Kikica sad cu ti napisati ko i onda kad je netko stavio sliku nekog ogromnoga sladolednog kupa. I to kazem uz hrpu ljubavi - jebi se 😂😂
Ni manje ni vise neg traperice 🙆🏻♀️🙆🏻♀️💣👑
Nas_bebac onda se i mi nadamo da ce ti krenut prije ponedjeljka 🤗
Hahahha ja sam bila ta sa sladolednim kupom 😂😂😂😂😂😂
I ja mantramm ommmmmmm ommmmmmnuslišaj mee ommmm 😂😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kikica sad cu ti napisati ko i onda kad je netko stavio sliku nekog ogromnoga sladolednog kupa. I to kazem uz hrpu ljubavi - jebi se 😂😂
Ni manje ni vise neg traperice 🙆🏻♀️🙆🏻♀️💣👑
Nas_bebac onda se i mi nadamo da ce ti krenut prije ponedjeljka 🤗
Hahahahaha, ni meni nije jasno 😁 Doduse malo se jesam vise pazila zbog inzulinske rezistencije koju vucem vec par godina, al ovo ni u snu nisam ocekivala da cu ostat ovako fit. Inace sam jaaako sklona debljanju 🤔🤔
Baby nb. 1 a to si ti bila sa pričom iz vinogradske! Sorry, trudim se uvijek zapamtiti sva imena i povezujem vas uvijek nekako ali jučer sam bila omamljena od pregleda i informacija i baš na brzinu sve pročitala
Evo i ja se pridružujem ommmmm ommmm bebice slušajte mamica i njihove želje Nas_bebac nek krene onda kad si naručila 😂😂 a mi dalje od termina nek još budu na miru i čekaju svoj red nema više preko reda ❤🤞
Vaše mišljenje- šta mislite o njihaljki 4moms jel ju neko koristio? Mama menodgovara kaže da će mi to naučit bebu na ljuljanje 🤔 pa kad će imat više od 9 kila i kad nece vise stat u nju da će mi ruke otpst da uzmem neku koja miruje.. Šta vi mislite? Oće mi nekad dobro doc to ljuljanje ili će stvarno napravit "više zla nego dobra"
Evo i ja se pridružujem ommmmm ommmm bebice slušajte mamica i njihove želje Nas_bebac nek krene onda kad si naručila 😂😂 a mi dalje od termina nek još budu na miru i čekaju svoj red nema više preko reda ❤🤞
Vaše mišljenje-šta mislite o njihaljki 4moms jel ju neko koristio? Mama menodgovara kaže da će mi to naučit bebu na ljuljanje 🤔 pa kad će imat više od 9 kila i kad nece vise stat u nju da će mi ruke otpst da uzmem neku koja miruje.. Šta vi mislite? Oće mi nekad dobro doc to ljuljanje ili će stvarno napravit "više zla nego dobra"
Pa dosta je skupa znas. Meni npr.mali nije tia u to. Bozee sacuvaj ni cut,tako da baceni novci. A sada ne znam mozda tvoj bude gusta pa se svaka lipa isplati. 1600kn je ja mislim ona a kratko beba bude u njoj nije bas to sada za duge staze. Stvarno ne znam sta bi ti rekla. Ja sam imala s malim sve moguce igracke te,sve i nije htio nista osim mene. A mozda tebi dijete bude gustalo i uzivalo samo tako.
Aaaa nema me dva dana i dvije bebice su tu😊😊😊
Mamice drage, čestitam vam i želim brz oporavak, uživajte sa svojim malim štrucama❤❤❤
Ja sam napokon dobila svoj mobitel s popravka pa mogu biti aktivnija. Danas sam se napokon slikala, nisam slikala bušu već dva tjedna :(
Evo nas danas sa 35+4 😊
Evo i nas sa pregleda kaze doktorica ovako: ctg uredan, cervix 2/3čl.još malo SP. Cervikalni kanal za 2 cm do donjeg pola vodenjaka i glavice priljubljene na ulaz u MZ, (mi može netko prrvest nalaz?)
kaže ponovni pregled u pon. Ako se prije toga šta ne desi… Trenutna težina ploda oko 3800, za moju bol u nozi kaze da se vidi da je jako natečena i da ako me baš jako boli da mogu uzet malo normabela…
Kad me pregledala me bolilo na pola stomaka bebi se nihe svidjelo to guranje izgleda 🤔
Vidila sam jošš ljepihh bušaa 😁😁
Ja se ipak nadam da ne dočekam ponedjeljak jer nemogu vise i da ce bebo van za vikend 😂😂 taman da mi dođe i patronažna kako treba 😁😁
Ono sto znam sigurno iz tog nalaza je da se cerviks skracuje i da se bebica spustila na ulaz u malu zdjelicu, a za USKORO SP MISLIM da znaci spontani porod, ali to samo mislim i ne znam dal sam u pravu
Čestitke mamicama i njihovim bebicama! 💙💙
Cure koje ste stavile slikice, divne ste 😍
Ja sam danas i odspavala popodne 2 sata. A inače ne spavam popodne. Slomilo me. A imala sam u planu svašta nešto očistiti. Sutra ću, stignem.
Baby K bas je slatkis Mihael.
Ja nisam uopce na 4d isla, bas me zanima na sta moj mali bembo slici.
Anđeo s tim njihaljkama ti je uvijek ili pun pogodak ili promasaj ako nece stoje u njoj. Od tih skupljih koliko sam istrazivala sebi jako dobre recenzije ima Babybjorn, al ona radi samo uspomoc pokreta bebe. Dvije poznanice mi ju imaju i prilicno su zadovoljne. Al kao sta ti je vec rekla nema smisla tu puno para davat jer ne smije prvih mjeseci uopce u tima nesto dugo stat; a vecina su do 9 kg pa ih brzo prerastu. A to da ce se navici na ruke cisto sumnjam. Opcenito mislim da beba se ne navikne na ruke, nekad treba malo vise paznje kad ih mice zubi ili grcevi.
Baby.k bas ti je lijep tobolčić, Mihael uziva😊
Ja imam dosta 4d slika, a nikako da se primim posla ds ih slozim u neke okvire😊
Justme123 sta kaze pregled?😃
Sortiraj odgovore
Najstariji