Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    08. Rujan 2018. 12:50

Vidim da spominjete sampone i gelove bez mirisa i slicne stvari. Ja necu mijenjati nista sto koristim, s prvim djetetom jesam, sad ne vidim svrhu, nije da cu se spricat parfemima, al proizvode koje koristim sad cu koristit i dalje.
    Dija i Suncica krasne busice 😘
    Isssa kako je prosao prvi dan doma? 😊
    Petrapp kako ste ti i Lucija? 😊
    Plava borovnica il je isla roditi ili raditi 😁 javi nam se i sretno! 😘
    Jucer nam bio puni tjedan, evo buse 

suncica85
    08. Rujan 2018. 13:00

Baby.k

suncica85

evo i mene i moje lopte za puni tjedan :)
    U uto.mi ispao sluzni cep, u cet.na kontroli rekli da sam i dalje dva prsta skroz otvorena, sutra opet ctg.
    Sto se torbe tice i ja sam osnovno po pisu stavila, ako ce trebati sto lako muz donese a i meni se lakse snaci ovako po torbi kad trebam nesto uzeti nego da je hrpa toga pa da nakopavam. Do sada sam se vise brinula radi poroda, odnosno pucanja i sivanja, a sad me nekako vise plasi ovaj dio nakon, radi dojenja. Imam uvucene bradavice i bila bas neki dan na radionici za trudnice o dojenju i pricala sa savjetnicom, bome cemo se bebi i ja morat pofajn potruditi da bi to uopce islo, a kad cujem kakve znaju bit sestre po bolnicama, biti ce da mu nedam jest jos :/

Lijepa okrugla bušica😍😍😍
    Joooj i mene je strah jako dojenja, isto imam ravne/uvučene bradavice. 😔

Nabavila sam si vec sesirice za bradavice pa se nadam da ce i to pomoc, a i savjetnica mi je rekla da mi svakako i izdajalica moze pomoc da probam s njom malo izvuc pa mozda uspije uhvatiti. Kad me primila pa pocela stiskat kak bi to trebala pokusavat kad pocne dojenje, pa ju navuc kao sastrane i dat mu tak da proba, a moju stisnes i pobjegne ona unutra. Pa gledam da uzmem neku elektricnu, radije da ga i izdojenim na bocicu hranim nego formulama ak ce mi ic sa mlijekom. Jel zna koja sto o ovoj izdajalici mozda https://bauerfeind.hr/proizvod/medela-mini-electric-izdajalica/

suncica85
    08. Rujan 2018. 13:04

Nas_bebac

Sunčica ljepii bušoo 😁
    Ma nije meni natrpano ali kad pročitam sta sam sve stavila ispadne da pol toga nosim hahaha sve sam nekako u taj kofer uspjela ljepo složit da bude pregledno 🙂🙂 neznam kako 😁😁

I ja sam prvo manji kofer pripremila pa kad je muz vidio poceo se smijat i pitao me da koliko ja kanim ostat u bolnici, pa sam si prepakirala sve u manju rucnu torbu :)
    Nina, odlican baloncic :) malo ti zavidim kak nije trbuh toliko ispred tebe, ja zapela vec par puta uz zid, vrata i slicno :D

petrapp2605
    08. Rujan 2018. 13:15

Hej curke! Meni je danas stiglo mlijeko, malo prije sam imala prvo duže druženje sa svojom curkom, sad vremena smo bile koža na kožu. Bubica mala je odmah zaspala, i pokušala je sisati ☺️ za sad su je na sondu hranili a sad siše na špricu. Poslije idemo ponovo pokušati sisati. Ne vjerujem da ćemo doma prije utorka, ovdje carske drže barem 5 dana, a i ona je dosta sitna ali je stvarno živahna. Ne stignem vam pisati, jer sam pogotovo danas zaposlena s izdajanjem.
    Javljam vam novosti 😘

Looda_vila
    08. Rujan 2018. 13:23

Suncica85  lijep tobolčić, samo ti je on iskočio  kaj se tice te medela elektricne izdajalice, ja sam cula sam pozitivne stvari. Citala sam na par foruma iskustva + nekoliko recenzija na nekim baby/mum stranicama...svi hvale. Meni je frendica za prvu ruku posudila ručnu, da imam ako mi zatreba...a kasnije ako cu se morat izdajat isto tako mi je rekla - uzmi elektricnu inace ce ti ruka otpast od silnog stiskanja.
    Nina i tvoj trbuščić divan, izdužen...bas mi je simpaticno kako svaki ima svoj stil, svaki svoju politiku vodi
    sto se tice kupanja bebe, ja nisma jos nista kupovala jer ionako prvih par mjeseci bebu kupamo samo sa par kapi bademova ulja, tako da cu kozmetiku za kupanje bebe kupit nekad kasnije. A za sebe sam uzela la roche posay lipkar gel lavant
    http://www.laroche-posay.com.hr/proizvodi-tretmani/Lipikar/LIPIKAR-Gel-Lavant-p20998.aspx
    Za u rodilište sam nasla neka putna pakiranja gelova za tusiranje bez mirisa u mulleru, cine mi se ok.

suncica85
    08. Rujan 2018. 13:39

Looda_vila

Suncica85 lijep tobolčić, samo ti je on iskočio kaj se tice te medela elektricne izdajalice, ja sam cula sam pozitivne stvari. Citala sam na par foruma iskustva + nekoliko recenzija na nekim baby/mum stranicama…svi hvale. Meni je frendica za prvu ruku posudila ručnu, da imam ako mi zatreba…a kasnije ako cu se morat izdajat isto tako mi je rekla - uzmi elektricnu inace ce ti ruka otpast od silnog stiskanja. Nina i tvoj trbuščić divan, izdužen…bas mi je simpaticno kako svaki ima svoj stil, svaki svoju politiku vodi
    sto se tice kupanja bebe, ja nisma jos nista kupovala jer ionako prvih par mjeseci bebu kupamo samo sa par kapi bademova ulja, tako da cu kozmetiku za kupanje bebe kupit nekad kasnije. A za sebe sam uzela la roche posay lipkar gel lavant
    http://www.laroche-posay.com.hr/proizvodi-tretmani/Lipikar/LIPIKAR-Gel-Lavant-p20998.aspx
    Za u rodilište sam nasla neka putna pakiranja gelova za tusiranje bez mirisa u mulleru, cine mi se ok.

Jooj super, hvala za info za izdajalicu, meni nema tko posuditi, sogorice ih nisu koristile a razmisljam mozda odmah za ovu dati nesto vise nego kupovat jednu pa drugu. 
    Da, sve mi je u trbuh otislo, i toliko se sad pred kraj napeo da su mi i strije pocele pred nekih tjedan dana a bas sam si mislila kako cu se izvuci, no dobro, ako je to najgore sto se moglo desiti neka ih je :)

Nas_bebac
    08. Rujan 2018. 13:40

Suncica dhahahhamislim da MM je na iglama ne buni se na veličinu torbe ali bome svaki dan pita jel idemo? Hahha ja njemu jučer kažem (uvjerenaa skroz da je petak danas) u frizideru ti je spremljena marenda i nabrajam ja nju sve a on meni šta večeras te vozim?? Hahaha 
    Petrapp jeeejj za mljeko i tvoju curku ma brzo cete vi doma vidit ces 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

maslacko456
    08. Rujan 2018. 13:41

Ja sam spakirala 2 torbe, jednu rucnu i putni kufer i jedvo mi je sve stalo 😂😂 samo moji ulosci i bebine pelene zauzimaju pola kufera 😂

zadranka86
    08. Rujan 2018. 13:41

Cekalica123

Zadranka86 meni je posteljica takoder bila nisko tamo negdje do cca 30- tog tjedna i na kraju se podigla i sve super po pitanju toga. Sto se tice pritiska njega osjecam stalno al meni je beba dosta nisko. Kao sto su ti cure rekle ranije samo slusaj svoje tijelo i sve ce biti uredu :)
    Vjerujem da se brines i ja sam isto kad su mi rekli za posteljicu i gle nakon nekoliko tjedana kao rukom odneseno :)

Uff nadam se i ja tako..nekako vjerujem bass da ce podignut..i tako i racunam da nije kasno da bude i oko 30 tjedna...jer vidim puno njih pise da im se blizu kraja podigla..pa eto nadam se bit medu tim sretnicama...inace ovo sto mi je ovako tesko prepisukem toj niskoj ppsteljici pretpostavljam da mi je zato sve ovako bass tesko..tesko duze hodat sidit nit zamoslit pritisak stalno..polako san navikla al ima dana kad je bass tesko izdrzat al aj tjesim se da ce mozda bit lakse kasnije..hvala ti na komentaru..lipo je je znati da ima jos takvih i daje nadu da ce bit sve kako treba...😉😉

url=https://lilypie.com]

Jelennnna
    08. Rujan 2018. 14:32

Cao klokse, 
    Issa gustaj doma.
    Petra super za mlijeko. 
    Tobolcici su svima super slatki. 
    Zadranka meni je tamo do 22 bila nisko i poslije se podigla. Stvarno je ogromna razlika kad se podigne. Eto tad nisam pola kile poma mogla nosit u ruci a da pritisak ne osjetim. Sad uzmem npr kil i po krompirau jednu i u drugu ruku kil i pol drugih stvari i uopce mi ne smeta ista. Mene je npr vise zigalo tad s 20 tjedana u zdjelici, no sad. Sad uopce nemam kontrakcija. Bit ce to s tjednima sve 5, al dok se ne podigne miruj sta vise.
    Ja za u bolnicu nosim samo jednu borsu imam kao Adidas srednju sta na treninge inace nosim. Pola sta mi treba stavit cu odma, ostalo pola spakirat u kesu da muz donese. Imala sam i mali kao onaj putni kozmeticki kofer no ne stane mi tu sve sta sam u startu mislila ponit sa sobom tako da ga necu nosit. 
    Ja sam ovi tjedan masu tog rjesila. Bas sam super zadovoljna. Nemam jos prevec stvari, a sve sta je ostalo mogu i naknadno uzet tj muz. 
    Nakon sta sam famozne spavacice trazila u sva tri centra ja ih nadjem za 5 min jutros na pazaru. Uzela sam jednu na spaline i ima preko lagan ogrtac dugih ruku te jednu kao hlace i majica na botune sve skupa za 220 kn svega. 
    Grudnjak za dojenje nisam uzimala, uzela sam 2 bez zice kao od same tkanine. Mislim da ce ok bit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.