Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    20. Rujan 2018. 09:37

Looda_vila 🤞🤞🤞 sretno! 😘

Isssa
    20. Rujan 2018. 09:41

Baby.k evo Lukasa muče grčići, osim toga sve je super, napreduje dobro 😀, muž i ja neispavani ali nema veze 😂
    Brzo rasteeee

Looda_vila
    20. Rujan 2018. 09:42

Ufff idem si pojest nesto i pricekat muza da dode po mene🎉😊🤯😁

20. Rujan 2018. 09:43

looda, to je to! Pravac bolnica 💪 javi nam se i drzi se! 

koskica
    20. Rujan 2018. 09:43

Palcica12

Dobro jutro!
    Mi smo narucili slova, sta kazete?

Jutro trudnice i mame. Nema ništa što više ispunjava od spokoja maženja sa svojom bebom . To puni baterije i daje smisao životu.....
    Palcica prekrasna su slova.
     Toliko prekrasnih stvari ima za male bebače da je teško ostati priseban i kupiti najnužnije. Ovdje mislim na te ljuljačke, gnijezda i tako neke sitnice koje oni brzo prerastu. Al kad je sve to tako lijepo i u nekom trenutku bude korisno al po meni su te sitnice preskupe u odnosu koliko se koriste. Al da su slatke jesu.... 

url=https://lilypie.com]

koskica
    20. Rujan 2018. 09:46

Looda sve mislimo na tebe danas 😍 
    Javljaj se kako ćeš moći 💓

• kathdy
    20. Rujan 2018. 09:49

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->so good พนันบอล :DY

20. Rujan 2018. 09:54

totalno sam se fokusirala na ludu vilu da nisam uspjela ni napisati nista drugo 😂
    I meni se svidaju slova i djeluju bas veliko. 
    isssa, neka samo papa i raste Lukas ko sisa tebe i muza! 😂 jel imaju kakve one kapi za grcice jel smije to?
    Ma ja bi cijeli baby centar, bubamaru i ostale takve pokupovala, meni se sve svida tamo 🙈 dugo me drzala ta 4moms i sreca odustala sam. Ovo ke ta sta je meni preporicila prijateljica, ona je imala takvu za svoju malu i zadovoljna je bila. obicna lezaljka

Baby.nb1
    20. Rujan 2018. 09:54

Looda_vila  ajmooooo! Spartaaaa! 
    Divna su slova!
    Nocas nista od spavanja, a nit sam cesto na wc isla, bebonja isto bio miran, al dzaba...
    Jucer sam malo cistila po stanu (doslovno minimalan nampor) i onda kad je muz dosao s posla isli uzeti jos nesto robice za bebicu u vecim velicinama. Krepala sam mu od smijeha, ja koji god broj uzmem on vice uzmi vece. Velim ja pa dobro ne mogu mu bas za 8 mj. velicinu uzimat  Kazem ja u jednom trenutku, znas sta, da ne bi mi neke akcije imali veceras, trbuh mi ko napeta puska. Ne znam jesam pretjerala s aktivnostima ili sta je. Uozbiljio se ko dijete na tuti 
    BabyK ne znam jesi ti spomenula ovo za wc, al bome i ja jucer valjda sam 5 puta bila, a nisam donata pila nista vise nego obicno. Isto mi palo na pamet da to nije ono prirodno ciscenje, sta vele da zna prethodit porodu.

• mery1911
    20. Rujan 2018. 10:00

Looda_vila

Jutro cure!
    Ja se upravo probudila totalno mokrih gacica, probilo pidzamu i na plahtu😳😳😳 otusirala se i osjetim da mi malo curi voda..nema mirisa ni nis. Trenutno me nis ne boli niti osjecam kakvu promjenu.
    Da idem do bolnice?!?😱😳

Hajdeee. I puno srece ti zelim. Biti ce sve ok😊😊.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.