Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    12. Rujan 2018. 16:08

Majchi ja imam spremno 50 za izlazak ali mislim da ništa od toga :) lako tata skombinira nešto u broju 56, tu brigu ću prepustiti njemu. Moja briga je da rodim 

joNNa
    12. Rujan 2018. 16:11

Slucajn procitala info da zene koje imaju kraci ciklus radjaju prije. I onda one s duzim radjaju iza termina. Sta mislite pije li to vodu? 

christyy
    12. Rujan 2018. 16:11

Ajme 42 tjedna je vec stvarno puno 😐
    Sto se tice robice ja 50 nisam uopce kupovala, nemam ni jednu stvarku, sve sam od 56, 62 i imam mislim 2 bodija 68, dalje od toga nisam uzimala, budemo to usput... i za izlazak sam pripremila 56...

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 16:18

Trudnasam

Slucajn procitala info da zene koje imaju kraci ciklus radjaju prije. I onda one s duzim radjaju iza termina. Sta mislite pije li to vodu?

Hm, pa sad... moj ciklus je ko po špagi evo, 28-29 dana...i tocno svaki put znam kad ovuliram, tako i sad kad sam ostala trudna, znam tocno koji dan je bila ovulacija (a i ulovila sam je testom da potvrdim).. jos uvijek nisam u rađaoni:D
    osim ako se mala ne odluci van tocno na dan kad joj je predviđeno

• anusha
    12. Rujan 2018. 16:23

Trudnasam

Ima smisla jer je kod onih s dužim ciklusom, beba kraće u maternici (jer je bila kasna ovulacija). Znači da obrnuto vrijedi za kratak ciklus (ovulacija je ranije pa se i beba peče duže 

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 16:32

Curke, pa Crna je sad negdje vec i rodila i  nadam se da se mazi ss svojim smotuljkom!🤗😍🤗

12. Rujan 2018. 16:41

Looda_vila

Curke, pa Crna je sad negdje vec i rodila i nadam se da se mazi ss svojim smotuljkom!🤗😍🤗

Joj da, danas u 15 joj je carski bio! Crna javi nam se cim dodes k sebi malo 

Nas_bebac
    12. Rujan 2018. 16:42

Looda_vila

Curke, pa Crna je sad negdje vec i rodila i nadam se da se mazi ss svojim smotuljkom!🤗😍🤗

Bas sam sad htjela to napisat da crna u ovim trenucima uživa u svome smotuljku 😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

christyy
    12. Rujan 2018. 16:43

Looda_vila

I ja sam je se bas sjetila oko 15h 😊 nadam se da ce se javiti ubrzo i da uzivaju 🤗

Lenchy77
    12. Rujan 2018. 16:55

Cure koje se uskoro spremate za porod (skoro sve :D) - što mislite o epiduralnoj i da li ćete ju tražiti?
    Još uvijek stojim pri tome da ću je probat izbjeć pa ćemo vidjeti:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.