Borovnice cestitaamm!!😊😊 ajme ovdje je stvarno svaki dan jedna beba 😁 cure panika me hvata vec haha
Petrapp i Masen drago mi je radi vas 😊 bas volim cuti ovako lijepe vijesti ❤
I ja se pitam koja je sljedeca al kak je krenulo nema nekog rasporeda, nase bebice sve nestrpljivije za izaci, spremnije su vise od njihovih mama 😁
Cestitam Borovnice! Mazite se i pazite 😊
Ni mojoj se bas ne zuri, al mojoj su dali do 15.,ak nece sama, onda ce ju natjerati 😕
Ni mojoj se bas ne zuri, al mojoj su dali do 15.,ak nece sama, onda ce ju natjerati 😕
Zasto ce ju natjerat?
Zasto ce ju natjerat?
Zbog gestacijskog dijabetesa
Zasto ce ju natjerat?
Ahaaa. Nisam znala da se zbog toga inducira porod. A koje su kao opasnosti ako bi se ostavilo da sve tece prirodnim tokom? sorry kaj te gnjavim, zanimaju me takve stvari.
Cestitam borovnice!!
Bas je lijepo procitat sve pozitivne vijesti od vas, bas mi je drago i zbog vas i malenih petrapp i masen.
Ohrabrujuce je citati ovakva iskustva, jesu neka mozda bila mucnija al bitno je da sve dobro zavrsi :)
Plavaborovnica čestitkeee na curiciiii
I ja u početku 9 mj potpisujem za glad sada kako se blizim kraju sve manje i manje me pita jesti
Hmm i ja mislim da bih mogla do kraja ili barem među zadnjima 😂😂😂
Petrapp2605 i Masen bravo za vaše bebačee 💪💪💪
Jaoo jaooo curreee IŠŠŠŠŠŠŠŠ VIROZE ĆA OD NAS!
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Looda_vila evo sad popodne je frajerica sisala na bočicu što sam joj izdojila, a sutra ćemo probati ponovo na sisu, dali smo joj popodne da proba i vukla je dobro, pa ćemo vidjeti, ali prednost dajemo sisi kak god.
Zasto ce ju natjerat?
Ahaaa. Nisam znala da se zbog toga inducira porod. A koje su kao opasnosti ako bi se ostavilo da sve tece prirodnim tokom? sorry kaj te gnjavim, zanimaju me takve stvari.
Ma ok 😊 zato sto od secera znaju biti veca djeca pa onda ima i vise komplikacija prilikom poroda
I moja je danas tak aktivna kao na slici koju si stavila 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji