Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    17. Rujan 2018. 10:50

Looda_vila

Nas_bebac

Christyy ja mjerim pokrete od 33tt ako se ne varam gin je rekla dvaput na dan, a odkad san krenula u TA na kontrolu oni zahtjevaju 3xdnevno…Tetakako si uspjela toliko izdrzati ja sam jučer počela plakat nakon 1.30h sta se ne javlja jer i kad spava a ja ga protresem se zmigolji pa mama zadovoljna 😂😂😂
    Jao kad izađe to moje djete će mi vratit svako buđenje milo za drag mi se čini hahahha

Mislim da bi mi najsretnije bile kad bi imale neki kucni ultrazvuk i s tim svako malo provjeravale jel sve okej😉😂😂
    Mene pak frendica pita jel normlano da sr beba toliko rita pred kraj…mozda joj nesto ne pase pa se gura stalno…hahah nama zenama nikako ugodit😂😁

E pa bas zbog toga. Mislim da je moj malo i preaktivan pa nikad nisam ni mjerila pokrete 😂 

maslacko456
    17. Rujan 2018. 10:52

Meni je babica rekla da sad pri kraju moras osjetiti 10ak pokreta u 12 sati jer nemaju bas puno mista pa se smire.. moja je iskreno sad aktivnija nego je bila prije par tjedana pa stalno panicarim 😂 
    Ja danas bila na pregledu, kaze babica da moze svaki cas a moze i za 2 tjedna 😂 blago mi se.. sljedeci ponediljak idem kod doktora bas i on ce napraviti sweep ( nemojte googlati sto je 😂) i onda se nadaju da ce to potaknuti prirodni porodaj.. ako ne najvjerojatnije na indukciju 1.10 

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 10:58

maslacko456

Meni je babica rekla da sad pri kraju moras osjetiti 10ak pokreta u 12 sati jer nemaju bas puno mista pa se smire.. moja je iskreno sad aktivnija nego je bila prije par tjedana pa stalno panicarim 😂
    Ja danas bila na pregledu, kaze babica da moze svaki cas a moze i za 2 tjedna 😂 blago mi se.. sljedeci ponediljak idem kod doktora bas i on ce napraviti sweep ( nemojte googlati sto je 😂) i onda se nadaju da ce to potaknuti prirodni porodaj.. ako ne najvjerojatnije na indukciju 1.10

Morala sam naravno ic pogledat😁 i da ti velim da je meni to doktor napravio na zadnjem pregledu...malo je neugodno, ali nista strasno. No, kod mene nnula bodova, veli tvrd orah..nista😭😖
    Joj maslacko, nadam se da ce se nesto pokrenut i tebi i nama koje smo tu s istim terminima...pa da izbjegnemo scenarij sa indukcijom!
    A i ja ne moguuuuu vise bit trudnaaaa...dosta mi je!😭😂

Baby.k
    17. Rujan 2018. 11:00

Ni ja ne pratim pokrete, redovito osjetim koljeno guzu stopalo i tako pa mislim da nema potrebe😀
    Joooj kako vam zavidim, dani vas dijele od vaseg spoja na slijepo😍😍😍
    E mame i buduce mame pomagajte. Isla sam u kupovinu za torbu za rodiliste i idem po uloske. Kao uzet cu chicco i vir. Chicco oooogroman paket 😱 a vira 4 vrste, tako da sam odustala. Svagdje citam da treba vir80, moja seka je uzela vir extra. I vidjela sam jos vir90 i jos neki. U cemu je razlika, ako koja zna?

christyy
    17. Rujan 2018. 11:01

Evo jedna prigodna 😂

Baby.k
    17. Rujan 2018. 11:08

christyy

Evo jedna prigodna 😂

Hahaha😂😂😂👍👏

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 11:21

Christy  😂😂😂 odlicna slika!
    Baby.k evo prezentacija😂

Ja uzela sve...jer nemam iskustva ni sa jednim, pa cemo  vidjet😁😁
    Naravno, i paket chicco ulozaka imam.

Nas_bebac
    17. Rujan 2018. 11:22

Looda_vila potpisujeeeemmmm definitivnoo više nemogu bit trudnaaa🐋🐋🐋🐋 kazem ja muzu nek pokrene to nase djete a on meni kako? Ja njemu sexom, a on meni mrtav hladan vidis da mu jos nije vrijeme izac ce sam kad bude trebalo 😂😂😂😂 
    Christyy oooo daaaaa skroz se slažem s time 😂😂
    Baby.k ja uzela chicco i vir 80 koliko sam skuzila razlika u viru je onaj gornji sloj mislim da 80ima tanje niti a 90 deblje ali nisam sigurna 
    Maslacko onda super utješila si me da definitivno nema mjesta jer točno mogu s metrom izmjerit od guzice do ramena kako se nabio i nema di .. Nogice svako toliko osjetim samo ako upre a ruke hmmm one si kopaju put van... Njih čujem

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

maslacko456
    17. Rujan 2018. 11:34

Moja se bila prebacila skroz na desnu stranu, izoblicila mi trbuh.. skoro sam se ubila setajuci koliko mi je poremetila centar za gravitaciju 😂 
    Ugl ja sam babicu svasta ispitala danas tako da ako ikog zanima 🤣
    Rekla mi je da si mozemo pomoci tako da sidimo na onoj lopti za pilates i lagano se vrtimo, ili ako je nemamo da sjednes naopacke na sjedalicu tako da ti je trbuh prema naslonu i jastuk izmedu i da malo naprid nazad, livo desno, da obavezno setamo dnevno jer nedostatak aktivnosti moze usporiti proces.. Rekla je da pokusavamo izbjegavati sjediti naslonjeni na kauc jer tako poticemo bebu da se okrene ledima uz nasa leda a to je kao tezi polozaj.. ako mozes birati da izaberes ili leci, ili loptu, ili naopacke na sjedalicu.. 
    Looda a jesi ti radila masazu medice? Mi smo to poceli negdi oko 36 tjedna i primjetila sam kako je sad nekako sve mekse i ona mi je bas komentirala kako se vidi razlika, da joj se zato cini da ce sweep upalit.. ali trenutacno sam toliko luda da me nije briga sto ce napravit, samo da beba izade 😂
    I skroz sam izgubljena s tim uloscima jer ih nemaju ode.. otisla sam u ducan, nasla neku njihovu marku i sad se nadam da ce valjati, samo masu tanje izgledaju od svih tih... 

Baby.k
    17. Rujan 2018. 11:47

Looda_vila

Christy😂😂😂 odlicna slika!
    Baby.kevo prezentacija😂
    Koliko vidim ovaj plavi vir je mozda mrvicu veci i deblji, a ovaj treci - vir extra je inace kao ulozak za inkontineciju, zapravo dode velicinom ko nocni ulozak ali meksi dosta.
    Ja uzela sve…jer nemam iskustva ni sa jednim, pa cemo vidjet😁😁
    Naravno, i paket chicco ulozaka imam.

Svaka cast, to mi je bas trebalo! 😀😀 A nista, uzet cu malo po svih pa cemo vidjet 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.