Čestitam novim mamama i bebicama!!!❤🎉👶
Evo da i ja prijavim svakakve boljke😀
Probada me u rodnici s lijeve strane sve jače, a vidim da je čini mi se Jelenaslično napisala pa mi je lakše… Sva sam plačljiva… Bebica je aktivna i sve me sad strah da se nije okrenula na zadak😐 jer skroz drugačije osjetim pokrete…
Neko je pitao za dr. Košec, ja sam bila kod nje privatno nakon spontanog i kiretaže i stvarno je bila divna!
Imam osjećaj da mi je trbuh svakim danom sve veći i veći!!!
Ma mislim da se beba sad vec vise ne moze okrenuti 😊 Ja sam isto u nekim dramama s tim uvijek, al dr kaze tijekom pregleda da osjeti glavicu pa se mislim valjda bi skuzila da je noga dolje 😀 Tako da mislim da ne moras oko toga brinuti 😊😊
Također.. Dragi po svemu neće stić na termib tako da odgađam bar da tjedan dan bude iza jer nemam tegoba osim učestalog mokrenja.. Ok još ni je mjesec do kraja al nisam sputan u kretanju i još uvijek vježbam
I moj isto nece stici ako beba dode na termin pa bi isto zbog toga odgodila ali i zbog druge djece jel ih svaki dan razvazam po skolama, treninzima i dobro je dok sam 2u1. 😂
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Zelje i pozdravi! Nista onda mamtramo da one kojima je dosta, rode, a ove koje ne bi jos nek ostanu 2u1 😁😁 frendici dva dana prije termina poceo sluzni cep ispadati. Otisla u bolnicu, otvorena jedan cm, al vele trudova nema, vodenjak u komadu, poslali je doma. Jucer saljem poruku da vidim stanje, kad salje sliku malca. Taman jucer rodila. Veli dosla 2 cm otvorena, trudovi na 5min, na drip, za 2 sata bilo sve gotovo. Prenijela je bila cini mi se 5 dana
url=https://lilypie.com]
Evo i nas 😀 Jos stanem u stare hlace od prije trudnoce, dapace, cak bi mi i remen trebao. Ne znam jel itko u trudnoci smrsavio 😂 Dobili smo ukupno 7ipol kg, a vec sam 38+5 😁
Jakove i Samuele dobro nam dosli🎉💙💙 mamama želim brz oporavak..
Isssa ako ga muče grcici probaj homeopatske kapi Colickids..imaš u biljnim ljekarnama..nama je jedino to bar malo pomoglo..ja sam skužila isto sinoć od 19-24 da ga muči trbuščić..isto samo sa sise na sisu i na kraju sam dala AD..naravno da ga je izbljuvao jer je bio sit Al eto,ja sam zbog prvog malca stalno u strahu da nije gladan..
Ja sam danas vadila konce,lakse mi je malo sad jer me ne steže ali i dalje recimo ne mogu ležati na boku..funkcioniram sa ketonalima mada se trudim jedan dnevno..
Moram ići kupiti flastere za rez..kuma ih koristi i kaže da joj se u ova 3mj kako koristi rez vise ni ne vidi..
Hvala za savjet, memorirala sam 😀, a kakvi su to flasteri?????
Evo i nas sa pregleda kaze doktorica ovako: ctg uredan, cervix 2/3čl.još malo SP. Cervikalni kanal za 2 cm do donjeg pola vodenjaka i glavice priljubljene na ulaz u MZ, (mi može netko prrvest nalaz?)
kaže ponovni pregled u pon. Ako se prije toga šta ne desi... Trenutna težina ploda oko 3800, za moju bol u nozi kaze da se vidi da je jako natečena i da ako me baš jako boli da mogu uzet malo normabela...
Kad me pregledala me bolilo na pola stomaka bebi se nihe svidjelo to guranje izgleda 🤔
Vidila sam jošš ljepihh bušaa 😁😁
Ja se ipak nadam da ne dočekam ponedjeljak jer nemogu vise i da ce bebo van za vikend 😂😂 taman da mi dođe i patronažna kako treba 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Evo i nas 😀 Jos stanem u stare hlace od prije trudnoce, dapace, cak bi mi i remen trebao. Ne znam jel itko u trudnoci smrsavio 😂 Dobili smo ukupno 7ipol kg, a vec sam 38+5 😁
😲😲😲😲😲😲😲😲.....od cega ste vi napravljene cure dragee??? Pa nista se ne debljate osim trbuha. Svakaa cast eto. Ja rebe ne nosim ima 4miseca🙄🙄
Mery1911 ja niti neznam dal cu poslje poroda stat u trapke 😂😂😂
Al šta jes jest naše jesenske trudnice su sexyyy 😁😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kikica sad cu ti napisati ko i onda kad je netko stavio sliku nekog ogromnoga sladolednog kupa. I to kazem uz hrpu ljubavi - jebi se 😂😂
Ni manje ni vise neg traperice 🙆🏻♀️🙆🏻♀️💣👑
Nas_bebac onda se i mi nadamo da ce ti krenut prije ponedjeljka 🤗
url=https://lilypie.com]
nas bebac 💪💪 ne kuzim nalaz, al bolje zvuci od zatvorena 😂
mantrajmo da do ponedjeljka krene ommmmm ommmm ommm 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji