,Isuse moj. Meni nije jasno zasto ja jos uvik imam ovoliku kiselinu i zgaravicu??🤔

I mene zgaravica jos uvijek muci, a u nedjelju mi sluzbeni termin 😂😂😂

Nas_bebac
    24. Rujan 2018. 20:18

anusha

Ej nas bebac,
    Tako ti je i meni od jučerašnjeg pregleda. Isto sam imala blago krvavi iscjedak i tolike grčeve da sam isto mislila da je krenulo. Danas tu i tamo, puno slabije. A otvorena sam 3 cm isto kao i ti, još tamo od prošlog tjedna

Auu ja se nadam da ako dođem do petka da ce me ostavit  i da cu rodit hahah 😁 i moj bebo je miran danas sada sam ga mjerila trebalo mu je 50 min za 10 pokreta a menstrualni su mi bas bolni i to svako toliko, a i na wc moram cesto ako nocas nista ne krene vidit cemo kako ce biti sa grcevima sutra kad se malo smiri od pregleda 
    Amelie dobrodošla 🙂🙂
    KikeS mozda tvoj plese i skace da se brze otvoris 😂😂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.k
    24. Rujan 2018. 20:21

Ajmo bebiceeee 😊😊😊
    Mene je sad zvao ginekolog, bris na streptokok b pozitivan, prepisao mi je antibiotike ☹ Ne sjećam se da li je još koja cura u grupi bila pozitivna, jeste se riješile toga?

• anusha
    24. Rujan 2018. 20:36

Nas bebac, i ja imam kontrolu u petak :) držim fige da su barem tvoji grčevi oni pravi!
    Baby.k znam da su neke cure pisale da su pozitivne na streptokok. Ali nije opasno ako znaš da imaš, dobiješ antibiotik, i beba isto i bude sve ok.
    Amelie bokić! 

Palcica12
    24. Rujan 2018. 20:45

Endzrue ako ces za pocetak samo tetrati onda ti je malo velikih 80*80 ali ako ces kombinirati onda nije ili ako uopce neces tetrati, to ti je onda sasvim dovoljno.
    Evo moje druge narudzbe koja je gotova i putuje prema nama. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.