Pandica, zao mi je da te sve snaslo, i to taman kad si mislila da mucnina vise nece biti..
Drzi se, pij puno tekucine i jedi sto ti pase, voce i sl.
Javi se sutra nakon pregleda, jedva cekamo cuti novosti :)
Jutro cure. Danas cijeli dan radni dan..😔 ali još malo pa na bolovanje. Mučnine su manje, ali opet ne mogu opisati kako se osjećam. Čudno nekako. Nije mi ok, ali opet ok sam. Hm..nadam se da ste vi dobro.
Evo još jedan prirodan lijek za izbacivanje sekreta:
2 žlice masl.ulja
2 žlice soka od limuna
2 žlice vode
1 žlica meda
Sve skupa zagrijati i popit pola ujutro, pola navečer..
..i uopće nema loš okus za popiti, meni je čak i preslatko..
Drage cure prije svega zelim vam se zahvaliti na podrsci, utjesi, savjetima i lijepim rijecima. Nazalost, mi necemo ove godine imati jesensku bebu :( isla sam ponovo na hitnu zbog bolova, izvadili su mi opet krv i beta je 40. Ako nista drugo, lakse mi je sto sad znam i sto je tako pala da ne moram na kiretazu i na kraju krajeva bolje sad nego kasnije. Tuzni smo, ali idemo u nove pobjede hrabro i pozitivno. A vama zelim svuuu srecu dalje, neka vam trudnoce dalje teku bez mucnina i problema. Budite vesele, cak i kad vam nije do smijeha, stvorili ste malo cudo u sebi i uzivajte u tome :) puse velike svima 😘
Malac_28 baš mi je žao! Samo hrabro i nadam se da će uskoro nova trudnoća..
Malac_28 baš mi je žao :( znam koliko si uplašena bila. Žao mi je što je na kraju tako ispalo.. Grlite se ljubite i uskoro će nova bebica možda već i idući mjesec bitno da ste uspjeli prirodno. Želim Vam svu sreću za dalje
Dobro jutro!
Tinci, drago mi je da si bolje :)
PlavaBorovnica, i kod mene napokon sunce, odmah se bolje osjecamo, sta ne? :)
Morat cu i ja jesti manje obroke, mozda mi bude bolje.
Bruncili, to sam vec cula za Duphastone da stvara mucninu, nadam se da kad smanjim dozu ce se i mucnine smanjiti. Brzo ce 12.3. i pregled :)
Meni je sinoc bilo jako slabo, uzela sam si lavor uz krevet jer mi se povracalo, i muz mi je rekao da sam bila blijeda. Sad jos uvijek imam mucninu..
I ja pijem Duphston i grozno sam napuhana uzas, kao da sam u 5. Mjesecu trudnoce drob mi je ogroman... Ne mogu puno ni pojest odmah se napuse nekad se osjecan kao da cu eksplodirat.... I ja ih jedva cekam prestat pit.. Nadan se vec u petak na pregledu da ce sve bit ok i da ce mi rec da ne pijem vise. Taman mi je u pon iduci 12 tjedana tocno.
Evo još jedan prirodan lijek za izbacivanje sekreta:
2 žlice masl.ulja
2 žlice soka od limuna
2 žlice vode
1 žlica meda
Sve skupa zagrijati i popit pola ujutro, pola navečer..
..i uopće nema loš okus za popiti, meni je čak i preslatko..
Hvala, probat cu... 😘
Malac, jooj drzi see😘
Sortiraj odgovore
Najstariji