Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    08. Rujan 2018. 19:12

Borovnice cestitaamm!!😊😊 ajme ovdje je stvarno svaki dan jedna beba 😁 cure panika me hvata vec haha
    Petrapp i Masen drago mi je radi vas 😊 bas volim cuti ovako lijepe vijesti ❤
    I ja se pitam koja je sljedeca al kak je krenulo nema nekog rasporeda, nase bebice sve nestrpljivije za izaci, spremnije su vise od njihovih mama 😁

• Rorry
    08. Rujan 2018. 19:49

Cestitam Borovnice! Mazite se i pazite 😊
    Ni mojoj se bas ne zuri,  al mojoj su dali do 15.,ak nece sama,  onda ce ju natjerati 😕

Looda_vila
    08. Rujan 2018. 19:57

Rorry

Ni mojoj se bas ne zuri, al mojoj su dali do 15.,ak nece sama, onda ce ju natjerati 😕

Zasto ce ju natjerat?

• Rorry
    08. Rujan 2018. 19:59

Looda_vila

Rorry

Ni mojoj se bas ne zuri, al mojoj su dali do 15.,ak nece sama, onda ce ju natjerati 😕

Zasto ce ju natjerat?

Zbog gestacijskog dijabetesa

Looda_vila
    08. Rujan 2018. 20:03

Rorry

Looda_vila

Rorry

Zasto ce ju natjerat?

Ahaaa. Nisam znala da se zbog toga inducira porod. A koje su kao opasnosti ako bi se ostavilo da sve tece prirodnim tokom? sorry kaj te gnjavim, zanimaju me takve stvari.

suncica85
    08. Rujan 2018. 20:11

Cestitam borovnice!!
    Bas je lijepo procitat sve pozitivne vijesti od vas, bas mi je drago i zbog vas i malenih petrapp i masen.
    Ohrabrujuce je citati ovakva iskustva, jesu neka mozda bila mucnija al bitno je da sve dobro zavrsi :)

Nas_bebac
    08. Rujan 2018. 20:23

Plavaborovnica čestitkeee na curiciiii
    I ja u početku 9 mj potpisujem za glad sada kako se blizim kraju sve manje i manje me pita jesti
    Hmm i ja mislim da bih mogla do kraja ili barem među zadnjima 😂😂😂
    Petrapp2605 i Masen bravo za vaše bebačee 💪💪💪 
    Jaoo jaooo curreee IŠŠŠŠŠŠŠŠ VIROZE ĆA OD NAS!   

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    08. Rujan 2018. 20:33
    Ovako moja upravo ima tulum🤪😂
    Ovako moja upravo ima tulum🤪😂

petrapp2605
    08. Rujan 2018. 20:41

Looda_vila evo sad popodne je frajerica sisala na bočicu što sam joj izdojila, a sutra ćemo probati ponovo na sisu, dali smo joj popodne da proba i vukla je dobro, pa ćemo vidjeti, ali prednost dajemo sisi kak god.

• Rorry
    08. Rujan 2018. 20:54

Looda_vila

Rorry

Looda_vila

Rorry

Zasto ce ju natjerat?

Ahaaa. Nisam znala da se zbog toga inducira porod. A koje su kao opasnosti ako bi se ostavilo da sve tece prirodnim tokom? sorry kaj te gnjavim, zanimaju me takve stvari.

Ma ok 😊 zato sto od secera znaju biti veca djeca pa onda ima i vise komplikacija prilikom poroda
    I moja je danas tak aktivna kao na slici koju si stavila 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.