Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Ožujak 2018. 22:07

Lea dobrodošla   
    Kada ti je termin?
    Slažem se sa tetom..ako ne jedeš, nemaš energije..i normalno je da se ženama više spava u prvom tromjesečju..kada sve to skupa zbrojiš dobiješ želju za cijelodnevnim spavanjem   

joNNa
    05. Ožujak 2018. 00:44

Meni je ovo tako sve nevjerojatno,i tako sam sretna da mogu pisati negdje o svojim simptomima .Još dva dana do prvog ultrazvuka ♥️ . Bilo je ovo dugih 4 tjedna . 
    Ja se isto tako zadisem lako ,i često se zateknem kako otpuhivam na obične svakodnevne poslove. Jučer sam bila na treningu i jako mi je teško odisati do kraja vježbe . Npr kada ulaziš u pozu udises kada izlaziš izdises  . Ja ne stigem,moram ili udahnuti ili uzdahnuti . Tu vidim promjenu. I još su grudi osjetljive i imam lak san . Ali to je možda zato što sam uzbuđena oko svega. ❤️

joNNa
    05. Ožujak 2018. 00:49

Glava zna boluckati ,tu i tamo.(inače u normalnom stanju nikad) Nemam nikakvu želju za hranom. Jedem jer moram ali kad krenem jest onda ne mogu prestati . Skužila sam da mi odgovara kiselo 😁 masline . 
    Eto to su moji simptomi 🙂

05. Ožujak 2018. 07:36

Jutro cure! Kako ste? Evo ja bi još , ali moram ustati..obaveze zovu 
    Vi koje ste po prvi puta trudne i ne radite uživajte u krevetu  

05. Ožujak 2018. 07:39

Hvala svima! Ma jedem ali prije trudnoće sam uživala u hrani kuhala jela svašta sad bježim iz kuhinje glavom bez obzira! Nadam se da će mi biti bolje kad prodju ta tri mjeseca nadam se.. jer ovo je strašno.. snaga mi je na minimumu totalno. 
    15.10 <3

Isssa
    05. Ožujak 2018. 08:06

Dobro jutro 😀
    Malac samo pozitivno, bit će bebica 😀
    Lea dobro došla
    A kaj se tiče simptoma zadihanosti, ja sam puhala ko stara baba, 5 koraka i nemrem do zraka 😂, otkucaji srca su mi skakali do 110 u par koraka, sad se to smirilo ali sada mi je nos zaštopan, opet pušem na usta 😂, to je kao normalno u ovim tjednima trudnoće. Prošla mi je napuhanost u trbuhu, sad se lagano počeo formirati pravi trudnički trbuščić 😀

05. Ožujak 2018. 08:22

Dobro jutro!
    Kalanhoja, normalno je da se zadises, i meni se vec dogodi da moram usporiti, sto ce biti do kraja 😂😂
    Lekadol i lupocet mislim da se smiju uzimati, tj. ono na bazi paracetamola.
    Ja zacudujuce uopce nemam glavobolje koje inace imam jako cesto, recimo jednom tjedno i tako vec 10 godina, i jos sam prestala piti kavu pa sam mislila da ce me stalno glava boljeti, ali zasad nista :)

05. Ožujak 2018. 08:24

Trudnasam, mogu misliti da jedva cekas pregled, javi se sutra odmah, jedva cekamo cuti novosti :)
    Meni ne pasu masline, krastavci i sl., na srecu nemam neke prevelike zelje, samo jedem puno voca :)

05. Ožujak 2018. 08:28

Tinci, evo ja sam jos u krevetu, iako sam budna od 6 i po, jako mi se spava, a ne mogu spavati..
    Lea, tu smo negdje po terminu :) Meni je 16.10.
    Issaa, ja sam napuhana od zatvora i duphastona, sad cu si napraviti kompot pa mozda prodje :) Jedva cekam trudnicki trbuscic :) :)

05. Ožujak 2018. 08:52

Isssa, iz kojeg tjedna ti je ova profilna slikica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.