Mateja i mimmyx, stigle nam bebe 💙 Cestitam cure 😍 brz oporavak vam zelim!
jelena, bas si zgodna 😍
mery, nadamo se da nema prenosenja, mantrajmo da cemo brzo😂😂
eto mene placljivice, jos gore nego prije. Ugl. dodem na amnioskopiju prvo se cudi zasto sam uopce dosla, kad nisam prenila, sutra je termin, a po uzv 25.,tlak dobar, urin isto, za betonirana. Al kaze ajde da probamo kad si vec tu. Naravno da me i cackanje da vidi stanje bolilo 🙄 i kaze zatvorena si, mozda vrsak prsta uloziva, al idemo probat, uzme najmanji tuljac i krene, mene boli do te mjere da bi najradije plakala, ne ide.. amo opet i jos. naravno ne ide. Ugl. raskasapio me, sve me sad jos boli i krvarim 🙄
ostale koje ste na pregledu javite se, cekamo bebe 🍼🍼🍼🍼
Dvije bebice stigle :) dobrodosli Jakov i Samuel :* MatejaT i mimmyx čestitke i brz oporavak
Mateja i mimmyx, stigle nam bebe 💙 Cestitam cure 😍brz oporavak vam zelim!
jelena, bas si zgodna 😍
mery, nadamo se da nema prenosenja, mantrajmo da cemo brzo😂😂
eto mene placljivice, jos gore nego prije. Ugl. dodem na amnioskopiju prvo se cudi zasto sam uopce dosla, kad nisam prenila, sutra je termin, a po uzv 25.,tlak dobar, urin isto, za betonirana. Al kaze ajde da probamo kad si vec tu. Naravno da me i cackanje da vidi stanje bolilo 🙄 i kaze zatvorena si, mozda vrsak prsta uloziva, al idemo probat, uzme najmanji tuljac i krene, mene boli do te mjere da bi najradije plakala, ne ide.. amo opet i jos. naravno ne ide. Ugl. raskasapio me, sve me sad jos boli i krvarim 🙄
ostale koje ste na pregledu javite se, cekamo bebe 🍼🍼🍼🍼
To ti je prva trudnoca zar ne?? Eto tako je meni prvu trudnocu 7jebeni puta biloo😡😡. Uzasss i opet nista ne potakne. Kike ne sekiraj se biti ce sve 5,kada sam ja prezivila i ti ces. Dr.Benzon je extra ne virujem da mozda nece utjecat malo ako preneses.😊😊
MatejaT i Mimmyx - čestitke na bebicama.... Ja sam danas na pregledu kod svog ginica ali očekujem da će mi reći da sam zabetonirana i da idemo do kraja... Još nisam spremna za smotuljcic svoj iako ga jedva jedva čekam - još nam treba vremena da sve dotjeramo kako treba.
Da, istina, krenula sam sa niskom kilažom. Tu negdje smo Christyy i ja bile slične s BMI u startu - ja eto oborila rekord od 28kg, a ona jedva 5kg (bar tako sam zadnje zapamtila) Svatko stvarno ima neki svoj tijek trudnoce, a objema su nam sumnjali u dijabetes (Bogu hvala pa nije)... čak smo i po terminu par dana razlike- doslovno nema pravila.
Looda_vila slazem se, cudan neki gorko slatki osjecaj. I sreca i melankolija u isto vrijeme. Ova trudnoca je tako brzo proletila. I sad jedna potpuno nova faza u zivotu. Najljepsa, ali nova.
A nos je i mene sinoc zezao. Znam da sam muzu govorila da mi nije jasno kako mi se iz cista mira nos zastopao.
Ja se konacno nocas naspavala.
url=https://lilypie.com]
Kike znaci i dalje smo u istom sosu🤯😄 cekaj, pa nije ti valjda pokusao radit aminoskopiju ako si zatvorena skroz?!? Zao mi je da te tako procackao da krvaris ..pogotovo jos ako je prvi put vidio da ne ide! Kad si opet narucena?
Cekamo sad nas_bebac - 🙏 nadamo se da se ko nje nesto potaknulo!
Ovaj deveti mjesec je bas ko prezivi pricat ce. Dobro je Issa rekla bude ti puna kapa svega i vise jedva cekas kako bilo da bilo samo da zavrsi.
Znaci ja od sinoc cilo vrime imam to probadanje jako u desnoj zdjelici, nervira me ajme i jos problem je dignut se na wc nocu kad me tako pri pokretu zaboli. A i moj muz me nocas budi i kaze pa jesi ti u redu da jedva da disem (cijeli nos zacepljen pa tesko na njega disem)
KikeS moguce da sta si zatvoreniji to vise boli. Mozda se tim bar sta brze pokrene.
Garavusa ja sam uvjerena da si ti puna vode, uopce se ti kili ne kuze. Ruke i noge sve ti je fit.
Ja sam vec na plus 14, moguce da ce do kraja bit i vise od 16. Koji crnjak. Hahha. Al stvarno na dane oteknu mi noge ko bkesave i ruke, ajme ajme. Bas me zanima sta ce do kraja bit. Koljena do navecer uopce nemam. Show program.
Jutro cure!
Gle koliko lijepih trbuscica 🤰😘 garavusa, koskica, Nas_bebac 😘❤Koskicati si u vz ambulanti ako sam dobro zapamtila? Ja idem u petak isto u trudnicku 😁
Moram si jos neke stvari posloziti u torbu posto sam ju i sad imala sa sobom i pola tog izvadila iz nje, a i moramo sloziti kindac dok sam doma… a onda preostaje samo cekanje 😁
MatejaT i Mimmxy čestitam. Bravo mame, sad hrabro dalje :)
Da da, u vž sam. I ti si tamo, zar ne? Možda se i vidimo. Jel znaš možda raspored, tko će biti od dr.?
url=https://lilypie.com]
Čestitam novim mamama i bebicama!!!❤🎉👶
Evo da i ja prijavim svakakve boljke😀
Probada me u rodnici s lijeve strane sve jače, a vidim da je čini mi se Jelena slično napisala pa mi je lakše... Sva sam plačljiva... Bebica je aktivna i sve me sad strah da se nije okrenula na zadak😐 jer skroz drugačije osjetim pokrete...
Neko je pitao za dr. Košec, ja sam bila kod nje privatno nakon spontanog i kiretaže i stvarno je bila divna!
Imam osjećaj da mi je trbuh svakim danom sve veći i veći!!!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
mery, prva da.. ma nije mi benzonica radila, ona ne bi ni forsala.
luda, znaci nista, betonara, mozda uloziva za vrsak prsta (ne kuzim terminologiju otvorena, prsti, cm, uloziva itd😂). on je to pokušao kad sam vec tamo, al ne kuzim ga, sam je rekao sutra je termin, jos se on vise drzi po uzv, nisi otvorena, uredna trudnoca. ne kuzim forsanje. za 2 dana opet, tocno idem kupit ananas, skuhat litru maline, pojest paket datulja i mantrat da se otvorim vise. 🙄 stvarno mi dosadilo, sad sam krenula bit opasno nervozna oko svega 🙄😂
cekamo nas bebac jel se kod nje sta pokrenulo, kad smo nas dvije vec odlucile betonaru otvoriti 😂, a tvoja gospodica i moj gospodin odlucili nas napatit prije vremena 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji