Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Ožujak 2018. 17:34

Malac, jako mi je zao, znam kako se osjecas. Dobro je da ces se sama ocistiti, ali odi na pregled za tjedan, dva, da vide je li sve izaslo.
    Savjetuj se s ginom, ali kazu kad se sama ocistis da se moze vec slijedeci ciklus pokusati opet, ali dajte si vremena ako mislite da vam treba i samo hrabro dalje! Javi nam se koji put :-*

04. Ožujak 2018. 17:37

Marija_Mary trudnoca je tu, ali mi se beta cini niska s obzirom na datum zadnje menge. Ides ju provjeriti za dva dana da vidis da li se dupla?
    Dok ne bude 8000 se vjerojatno nece cuti srce, a to je za cca 10 dana. Dakle ako je sve u redu, nema potrebe ici prije 15.3.

04. Ožujak 2018. 17:42

Marija Mary, sad vidim da je nalaz od 28.2., to je onda ok vrijednost ako je ovulacija bila oko 10.2. ili kasnije. Znas mozda kad je bio odnos?
    Svejedno mozes ponoviti nalaz da vidis dal se dupla, al ako je sve ok, ne trebas ici prerano.

malac_28
    04. Ožujak 2018. 18:50

Hvala vam cure na podrsci, puno mi to znaci! ☺ 
    Nekako sam se smirila, znam da mozemo ostati trudni pa mi je lakse.. drago mi je sto je otislo samo da ne moram na kiretazu, vjerujem da je to puno gore iskustvo. Sutra zovem svog ginekologa i ici cu kod njega da me pregleda i da mi kaze kada smijemo pocet ponovo jer definitivno ne odustajemo, nastavljamo se dalje boriti i vjerujem da ce sve biti dobro 😊

04. Ožujak 2018. 20:31

Malac, bravo na pozitivi! Bitno da nemas vecih bolova i da ne moras na kiretazu, to puno znaci i ovo neka vam ne bude prepreka da pokusate opet :)
    Saljem virtualne zagrljaje i puse 🤗😘

• NemamNadimak77
    04. Ožujak 2018. 20:39

malac, iskreno mi je žao što ti se ovo dogodilo 🙁🙁
    I zelim ti se ispricati sto sam išta negativno pomislila i napisala ...

Imam jedno forumsko pitanje...kako označiti nekoga? Ono, da mu bude boldan nadimak...

04. Ožujak 2018. 20:39

bok Cure da vam se pridružim :-) nova sam! . Ja sam trudna sedam tjedana i samo bi spavala po 10/12 sati na kaucu fotelji u autu znaci gdje god sjednem ja bi samo spavala. Izluđujuće me to,ne znam jel se koja susrela s tim. Dižem se ujutro i razmišljam kad ću spavati. Inače prije sam bila aktivna puna energije, no sad valjda kako ne mogu trenirati zabranio mi dr samo bi spavala. I takodjer apetit na nuli. 

Lemon
    04. Ožujak 2018. 20:54

Malac žao mi je što je tako završilo, no što i sama kažeš bolje tako nego da moraš na kiretažu poslije koje znam da nije lako.. Sretno dalje! 

Lea dobrodošla 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

04. Ožujak 2018. 21:39

NemamNadimak, vidis ovo kad pocnes pisati tekst iznad prostora za pisanje imas ovo kao u wordu (B-bold, I-italic itd.)?
    B je za podebljano, a to dobijes tako da zeljenu rijec oznacis duplim klikom i pritisnes "B".
    Lea, dobrodosla! Ja dosta spavam tijekom dana, ali ne toliko.. Mozda jer ne jedes pa nemas energije..

Elza
    04. Ožujak 2018. 22:00

Danas sam bila u setnji i uopce nisam mogla brže  hodati jer se odmah zadišem, to mi se prije nije nikad dogodilo... 
    Sad na kraju me i glava počela boliti pa sam popila lekadol, to se smije je tako?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.