Famoznu izdajalicu nisam jos uzimala. Kazu da pricekam pa da vidim oce li mi trebat.
Dvi su mi prije rekle da su se lakse rucno izdojile no sa Avent rucnom izdajalicom.
Malo je i mene prpa s uvucenim bradavicama, kad ih istipam izadju vanka. Nadam se da ce to s dojenjem funkcionirat.
Pozdrav kloke 😊
Petrapp- 👏 za mlijeko jupii, kad smo kod izdajalica koju ti koristiš jesi zadovoljna?
Suncica85- svi oko mene koje sam pitala ili je nisu koristili ili su Aventovu, prijateljica je kupila mislim Tommee Tippee ručnu izdajalicu termin joj je sredinom 10 mj pa čekam njezina iskustva.
Ja sam mislila uzet Aventovu električnu prodaje ju prijateljica kupljena u 6 mj kaže da ju je samo raspakirala nikad koristila pa se dvoumim možda tu uzmem ako ju ne proda dok se ja ne smislim 😂
JelenaM- isto se i ja dvoumim oko izdajalice nezz oce mi trebat a neki kažu da ju je dobro odmah u bolnicu ponjet, nezz muž mi kupi ako zatreba i donese a opet volila bi ju imat pa ako je neću trebat spremim za drugo dijete neće propast 🤔
JelenaM- isto se i ja dvoumim oko izdajalice nezz oce mi trebat a neki kažu da ju je dobro odmah u bolnicu ponjet, nezz muž mi kupi ako zatreba i donese a opet volila bi ju imat pa ako je neću trebat spremim za drugo dijete neće propast 🤔
Nisam ni ja pametna. A nesto sam istrazujuc nasla da aventova nije bas najbolja za vece sise, da je bolja TT.
Btw danas sam kad sam kupovala grudnjak saznala da sam petica broj. Prosto me sokiralo. Hahhhha. Povecaju li se kad nadođe mlijeko bit ce to katastroda zesca. Uzas. Blazena moja bivsa trojcica.
Nisam ni ja pametna. A nesto sam istrazujuc nasla da aventova nije bas najbolja za vece sise, da je bolja TT.
Btw danas sam kad sam kupovala grudnjak saznala da sam petica broj. Prosto me sokiralo. Hahhhha. Povecaju li se kad nadođe mlijeko bit ce to katastroda zesca. Uzas. Blazena moja bivsa trojcica.
Meni trojka bila trojka ostala za sad 😁 malo se samo popunilo stanem u sve "stare" grudnjake
caao svimaa..
cestitke novim mamicama. :)
javljam kako je bilo na Goljaku.. stigli tamo ujutro oko pola 9, javili se na centralno narucivanje, poslali nas do ambulante k jednoj divnoj doktorici koja je obavila pregled i rekla kako je bebica super motoricki razvijena, drzi glavicu iako nema jos dva mjeseca, stabilno se odize od podloge..ali sva prijevremeno rodena djeca moraju tjedan dana u bollnicu skupa sa mamama, to im je kao neka shema. i oni nju jos gledaju kao ne rodenu, tek sad dva mjeseca od termina moze na vjezbe
tako da smo narucene 13.11 na jos jednu kontrolu i onda idemo u bolnicu na vjezbice i na pretrage(uzv mozga, EEG poligrafiju, uzv kukova i jos svasta nesto).
Cure u hm u imaju spavacice, viskoza,kopcanje od vrha do dna na djir oversize muske kosulje....ima par uzoraka jedan mi je ok, kupila dvije super su na kozi
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Bog svima 😊 Rodila se djevojčica, 3380 g i 51 cm. Dobro smo, Bogu hvala sve u redu. ❤
borovnice, ipak radaona
😍😂😎
cestitam na maloj srecici. Super da je sve proslo kak treba. Javi nam detalje kad dodes k sebi
Bog svima 😊 Rodila se djevojčica, 3380 g i 51 cm. Dobro smo, Bogu hvala sve u redu. ❤
Jeeeej! Cestitamoooo! Dobro nam dosla malena! Bravo mama! ❤️🎉😘
Mi bi se mogle preimenovat u svaki dan 1 beba 😊😊
MaSen bravo curke! ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji