Nas_bebacto kaj si ti stavila u tu vrecicu je meni cijela torba skoro 😂😂
Ma mislim da ti je za u radjaonu po 1 chicco ulozak i 1 vir, 1 mrezaste gacice sasvim dovoljno. Koliko sam ja upucena, nakon poroda i mazenja s bebicom, ides u sobu i sestra ti pomaze stavit gacice i ulozak i cistu spavacicu ili ides na tusiranje pa opet ti sestra sve to pomaze.
Tako da ne vidim zasto nosit 5-6 chicco ulozakq ili paket vira u radjaonu.😆 nek me netko ispravi ako sam u krivu.😸
Borovnica ili nam je u radjaoni ili otisla na put kako je napisala😁😁 cekamo vijesti!😊
Isssa kako je prosla prva noc doma?!?🤩
Petrapp kako ste vas dvije? Hoce li vas pustit sutra doma?
Bruncili koliko gramica jos vama fali za ic doma?
Sanja, pandica, Masen, svekyca… kako bebice?? Bacite nam neki info kad stignete...posto nemamo grupu za bebe, da cujemo malo kako ste😃😍😍
Christyy hahahhah ja u veliku stavila( i to ni nije jako velika ali ono ručna putna torba 😁) : jos dve role wc papira, spavacicu, dva grudnjaka, veliki rucnik, srednji i mali(kao onaj za lice), gaće obične, gaće jednokratne još uložaka i jednih i drugih, pelene za bebija, dva bodica za bebija za slucaj da nemaju(čitala sam da znaju ostat bez), dvije tertice, jos par jednokratnih podložaka, četkicu, pastu, šampon(bez mirisa), čarape(2),vlažne maramice za bebija, još jastučića za dojilje, vrećice za prljav veš, kremu za bebinu guzu(isto da znaju pitat) i mislimmm da je to sve 😁😁
Kalanhoja tako i meni samo je rezlika da ja napipam bebu pa se on makne al gore pri vrhu svejedno ostane tvrdo i tako pola dana pa onda popusti pa bude normalno, na pregledu kazu da sam za 2 čl prohodna ušće meko al zatvorena.. Pa pitam 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Looda_vila ja inace pretjeram sta se toga tice ali se vodim bolje imat nego ne 😁😁 hahah al kako ta druga manja nije teška pa si mislim nek ostane lako ponesem doma ili ostavim tamo ako kome treba za slucaj da nema 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Nas_bebac koji si sampon bez mirisa kupila? I ja moram to uzeti a ne znam koji sve postoje
Ima i nekih prednosti sto sam medu zadnjima po terminu, sve cu vec naucit od vas😀 samo vi pisite 😊
Nadam se da novopecene mame uzivaju sa svojim bebacima, javite nam se kad stignete😘😘😘
evo i mene i moje lopte za puni tjedan :)
U uto.mi ispao sluzni cep, u cet.na kontroli rekli da sam i dalje dva prsta skroz otvorena, sutra opet ctg.
Sto se torbe tice i ja sam osnovno po pisu stavila, ako ce trebati sto lako muz donese a i meni se lakse snaci ovako po torbi kad trebam nesto uzeti nego da je hrpa toga pa da nakopavam. Do sada sam se vise brinula radi poroda, odnosno pucanja i sivanja, a sad me nekako vise plasi ovaj dio nakon, radi dojenja. Imam uvucene bradavice i bila bas neki dan na radionici za trudnice o dojenju i pricala sa savjetnicom, bome cemo se bebi i ja morat pofajn potruditi da bi to uopce islo, a kad cujem kakve znaju bit sestre po bolnicama, biti ce da mu nedam jest jos :/
Kalanhoja evo ovaj ima nesto malo mirisa ali stvarno malo i blag je jako pa mislim da nebi treblo smetat bebi a ja mislim da dođe 6 kn u kauflandu...
Nece ucitat sliku.... Uglavnom u kauflandu sam naša taj marka Bevola sensitive... Bijela boca sa bijelim/baby plavim čepom
E i da zaboravila sam napisat jos da sam u torbu stavila dezic onaj kamen iz DM-a sta nema nikakav miris i one gazice za bebin pupak(isto je netko bio rekao da znaju pitat)..
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
evo i mene i moje lopte za puni tjedan :)
U uto.mi ispao sluzni cep, u cet.na kontroli rekli da sam i dalje dva prsta skroz otvorena, sutra opet ctg.
Sto se torbe tice i ja sam osnovno po pisu stavila, ako ce trebati sto lako muz donese a i meni se lakse snaci ovako po torbi kad trebam nesto uzeti nego da je hrpa toga pa da nakopavam. Do sada sam se vise brinula radi poroda, odnosno pucanja i sivanja, a sad me nekako vise plasi ovaj dio nakon, radi dojenja. Imam uvucene bradavice i bila bas neki dan na radionici za trudnice o dojenju i pricala sa savjetnicom, bome cemo se bebi i ja morat pofajn potruditi da bi to uopce islo, a kad cujem kakve znaju bit sestre po bolnicama, biti ce da mu nedam jest jos :/
Lijepa okrugla bušica😍😍😍
Joooj i mene je strah jako dojenja, isto imam ravne/uvučene bradavice. 😔
Sunčica ljepii bušoo 😁
Ma nije meni natrpano ali kad pročitam sta sam sve stavila ispadne da pol toga nosim hahaha sve sam nekako u taj kofer uspjela ljepo složit da bude pregledno 🙂🙂 neznam kako 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji