Krivo sam se izrazila nisam mislila da će ju 4moms naučit na ruke nego ljuljanje naravno da ništa me mijenja mamu i tatu to ni ne želim… Hvala vam svima na savijetima ❤❤
KikeS- da dosta je skupa oko 2400 I meni se sviđa al me svi odgovaraju zbog tog ljuljanja i pitanje oce htjet bit u tome .. Mislim da sam odlučila da ću nakraju kupit običnu i to ne još dok je mala držat ću je u gnjezdu, krevetiću, košari..
Baš sam se Malo prije čula sa prijateljicom mala ima mjesec i pol i mozda 2 puta ju je u to stavila kaže platila ju je oko 600 kn i već joj je žao..
Okozeleno- bas si lijepa trudnica.. koma šu šu boleštine i virusi od nas trudnica želim ti brz oporavak trebat će ti još dan dva da se oporaviš ❤❤,jesi si kupila neke pastile? znam da imaju neke šta smiju trudnice.. ja se još uvijek osjećam koda me vlak zgazio baš se umorim odem sjest u dnevni i za pola sata oci se same zatvaraju koda sam neznam šta radila ...
Okozeleno, izgledaš wow! 👍🏻😊
Joj i meni svi govore nemoj ga učiti na ruke. Neću, učit ću ga na mamu i da je mama uvijek tu, makar mi ruke otpadale. I već sad jedva čekam da nam stigne, mislim da ga neću nikome dati osim tati naravno😂
Dobro jutro!
Mi smo narucili slova, sta kazete?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Crna191 hvala ti za slikicu flastera, vidim da su dimenzije 18 cm a ja imam 25 cm rez 😥, malo su mi mali 😂, možda imaju veće, baš ću potražiti 😀
Jutro! 😊😊
Palcica, sviđaju mi se slova, izgledaju dosta veliko. 😊
Isssa, kako ste ti i naš prvi dečkić Lukas? 😊
Ja sam do sad sam mučila muku sa zatvorom, danas skroz druga krajnost😥 a nisam ništa promjenila u prehrani niti sam jela nešto što drugi ukućani nisu. Baš je ova trudnoća drugo stanje😁
Okozeleno- bas si lijepa trudnica..koma šu šu boleštine i virusi od nas trudnica želim ti brz oporavak trebat će ti još dan dva da se oporaviš ❤❤,jesi si kupila neke pastile? znam da imaju neke šta smiju trudnice.. ja se još uvijek osjećam koda me vlak zgazio baš se umorim odem sjest u dnevni i za pola sata oci se same zatvaraju koda sam neznam šta radila ...
-samo Isla pastile smijemo 🙄 tak je i mene jedan dan grlo stislo i neka slabost, uzela tu jednu pastilu i prošlo sve :) kad bi bar tak letimično prolazilo i kad nisam trudna :D
Jutro cure!
Ja se upravo probudila totalno mokrih gacica, probilo pidzamu i na plahtu😳😳😳 otusirala se i osjetim da mi malo curi voda..nema mirisa ni nis. Trenutno me nis ne boli niti osjecam kakvu promjenu.
Da idem do bolnice?!?😱😳
Jutro cure!
Ja se upravo probudila totalno mokrih gacica, probilo pidzamu i na plahtu😳😳😳 otusirala se i osjetim da mi malo curi voda..nema mirisa ni nis. Trenutno me nis ne boli niti osjecam kakvu promjenu.
Da idem do bolnice?!?😱😳
Lagano se spremi i odi u bolnicu, sretno! Danas je tvoj dan! 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Jutro cure!
Da idem do bolnice?!?😱😳
Ja bih na tvom mjestu otišla, barem da provjere, bit ćeš mirnija. Držim fige da stiže bebaaaa🤞🏻❤
Jutro cure!
Da idem do bolnice?!?😱😳
Sretnooooo , evo nam još jedne bebice 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji