Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    24. Rujan 2018. 18:17

koskica

christyy

Nas_bebac takav je i moj nalaz, ctg ocitava blage trudove, otvorena 2 prsta al sam ja i bez cerviksa. I tako vec 10 dana 😒
    Christyy uopće nas nisi utješila….

Tocno too Christyy nisi mee utješilaa 😂😂 
    Ali sada imam redovitije racunam da moja beba ceka pun mjesec i ovaj zadnji termin hahahha 😁😁 tako da mozda nocas 🤞🤞🤞

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

christyy
    24. Rujan 2018. 18:30

Haha a znam da nisam al vam govorim moguci scenarij... i meni je vec dosta al sta sad, bebacima je lijepo unutra 😊 izdrzale smo skoro 9 mj, budemo jos par dana 😁

Nas_bebac
    24. Rujan 2018. 18:37

Je moguce da poslje pregleda (nije bila jako gruba al mezabolilo malo) bude iscjedak sa tragovima krvi? Ili? Jer sada su kontrakcije drugacike duze traju neredovite umam u 1 h 2-3 pa prestane i kriza bole cak me i noga prestala bolit hhh  je moguce da se pokrenulo sta pa se cijelo tijelo usmjerilo na to?

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Maggie
    24. Rujan 2018. 18:58

Anđeo_

Pijem one " normalne" vitamine za trudnice.. Svako jutro popijem kamilicu (umjesto kave ) prije toga malo meda (Med zadnja 2 tjedna).. S tim da mi je mama sinoć donijela med od svojih susjeda koji ga imaju samo za svoje potrebe kolko sam shvatila ne vrcani je znači i propolis sve je unutra pun je nekih mrvica tako da sam sad prešla na njega, doktorica mi je prepisala sirup i neki sprej i klasika sterimar rekla je da dođem u četvrtak ako nebude bolje vadila sam krv i mokraću za to ju oko pola 7 zovem..
    Maggie- dobro došla 😊 da ti nije termin 13.11?

Je, vidim da nam je isti termin 😊 a ja se nadam da će koji dan ranije ipak. ima još ohoho do kraja, a meni već dosta 😄 

koskica
    24. Rujan 2018. 19:04

Nas_bebac a tko će ga to sad znati. Nadajmo se da je počelo. Neka ti se kontrakcije ustale i nek bude porod na puni mjesec kako kažeš. 

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    24. Rujan 2018. 19:14

koskica

Nas_bebac a tko će ga to sad znati. Nadajmo se da je počelo. Neka ti se kontrakcije ustale i nek bude porod na puni mjesec kako kažeš.

Ajmo se nadat tome 😁😁🤞🤞

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Amelie989
    24. Rujan 2018. 19:18

Pozdrav curke, nadam se da me primate? 🙂 Čekam dječaka, službeni termin je 18.10., a rodit ću u Petrovoj. Čitam vas već neko vrijeme pa evo da se i javim. Čestitam svim mamama, a bebama želim dobrodošlicu. 😊🎉

Jelennnna
    24. Rujan 2018. 19:26

Amelie989

Pozdrav curke, nadam se da me primate? 🙂 Čekam dječaka, službeni termin je 18.10., a rodit ću u Petrovoj. Čitam vas već neko vrijeme pa evo da se i javim. Čestitam svim mamama, a bebama želim dobrodošlicu. 😊🎉

Dobrodosla!.Termin nam je isti dan! 

• Amelie989
    24. Rujan 2018. 19:33

Hvala! 🙂
    Aaa pa super... ja se nadam da ce maleni požuriti. 😬 Danas sam imala jake bolove u križima i donjem dijelu trbuha. No sve nepravilno i evo potpuno je stalo. Kakva je kod tebe situacija? Ima li naznaka? 

24. Rujan 2018. 19:49

dobrodošla amelie!
    nas bebac, moze biti od pregleda, dolje je sve sad osjetljivo i neovisno o tome jesu grubi ili ne moguca je sukrvica. A mozda ti jos cep ispada 😅
    drzim fige da krene 🤞 
    moj malac ima full moon party, toliko se uzvrtio da ne znam jel se priprema za van il me samo zeka. 
    sutra pregled opet pa cemo vidit. . malo me menstrualni lagani uhvatili, al sve stalo 🙄
    pola ananasa sam iscjedila u sokovniku i cekam kontrakcije 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.