Malac drzi se. Ne mogu ni zamislit kako ti je. Budite hrabri i ne odustajte. Volite se jos vise 😍
Bok cure, i meni je prva trudnocat tj nadam se da je... ovdje u prilogu je nalaz bete i ako mi netko moze pomoci ocitati da li je trudnoca u pitanju. Zadnja radovita menstruacija 23.1! Hvala i puse! Napeto cekam pomoc!
Malac bas mi je zao sta je ovako ispalo.
Ja sam isto prosla. Ipak ako je moralo do tog doc bolje da je ovako rano se dogodilo i da se samo od sebe iscisti te ne moras pauzirati ako zelite na bebi raditi.
Najutjesnije meni osobno je bilo ka spoznaja da vjerojatno necu imat problema ostat trudna kad budem tila (tad sam bila student i bilo nam je neplanirano).
I ugl sada smo doslovno prvi mjesec pokusavali i odmah smo ostali.
Bok cure, i meni je prva trudnocat tj nadam se da je… ovdje u prilogu je nalaz bete i ako mi netko moze pomoci ocitati da li je trudnoca u pitanju. Zadnja radovita menstruacija 23.1! Hvala i puse! Napeto cekam pomoc!
Pa beta je 308, znači da je trudnoća u pitanju. Znaš li otprilike kada je bila ovulacija?
Bok cure, i meni je prva trudnocat tj nadam se da je… ovdje u prilogu je nalaz bete i ako mi netko moze pomoci ocitati da li je trudnoca u pitanju. Zadnja radovita menstruacija 23.1! Hvala i puse! Napeto cekam pomoc!
Pa beta je 308, znači da je trudnoća u pitanju. Znaš li otprilike kada je bila ovulacija?
Ovulacija izmedu 7 i 10.2 (cca)
Malac tako mi je zao 😢 drzite se,volite se, mazite i pazite i Nadam se da ce ubrzo jedna mala mrvica odluciti da joj je kod tebe najbolje.... 😘
Po tome si trudna 5+6 tjedana..ginekologu možeš i sutra..
Zašto da žuri na pregled.. Ja sam bila na 5+5 po ultrazvuku a ovulacija mi je bila 2. 2. M zadnja 22.1. Vidjela mi je i vrećici i nadzirao se plod al je rekla vjerojatno je.. Tako da tu nema smisla ić tjedan dana iza tamo 13.3. Ili 15.3. Pa će ti možda i srce ugledati.. Ako je sve ok ne treba žurit da prerano čačka.. Jer ako sad ne vidi naručit će je tjedan dana iza što je nepotrebno toliko zadirat ako problema nema
Ja joj govorim iz svog iskusta..ja sam bila 6+0 i srce je kucalo..
Sortiraj odgovore
Najstariji