Nas_bebac takav je i moj nalaz, ctg ocitava blage trudove, otvorena 2 prsta al sam ja i bez cerviksa. I tako vec 10 dana 😒Christyy uopće nas nisi utješila….
Tocno too Christyy nisi mee utješilaa 😂😂
Ali sada imam redovitije racunam da moja beba ceka pun mjesec i ovaj zadnji termin hahahha 😁😁 tako da mozda nocas 🤞🤞🤞
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Haha a znam da nisam al vam govorim moguci scenarij... i meni je vec dosta al sta sad, bebacima je lijepo unutra 😊 izdrzale smo skoro 9 mj, budemo jos par dana 😁
Je moguce da poslje pregleda (nije bila jako gruba al mezabolilo malo) bude iscjedak sa tragovima krvi? Ili? Jer sada su kontrakcije drugacike duze traju neredovite umam u 1 h 2-3 pa prestane i kriza bole cak me i noga prestala bolit hhh je moguce da se pokrenulo sta pa se cijelo tijelo usmjerilo na to?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pijem one " normalne" vitamine za trudnice.. Svako jutro popijem kamilicu (umjesto kave ) prije toga malo meda (Med zadnja 2 tjedna).. S tim da mi je mama sinoć donijela med od svojih susjeda koji ga imaju samo za svoje potrebe kolko sam shvatila ne vrcani je znači i propolis sve je unutra pun je nekih mrvica tako da sam sad prešla na njega, doktorica mi je prepisala sirup i neki sprej i klasika sterimar rekla je da dođem u četvrtak ako nebude bolje vadila sam krv i mokraću za to ju oko pola 7 zovem..
Maggie- dobro došla 😊 da ti nije termin 13.11?
Je, vidim da nam je isti termin 😊 a ja se nadam da će koji dan ranije ipak. ima još ohoho do kraja, a meni već dosta 😄
Nas_bebac a tko će ga to sad znati. Nadajmo se da je počelo. Neka ti se kontrakcije ustale i nek bude porod na puni mjesec kako kažeš.
url=https://lilypie.com]
Nas_bebac a tko će ga to sad znati. Nadajmo se da je počelo. Neka ti se kontrakcije ustale i nek bude porod na puni mjesec kako kažeš.
Ajmo se nadat tome 😁😁🤞🤞
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav curke, nadam se da me primate? 🙂 Čekam dječaka, službeni termin je 18.10., a rodit ću u Petrovoj. Čitam vas već neko vrijeme pa evo da se i javim. Čestitam svim mamama, a bebama želim dobrodošlicu. 😊🎉
Pozdrav curke, nadam se da me primate? 🙂 Čekam dječaka, službeni termin je 18.10., a rodit ću u Petrovoj. Čitam vas već neko vrijeme pa evo da se i javim. Čestitam svim mamama, a bebama želim dobrodošlicu. 😊🎉
Dobrodosla!.Termin nam je isti dan!
Hvala! 🙂
Aaa pa super... ja se nadam da ce maleni požuriti. 😬 Danas sam imala jake bolove u križima i donjem dijelu trbuha. No sve nepravilno i evo potpuno je stalo. Kakva je kod tebe situacija? Ima li naznaka?
dobrodošla amelie!
nas bebac, moze biti od pregleda, dolje je sve sad osjetljivo i neovisno o tome jesu grubi ili ne moguca je sukrvica. A mozda ti jos cep ispada 😅
drzim fige da krene 🤞
moj malac ima full moon party, toliko se uzvrtio da ne znam jel se priprema za van il me samo zeka.
sutra pregled opet pa cemo vidit. . malo me menstrualni lagani uhvatili, al sve stalo 🙄
pola ananasa sam iscjedila u sokovniku i cekam kontrakcije 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji