Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2018. 20:36

malac_28

Teta55

Malac, evo kao orijentir.. Meni je beta na 4+2 bila 80, na 4+6 je bila 560, a na 5+6 je bila 6800.
    Kakvi su ti ciklusi? Znas tocno koji dan ciklusa ti je bila ovulacija i koji ti je danas dan od ovulacije, ne prvog dana posljednje menge?
    Meni se ovo cini premala beta, vise kao da je u opadanju, ali nisam doktor ni strucnjak pa necu ni govoriti. Biti ces pametnija u ponedjeljak, dotad samo miruj i nadaj se najboljem.

I meni se cini premala beta. Ciklusi su mi neredoviti, znalo je bit i 38/40 a i 50 dana trajanja (rjede, al je bilo), najcesce je bilo oko 32 dana. Ne znam tocno, ja pretpostavljam da je bila 7.2. jer sam tad osjetila bol u jajnicima.. mislim da je spontani u pitanju jer kad odem na wc mi izlazi tamno kao ugrusci. Izgleda da nista od ove bebice, nazalost.. :( bas sam tuzna i jadna, al kaj je tu je :( mozda bolje sad, nego kasnije (tjesim se)

Malac ja kad san saznala da mi se beba ne razvija i da moram ba kiretazu,  molila sam Boga ako je vec tako moralo bit da bar prokrvarim.  Mislim da bi mi bilo lakše,  tako da ako je moralo doc do toga,  boljr tako jer vec iduci  mjesec  mozes u akciju na bebicu ponovo,  dok sam ja morala cekat...  Zelim ti srecu,  ne znam  kako da te utjesim,  sve sam prosla  uz 7 dana ležanja u bolnici i cekanja na kiretazu dok sam kroz prozor  gledala  druge cure  kako izlaze s bebama i idu kuci sretne🙁 Ali tako to valjda treba  biti,  Bog  zna zasto...  Bit ce bolje,  drzi se 😘😘

• pandica1805
    03. Ožujak 2018. 23:10

Bokic cure
    Zao mi je sto se ne stignem javiti. 
    Uhvatile me neke obveze, malom idu zubi, ovih dana mi jos muka uff
    Potrudit cu se biti aktivnija. U ponedjeljak idem kod dr :)

Schinin
    04. Ožujak 2018. 02:02

Pozdrav cure 
    mene satrala prehlada i sinusitis a moja princeza aktivna da ne moze bit aktivnija  
    Tinci ja sam u prvoj trudnoci bas prvih tjadana imala takve bolove, nekad sam se mogla zaklet da evo M - i nista, bila najnormalnija trudnoca sto mozes zamislit
    Nestrpljiva i meni karamel mlijeko pomaze kod prehlada i bronhitisa, a svako malo ih imam :( super da je tinci pomenula, idem i ja sebi sad jedno napravit  ja sam sad sebi postavila humidifier (da me ubijes ne znam sad kak se kaze na HR) sa par kapi ulja mente i mogu reci da bolje disem i puno manje kasljem....
    i sad sam zaboravila sto sam jos htjela komentirat

Schinin
    04. Ožujak 2018. 02:10

malac_28

Teta55

Malac, evo kao orijentir.. Meni je beta na 4+2 bila 80, na 4+6 je bila 560, a na 5+6 je bila 6800.
    Kakvi su ti ciklusi? Znas tocno koji dan ciklusa ti je bila ovulacija i koji ti je danas dan od ovulacije, ne prvog dana posljednje menge?
    Meni se ovo cini premala beta, vise kao da je u opadanju, ali nisam doktor ni strucnjak pa necu ni govoriti. Biti ces pametnija u ponedjeljak, dotad samo miruj i nadaj se najboljem.

I meni se cini premala beta. Ciklusi su mi neredoviti, znalo je bit i 38/40 a i 50 dana trajanja (rjede, al je bilo), najcesce je bilo oko 32 dana. Ne znam tocno, ja pretpostavljam da je bila 7.2. jer sam tad osjetila bol u jajnicima.. mislim da je spontani u pitanju jer kad odem na wc mi izlazi tamno kao ugrusci. Izgleda da nista od ove bebice, nazalost.. :( bas sam tuzna i jadna, al kaj je tu je :( mozda bolje sad, nego kasnije (tjesim se)

ne znam sto da ti kazem osim da ti zelim svu srecu i da se nadam da se jedna mala ali jaka mrvica cvrsto ugnijezdila... mozda si imala kasniju ovulaciju neg sto si mislila s time bi i trudnoca bila manja, ergo nebi se nista moglo vidjeti a stime bi i beta bila manja.... imas jedan veliki virtualnu hug i drzi se! svakako javljaj situaciju

04. Ožujak 2018. 07:32

Jutro cure! Kako ste danas? 
    Mene trbuh ne boli  hvala Bogu..čak sam si sinoć pomislila da mi te bolove stvara neredovita stolica, da me crijeva muče..bilo kako bilo, najbitnije je da se sada osjećam ok i da ću probati što više odmarati.. 

PlavaBorovnica
    04. Ožujak 2018. 07:53

Dobro jutro drage. 
    Ovdje kod mene napokon malo sunca.
    Malac, mislim na tebe, nestrpljiva je imala prave riječi i potpisujem.
    Tinchi,mene je kroz 9.-10. tjedan, dva ili tri dana bolio trbuh. Grčevi, stezanje uz blagi svijetli (smeđi) iscjedak. Znam da sam imala i zatvor barem jedan od tih dana, ali jedan me dan baš počelo jako boljeti i peckati u trbuhu, prepala sam se. Ali je prošlo.
    Ne znam  jel do toga i kako vama, ali meni pomognu manji obroci, bitno da nema puno suhe hrane. 

PlavaBorovnica
    04. Ožujak 2018. 07:59

Kaja, dobrodošla!
    Pandice i Jane, drago mi je što ste se javile.
    Meni zna još doletit mučnina, onako svaki treći dan pa me zblesavi.

• Bruncili
    04. Ožujak 2018. 08:07

Malac samo hrabro! Moja kuma je imala slicno iskustvo i evo curka sad ima 2.5 godine! Ne mora to nista znaciti, a moze. Prosla sam spontani uz kiretazu i ne zelim ni najgorem prijatelju osjecaj praznine nakon svega... jedina sreca je sto nisam imala nikakvu fizicku bol.
    Meni se mucnina smanjila kao i apetit kad sam prestala sa Duphastonom. Jedva cekam 12.3 i pregled da malo vidim svoju mrvicu a i tad radim onaj prenatal harmony test pa cu uskoro saznati i spol 😁😁😁

• pandica1805
    04. Ožujak 2018. 08:13

Jutro :)
    Ja nikako ne stignem tipkati :(
    Ovom malcu idu zubi pa radim po kuci i tako prode dan jedan drugi.. trudit cu se biti aktivnija :)
    Sutra idem kod dr na pregled.
    Ja evo usla u 12tt do sad sve bilo super a sad mucnine povracanje svaki dan uzas. Umjesto da prolazi meni tek pocinje.. ne mogu nista jest od svega mi bude muka.. 

04. Ožujak 2018. 08:21

Dobro jutro!
    Tinci, drago mi je da si bolje :)
    PlavaBorovnica, i kod mene napokon sunce, odmah se bolje osjecamo, sta ne? :)
    Morat cu i ja jesti manje obroke, mozda mi bude bolje.
    Bruncili, to sam vec cula za Duphastone da stvara mucninu, nadam se da kad smanjim dozu ce se i mucnine smanjiti. Brzo ce 12.3. i pregled :)
    Meni je sinoc bilo jako slabo, uzela sam si lavor uz krevet jer mi se povracalo, i muz mi je rekao da sam bila blijeda. Sad jos uvijek imam mucninu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.