Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mery1911
    18. Rujan 2018. 22:18

garavusa005

Umrla sam od smijeha na Sofia Vergara naglasak. Btw - ja u muževoj pidjami šetam psa jer me sva moja roba steže, sve mi smeta, srećom pa sad ranije pada mrakNoge su mi kao u slonice Nellice, ne mogu ništa obuti. Sve mi se nekako čini da ću ja u rodilište u njegovoj robi (58/60 iliti XXL) i njegovoj obuci (47) ali se nadam izaći u svojim cipelama i haljini koju sam pripremila u 6mjkad sam imala 65kg. (Hoću šipak, sad imam 82kg)
    Apsolutni rekorder grupe- krenula sam sa 53 a sad na 82kg…

Hahahaha...sve ce otic sveee. Vidit ces. Ne sekiraj se.

18. Rujan 2018. 22:22

28.tt i 70kg - 33.tt i 74kg -37tt i 82kg

• mery1911
    18. Rujan 2018. 22:24

garavusa005

28.tt i 70kg - 33.tt i 74kg -37tt i 82kg

Samo stomak...nes ti. A i visoka si koliko vidim😊😁😁

christyy
    18. Rujan 2018. 22:27

Garavusa ma nemoguce da si dobila 29 kg!! To tvrdim gledajuci ove slike, samo ti je trbuh narastao

Elza
    18. Rujan 2018. 22:28

Garavusa, uopće ti se ne vide kile 😮, nevjerojatno kako smo sve različite ...

18. Rujan 2018. 22:32

Meri1911- ma nisam toliko - 172cm, ali sada sam totalno napuhana pogotovo navečer jer zadržavam vodu. 
    Gledala sam si grudnjak koji sam nosila prije trudnoce pa se čudim kako si mi cice narasle. Sa A na punu B ili praznija C, dobila sam malo u guzu i bedra... a guzi je malo i falilo jer je bila ko plivadon... kud mala tu ravna....  
    jedino gdje sam dobila da se bas vidi je lice i podbradak. I onda se ja pitam GDJE JE TIH 28kg???

Baby.nb1
    18. Rujan 2018. 22:32

Ja jedino na trbuhu vidim rast 😁

url=https://lilypie.com]

• mery1911
    18. Rujan 2018. 22:45

garavusa005

Meri1911- ma nisam toliko - 172cm, ali sada sam totalno napuhana pogotovo navečer jer zadržavam vodu.
    Gledala sam si grudnjak koji sam nosila prije trudnoce pa se čudim kako si mi cice narasle. Sa A na punu B ili praznija C, dobila sam malo u guzu i bedra… a guzi je malo i falilo jer je bila ko plivadon… kud mala tu ravna….
    jedino gdje sam dobila da se bas vidi je lice i podbradak. I onda se ja pitam GDJE JE TIH 28kg???

Ja sam puna vode,horor hororrrrr. Sa 36 velicine na 42 🙄🙄. A 15kilograma ali sam niska😑

18. Rujan 2018. 22:53

garavuso, sve je otislo u dupence i busu! cinis mi se bas zgodna i s tim viskom 😊

• anusha
    19. Rujan 2018. 07:24

Looda, nisam stigla jučer komentirati tvoju priču sa ženom iz čekaonice i kiretažom. Iznenadi me kad čujem ponekad da doktorima nismo samo broj, lijepo što nisu htjeli da te ta žena vidu tako trudnu. Koja bolnica, vinogradska? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.