MatejaT i mimmyx čestitke na bebačima. Bitno da je sve prošlo. Sada uživajte u svojim smotuljicima
Issa nadam se da grcevi nece dugo trajati i da ćeš se uspjeti bar malo odmoriti. Drži se
Andeo drago mi je da si izasla iz bolnice i da ti je bolje. Sada odmaraj i cuvaj se
Ostale cure super vam busice izgledaju. Svaka je super na svoj nacin.
Sretno tko ima danas pregled. Javite se sa novostima.
Bome su bebe krenule kao na traci.Malo me krenula panika , brzo će i moja doći
I evo slike za puni tjedan, slika je od prekjucer navecer, no jos smo u istim gabaritima. Zasad
MatejaT- čestitam na bebici ❤ brz oporavak ti želim javi se sa svojim iskustvom kad stigneš 😊
Mimmyx- čestitam ❤ javi se s detaljima kad se malo oporaviš sad uživaj sa svojim mališom 😘
Cure hvala na odgovorima za TA da baš sam se nacekala, sve je ok spojili me samo na ctg i pregledala vaginalno s obzirom da sam za koji dan na pregledu kod svoje ginekologice
Cestitam novim mamama i bebama
💐❤️.
Bila na redovnom pregledu kod primalje u ponedjeljak ne moze osjetiti kako mi lezi beba, a ja joj nisam htjela reci kako je ja osjetim jer i ja mogu pogrijesiti. Bukirala mi ultrazvuk da vide kako lezi, ako je popreko ili nogicama dole, rade pokusaj okretanja bebe rukaama. Mada bih najradije odbila to. Okrenut ce se sam ako mu se bude okretalo,mislim si ja..
🙂 Ako se ne okrene do kraja carski i gotovo sta sad. Jer ako ga i oni okrenu uvijek postoji sansa da se vrati na staro. Tak da. Cekanje cekanje cekanje.
Danas sam se razradila bit ce rucak i ciscenje stana
🙂 Svima zelim dobar dan 💐
Bok svima:)
Pitanje: moja ginićka mi je jučer rekla da slij. pregled radim u bolnici. S obzirom da ću ići u Vinogradsku, ako mi može pomoći netko tko vodi trudnoću tamo.
Da li mi treba uputnica za taj pregled? I na koji način se može naručiti-moram doći osobno ili može i telefonski?
Dobila sam preporuke za Dr. Gal i Košec (ako sam dobro zapamtila)-ima ko iskustva s nekom od njih?
I gdje se nalazi ta ambulanta za trudničke preglede?
Hvala svima:)
Ides u trudnicku ambulantu. Zavisi kojim danom te naruci, doktori imaju svoj raspored po danima, iako su to odjelni lijecnici pa cesto ide kako koji uskoci. Tako da tesko da ce ti biti isti doktor svaki put. Meni je u pocetku bio Grgic, a sad evo zadnja 3 puta svaki put druga doktorica, ali svi su mi bili super i nemam prituzbi niti na jednu. Treba ti uputnica za trudnicku ambulantu od tvog ginekologa. Naruciti se mozes mailom ili osobno. Telefonski mozes samo dobiti info. S dr.Gal nemam iskustva, a Kosec mislim da je profesorica i predstojnica odjela tako da sigurno da je dobra. Nju znam samo iz vizite, cini mi se onako bas dosta jednostavna, al sa dosta iskustva.
Kad udjes u tu zgradu, skrenes desno i vidjet ces, mislim da pise ginekologija na vratima. Uglavnom desno je urologija, a ravno ginekokogija. Ides ravno tim hodnikom s lijeve strane ce ti biti velika cekaona (tu cekas za uzv) i stakleni prijamni salter (tu ces se ubuduce narucivati). A preko puta ces vidjeti pise trudnicka ambulanta. Na stolicu ostavis uputnicu i zadnju povjest bolesti. I cekas da te prozove. Dobit ces casicu za popiskit se, to ces odnijet sestri unutra, ona ce ti izmjeriti tlak i upisati osnovne stvari tioa kilaze, koliko dugo si trudna itd. Onda opet ides van i cekas da te zovu za pregled. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
Mimmyx i Mateja cestitam na bebicama! A vama brz oporavak! 💙❤️💙❤️🎉🎉🎉🎉🎉
Anusha ja sam ti pisala za tu zenu. Je, vinogradska. A mislim da nije to bilo u pitanju, nego sam jednostavno morala izaci da bi ona mogla uci. A svakako je morala proci pored trudnicke ambulante 😟
Ko je danas na redu? 😂😂
url=https://lilypie.com]
I evo slike za puni tjedan, slika je od prekjucer navecer, no jos smo u istim gabaritima. Zasad
Bas si zgodna trudnica. Bravo za tebr😊😊
Ja s pregleda🙄🙄. Znaci zatvorena sam skroz,tlak ok nizi cak mokraca ok i beba ok. To je to...😏. Drago mi je za moje zlato da je ok ali ovo mi je slicno sve prvoj trudnoci koju sam 15dana prinila.
Dobro dosli Jakove i Samuele! Cure cestitke na bebacima!
Busice su vam svima divne, garavusa ne vidi ti se uopce toliki prirast na kilaži, ali ti si i dosta mrsava startala.
Bravo svima za preglede, moj tek slijedi u 16h
Cestitke mamicama na dolasku njihove djecice!🎉💗🎉 Brz oporavak, a malenima dug i sretan zivot!
Sretno na pregledima tko ima danas!
Vidjela sam lijepe bušice! Svaka sa svojim pričom😊
Nama je danas termin, tj. punih 40 tjedana! Ulovila me neka nostalgija kad se sjetim pocetka i dana kad ssm ugledala plusić😊 uzbudenja i radosti zbog nove faze u nasim zivotima... nevjerojatno mi je brzo proslo ovih 9 mjeseci.💗
Ne spavam nista nocima i moram priznati da je to pocelo jako utjecat na moje psihicko zdravlje...nocas sam sjela u boravak i plakala od jada. Toliko me grcile ruke i noge, pa zacepljen nos i glavobolja radi pritiska jer nr mogu disat.. bas sam se lose osjecala.
Izdrzat cu jos ovih 10 dana maximalno al stvarno sam vec na rubu sa svime! Nadam se da ce.danas bit bolje! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji